嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 with red latex catsuit:( _. w3 z' P4 @6 u) R( }: l2 g" A

& j; J, W# k- m6 {7 P: p1 ~http://www.youtube.com/watch?v=pUCwdXw-bOg
覺得好的就按一下感謝吧~~
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
為啥我打不開連接滴網頁捏???

你去唔去到youtube先?
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

原來步姐都係同好黎
( m" q+ x6 Z* Z* p* |' t( `8 {/ ?岩哂嘴形呀
& E. ]3 P8 g5 ?+ `* |# y# H佢件緊身衣係咪掉轉左著2 N6 u$ m3 a8 b$ o4 Y& C
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表   L8 F. U8 G! {* U& [
原來步姐都係同好黎* ~$ B- T# ~/ a# H' L; A, B9 ]
岩哂嘴形呀
" I- e: I# Z$ e! U% a8 m+ K: Z$ g$ Z' w7 N佢件緊身衣係咪掉轉左著2 I1 P3 {7 _; D/ R( V
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
' n0 }1 R/ [% {& `) c* |
訂制嘛
& I2 j( X5 W5 m. \3 x' d3 Y. b* ^佢梗係唔會同我地喜愛既同一款啦

佢果件靚就真係好靚3 ]2 D0 S& h2 S
不過唔透氣喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表 ) d# n% S7 z! F& Y/ o  L3 N/ h
原來步姐都係同好黎
, J! C" I4 p) z% J岩哂嘴形呀
4 n- p/ r9 d% T, \& @( A佢件緊身衣係咪掉轉左著
9 j* L. `1 _% `$ U拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
1 Q' }  o  `" p" k; s& V) a! V0 ~, a& N
呢個係佢個款嚟喎..
) f$ g2 b+ A" Y+ e8 u, }哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-5 19:28 發表
7 L, v% `  K7 j" `
  y1 d  H) E: r: t! B# P# ?
: c& V2 t+ {# ?8 x  g" o呢個係佢個款嚟喎..% H3 S4 v- ~4 l# ?4 i# _- d0 n
哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  
/ k% F. H, F! D7 Q$ h
7 e2 y0 J# E. @7 m1 H9 H2 S

% A- C4 w1 J3 E- S$ l$ Q% [kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-6 02:05 發表
8 D+ u$ A2 O" ]* t% K( P
  B3 o  {7 z& p( L' r( f8 D  {( O# {

8 p# ^7 ^4 F' P& y7 x) jkakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎
: ~5 ^% [: v7 ^' q

4 z# E! ~1 ?& q* H: B9 M傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..
6 z% {5 q* T/ ?. E5 u佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-8 23:03 發表 , V* y, M: h  V. S( c" S+ X
3 ~  I- h) M" W, S+ y0 s% D
9 W: G- w/ w3 b) P/ R3 V
傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..
0 ?5 N) o6 Y& r7 i佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 
' Z8 c+ R6 L" l, C7 `4 \, M, d

, x+ W. r  {. n- {9 J: S8 P/ A4 w6 W: Z0 E% c
market可接受程度仲可以大D架
7 s3 k, P" W+ K- Q- X8 l4 q條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-8 23:52 發表
) }  Y: Z; k" R: i0 {
& @# e* U; p, p- C' ~
( i3 `8 Q  G& b+ P* B
2 q$ v9 t5 q) E6 b! k2 j, D$ cmarket可接受程度仲可以大D架
2 V& K  {! {( \. j- \條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架
' m" D* K/ Y9 Y, p4 C6 V) V$ g: _! o+ T1 v7 [8 a, k

( H) o) O( P/ \7 S4 B/ T; h好似美女廚房果個deep V美少女 
: L# D" f' P# }4 Y0 B唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'..  % a5 `- Y1 O7 W5 X( }
咁接受唔到啩.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:05 發表
! O6 |9 ^8 }/ Y; S0 Q; j) V/ w% s4 _- Z# b
% y2 l- E5 T$ {  `& V+ h  j1 O

* p/ H4 E* i1 {: X好似美女廚房果個deep V美少女  ! J7 N: U. Q% g3 i1 S
唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'.. 
' R" t3 u. S* W3 b* F! R1 o( J7 C咁接受唔到啩.. 
  E) C9 b- i1 {: t0 }- h
) e! i2 r' G: ^+ r( C. q6 {- u

6 U3 M3 |$ r: E/ L, K% m公開咁當然接受唔到啦
- L6 C1 S, B) F  U不過私底下既AV就好多人都受落架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 00:10 發表 5 E& O! V- `8 K  K" R

* s  Q- E: I, A4 ?, b, f; h5 S& p* T$ I9 G' {9 Z( `! m
' {$ s/ x$ ]0 r7 F9 F# S: n. m
公開咁當然接受唔到啦5 K( y( T" N( l. B# [
不過私底下既AV就好多人都受落架
, X& ^% O% ]+ U7 w6 Y! o

% R/ H* @  r- Q私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:55 發表
: X' n& F7 F# h2 P/ h$ ?% ]
4 A' _: n- Z% F4 k' ]0 V$ ~8 W, X2 R2 \+ N9 h3 Z
私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..
" P0 Z, C- z5 W# W
===================================================================================6 J  S5 r, S4 `: m
0 T: ^# F( p( m  O" ^
所以步姐件緊身衣真係令人興奮

死link

果然 是大明星的感觉