嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

6月cd聚會

6月cd聚會

各位不如係6月攪番個cd聚會啦~~著絲襪,泳衣,高跟鞋,bra,悉除尊便..
覺得好的就按一下感謝吧~~

溫馨提示:
0 ]/ D& ~! {3 l$ i- X6 V搞手最好先自貼下相先
( H" T  ^( q3 c! D  I% i而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D. j9 X( [- L" R) X2 W( w

: C2 ~/ E6 O* z  _0 q7 d& h( S' P[ 本帖最後由 心儀 於 2010-5-18 12:00 編輯 ]

婷婷一係男裝!一係女裝出席嫁!唔會只穿某樣衣物出席嫁播!請問樓主有什麼活動想呢?又請問樓主我不知妳是否CD?婷婷會驚驚唔出席嫁播!

偶若在香港滴話就跟妳們聚會
8 l& t5 s& Y+ k0 m. d8 I妳們可以約個KTV一起唱歌啊) C; @) F+ i' R9 V( c5 i
上次不是就有姐妹約在KTV呢! v5 W4 L; I7 U8 _) x
還有拍照分享喔

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-5-18 20:40 發表   
6 a+ ]( o8 q* i4 o/ }' U1 P偶若在香港滴話就跟妳們聚會
5 z0 c9 m  ^8 B; T妳們可以約個KTV一起唱歌啊; j5 [/ F7 m4 `+ _3 C" N" U
上次不是就有姐妹約在KTV呢6 a, O' g' @/ U+ Z. R0 d" i2 o
還有拍照分享喔
5 I2 H3 K0 c$ v, f: O$ z  L
1 ?  j* p4 i9 f3 q3 r唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表     n( r) ?* u0 H
  H2 B0 f7 d* z9 n

1 Q, R5 m! a' Q' @7 A唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
$ z" f) t0 n  a4 m  C好提議喎!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   / ^/ F6 d/ P  @+ G( ~2 f
. {8 l+ x. m0 e! }, J! R

% {, }3 k) J6 }4 P唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
) F3 W. Q6 R' [
8 ?7 R  _0 _8 T/ C& P絕對支持!!

其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....

引用:
原帖由 goodmap 於 2010-5-29 21:37 發表   ! ~3 K0 v9 h" u: h# s) T) [" E
其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....
% G+ R0 ^& F5 v9 ^. I

- ?% p# I% N2 k# P其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

不要怒气拉婷婷..我只系想见识下同埋认识吾同d人无咪特别(我觉得姐妹们有d神秘同埋有小小好奇心,所以.....)9 j+ J' A" I) Z* T: |
啦啦,绝对不是带所谓咪有色眼睛睇人,各位姐妹千万不要胡思乱想.# _& h7 G6 B8 @3 h$ x5 t+ w: w4 |/ q
& W9 i3 Q9 R( u

我都係覺得唱k會好d

唱K系邊到換衫啊~~~~~~~~~有沒有姐妹提供衣服給我啊~~~~~~~~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-18 11:59 發表   
# l1 E- r0 U1 o+ H9 f# U4 F) W$ x溫馨提示:
9 U0 G3 G: @% ]8 E6 E/ m% S搞手最好先自貼下相先
; O* Z  l- a7 p, B% N而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D
# H( t* E* r7 k' G7 y/ W+ k
! H) b+ ~2 m8 J1 ]. M) U
心儀又貼下泳衣+肉絲
' Y5 u' @5 P3 q  W

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-29 22:21 發表   
( o& x& z. |; d/ j8 x  X! ~7 W9 i/ p, Q! u

6 W$ b! F2 k5 u其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!  
/ w# y; u8 W- \. e+ D7 w+ f: o0 F0 A& T" f: d" T- X

" q8 ], J- k' y: D* I: t看到這句笑了出來

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-14 08:11 PM 發表   
  L8 J' T4 q& S: c' Z. \$ o有冇校服聚會-.-
# S7 G1 I; U+ Y( e  A
唱k著校服都得架~
0 e7 u) J. A4 A我都上次都想著~

引用:
原帖由 wind 於 2010-6-8 22:30 發表   . r& p' }8 d( R6 A( S

4 Q* Q2 B0 ~. R6 H- ]3 {9 _
$ `/ N2 i0 L( L1 h2 j1 G! o3 B! i! N7 k; q0 _/ A
看到這句笑了出來

. B4 q* s& R8 _" v) q: ~/ @* w. O$ F
: f$ Z6 v$ V, K, j9 r9 e+ r0 ^有什麼可笑呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我想去ar1 f6 {0 p& A3 ^1 m3 A4 p
不過我冇衫得唔得!?

婷婷! v+ c7 I4 G  y/ _# Z/ d
唔好里佢
: ~& v5 a+ [" m$ S3 M佢CD點數0 點 又冇威望
8 G1 D% q7 m$ m' e, f如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,
/ G/ k7 \) U! o  _! o; m! u我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,
3 j5 k8 g0 c/ ^# @去佢個cd聚會

CD 睇全高清世界盃! : ~+ z( g* r0 u7 K/ }/ `/ T
& p3 n' g+ f# @: D* J4 ~
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13610&extra=page%3D1

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-6-14 22:57 發表   ) f+ `" _6 Y  H6 ?5 ~
婷婷5 D( ~# [$ X, N8 G
唔好里佢
, W1 P" b5 T; c/ @佢CD點數0 點 又冇威望
) P5 O; w3 S* q0 {  e如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,& \7 f- x, D- B$ z3 P& Z
我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,
$ n( @+ W; P+ e去佢個cd聚會
+ h# S- D6 V0 P- H( F, }9 `9 o: d1 x1 M) ]6 g) a( [
謝謝!

最近訪問的版塊