嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

del

del

how to del the post?' [; B" D9 v9 y, x: J

, ^# P, [4 A# m+ o[ 本帖最後由 Carly 於 2021-3-19 18:34 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
骨架冇得改,唯有用衣服去就人。CD總有缺點。 在追求完美同時,懂得學識包容缺點,是一種內在美。
; l6 ]" k  c) \/ z' @  B% g. Y4 }& p! T2 e1 V! P% d
CD的缺點:
2 w( b$ b3 c0 z& }7 e% E路姿,動作要學得斯文優雅一些。
4 @5 Z, M1 ^( }. B0 K8 W% p$ U
; \3 f' t2 Q2 F" N# A. {2 V* R[ 本帖最後由 gila 於 2020-3-15 09:14 編輯 ]

1.太大隻,女裝好難啱size,身形又太顯眼,偽街好困難5 I& P& ~- W! j; S: m, ]
2.foot太大size,太多靚靚高爭都著唔到
" X- t0 C: d# [* k7 ]) L; G3.最近兩年發福太快,女裝身形不再完美
$ }, ~3 \1 Y! q( O* {% b4 a8 M4.體毛,一d都唔中意體毛!!!!

引用:
原帖由 Carly 於 2020-3-15 02:29 發表   
) p0 E* M' ?" l  H  _CD多年,好多野因經驗都得以改善。唯獨背肌最難解決到。男仔身型一般都比較厚,再加上橫肩。
' }' m* L3 n2 ?% {背形就顯得更唔似女仔。我試過着加大碼衫、帶長長髮。以為可以遮掩下,其實都係一樣唔理想。
4 \! ^9 G$ c* P0 I! j% O) |
+ d' k- m- `9 S; t0 F最後發現只要加寬 ...
/ H! ]9 f. u- v1 V1 m- C
0 v# o, j' k0 _
我的pat pat 不夠豐滿
9 E# Z" }$ a! n而我會穿著朿身衣,有時會穿著腰封
9 Z5 Y1 ]5 S  O/ q. m, ]但是天氣熱時,很難穿著

引用:
原帖由 gila 於 2020-3-15 09:11 發表   / ]' R; X! _7 J  d
骨架冇得改,唯有用衣服去就人。CD總有缺點。 在追求完美同時,懂得學識包容缺點,是一種內在美。8 i, D* j7 p/ _, g
( P9 j; q( U& x/ f
CD的缺點:3 e0 \, I7 y9 V3 b0 Q. @7 c
路姿,動作要學得斯文優雅一些。
% ]& o$ O, Q$ G8 ^& y
0 j1 @& z* d* b+ m: \1 g) k) y# K我外出時,會穿著鬆身奌衣裙

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-15 12:04 發表   
, `& Z( O. J/ u! P* O1.太大隻,女裝好難啱size,身形又太顯眼,偽街好困難) r& P# T# K  w0 l; R# k  g, H; x3 q
2.foot太大size,太多靚靚高爭都著唔到) M5 m6 A# ]; C0 i* [; k$ \
3.最近兩年發福太快,女裝身形不再完美
  c8 I2 t  N/ `4 n9 T5 Y6 R4.體毛,一d都唔中意體毛!!!!
3 z' j/ s) M/ G8 t7 J: N( j

( O( G/ r1 H2 N& F( b0 i这兩年,我也肥了,穿著貼身裙,也是會凸肚子

身形變化都算....眼神越來越累/無神,跟十年前差太多,這個死症,無得搞
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

非常討厭自己的腳毛
Yukina 雪娜

都係骨架大, 身高。。。 偽街會好易比人留意

我本身178高,瘦底,我手太長,我平時買開s或m碼衫或長嬲時,個身係岩,但手袖永遠都係短出現吊袖,買l岱睋臻吨f正衰仔就太大件,如果夏天短袖或背心會好d冇哩個問題,仲有如果買褲或半身裙,腰位岩,但係hip位永遠都係有鬆,會起褶,唉,有時就係咁覺得自己著極都唔靚而唔開心唔想再cd

年紀大三十差唔多到尾,皮膚粗糙唔似後生女仔白滑幼嫩, 尤其係手手腳腳, 所以我鍾意著黑絲可以遮掩下,但係手掌無得遮 9 I3 L" k; E' t. W0 P- j! H, b' u& O
開始中年發福, 剩係肥喺身,無左條腰多左個肚腩, 著衫突顯唔到女生既s 身形
& S  v: M; ^  A6 N" L) C* k) I! L6 v5 ]8 d9 L6 j6 |+ H& c" ?
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-15 16:53 發表   7 N6 u) j- `$ N( ?; t, @
年紀大三十差唔多到尾,皮膚粗糙唔似後生女仔白滑幼嫩, 尤其係手手腳腳, 所以我鍾意著黑絲可以遮掩下,但係手掌無得遮 1 D% L2 C: ^7 i8 c) P% l% m& ]
開始中年發福, 剩係肥喺身,無左條腰多左個肚腩, 著衫突顯唔到女生既s 身形 ...
% @5 O' ]" o9 y: |# o, t% i4 A9 s9 n, Z, {/ b, @
看你妹妹你
* |" Q& w; z& Z  z" k' ^身材也真不錯

引用:
原帖由 squirrel99 於 15-3-2020 04:53 PM 發表   
* B4 |' {) i) [7 ]年紀大三十差唔多到尾,皮膚粗糙唔似後生女仔白滑幼嫩, 尤其係手手腳腳, 所以我鍾意著黑絲可以遮掩下,但係手掌無得遮
2 j# P; o- v: o  G. y開始中年發福, 剩係肥喺身,無左條腰多左個肚腩, 著衫突顯唔到女生既s 身形 ...
# |( f, k* F7 a* @$ H' K- L  V2 n* i- E! a$ ~( K) D
! {. X; ~$ Z9 c, _  |
那就當係女士們的 曱甴肚,都係一個好性感的部位!

全部,都想改。: M1 ^& e" t- w' d6 d/ h) N+ K0 s

9 ~& O6 e0 H8 {. ^( y1 q5 v但現實,冇得改。9 _( z5 \6 j6 F, S; Q

* B. u9 Y7 R6 u1 a- z- [1 U% W- [(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-3-16 13:25 發表   
9 X  H% _! }1 @5 `( I# `. |8 O( I1 I% M3 v

9 l  w$ V! C% y* e( Y% v6 b( ]2 C- B" j4 o3 n
那就當係女士們的 曱甴肚,都係一個好性感的部位!
! u5 r/ s" @/ j" c" Y曱甴肚都還好 , 我嗰個應該係似啤酒肚
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-15 16:53 發表   
0 O8 }4 ~4 _& f2 T年紀大三十差唔多到尾,皮膚粗糙唔似後生女仔白滑幼嫩, 尤其係手手腳腳, 所以我鍾意著黑絲可以遮掩下,但係手掌無得遮
! N9 P& t; |, Q' g* l. Z/ v開始中年發福, 剩係肥喺身,無左條腰多左個肚腩, 著衫突顯唔到女生既s 身形 ...
% f5 }+ L0 @( s, x% T7 [
1 C; `0 s. _( n: `# z1 p1 ?' v100%認同
! J! }" t" C9 u; W. x4 v再加埋我唔識化妝

回復 1# Carly 的帖子

1、肩膀位
6 S$ m- W' d( N$ ]* i/ a2、肚腩- r3 e' o: X0 ?  ~6 c4 ?
3、大腿
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

先天的限制無辦法。

1.太高,出街會俾人狂係度望: R3 X% h  Y. w3 W
2.腳太大size,好多鞋都買唔到* ~: y5 y4 h: h' R
3.最近幾年發福太快,女裝身形不再完美