嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人會買女性荷爾蒙食?

有冇人會買女性荷爾蒙食?

想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?1 I" b; U3 S& N
因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用
9 p: y( b! s3 I" _. B. z/ h想試又有D驚驚 5 `# R7 G; G( h+ k4 \
5 N2 K& b; h1 L! D
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?7 a# @8 \  n& z: ~/ K- P
有冇邊隻牌子好D?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
自己買荷爾蒙藥食有危險,會傷肝功能

冇乜用, 不如用其他食療, 飲食上節制, 做個激光脫毛, 仲實際健康.
1 y: M& t! M, x8 [) }( [+ ?) J+ \2 u
食荷爾蒙, 只是心理上好過一點.9 g  A, l6 Q5 U2 I

/ X! X# d& I  |$ N
引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 07:04 發表   * S9 @7 u8 F; T! w8 b6 Q
想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?( Q( h: T$ E% L! U
因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用
# r$ V) a+ B0 f5 S# \! g: p( E想試又有D驚驚 & b% W. O! m: l# q/ t6 j: i) [
' `; k" Q5 a0 x: Q  c# z
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?* N: c6 M3 j$ k0 N! P8 M1 Y
有冇邊隻牌子好D?

其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由$ j( W0 D# a2 V
1 x+ s6 I# @! l* A9 k; w' _
順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 13:37 發表   5 S5 c- }# E3 m& h' L; G% b
其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由
0 p/ I( M6 @$ V. _) b/ W0 }/ V' e# i: u- z
順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
! K0 w2 t" O; x  c) R
令皮膚滑D同毛少D
* J! z5 z+ x" P: A呢個已經係原因

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   
$ {) @' C1 [, ^. o& j4 P) ^$ z% o# o& F: X/ {/ g# Q
令皮膚滑D同毛少D% @* M+ W4 G% l1 x7 w
呢個已經係原因
9 X8 s! o0 e- J* p: C5 ?( U但其實唔使食荷爾蒙藥都可以做到依兩樣嘢...
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   
4 q8 j; A" l1 O; a+ |& _2 N! D9 z3 N/ X$ e( [# `* ^. |
令皮膚滑D同毛少D
: K0 a4 f* S  D呢個已經係原因
) n$ D( F6 z9 b7 W! p4 K. z6 T附送黑眼圈添.....) G) D; d1 h5 U" D- t
唔通d女仔多毛/皮膚唔靚又要食咩?削足就履,唔好玩啦) D0 `. u+ Q, Z+ B4 K' a  {

' O5 f/ v! k% ~' t( `皮膚滑d?我用得電腦多,手腕鞋左好多啦...細個好白滑,大左差d,唔通又要食咩
0 b( D9 A" X5 w$ d
4 K/ U3 D6 M5 M0 u[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-10 14:44 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D? 6 a$ b( E" h; X( g1 O+ ]& d' h- B
想清楚會 斷欲望做聖人,食過會無咁硬  9 z3 A: ]. ?2 x2 s. e# h
! c0 T9 k& t* }! [% {
食藥得既話 話美容行業要關門. X( B$ M; L; g6 G5 v
皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既3 n4 K5 e/ ~: K2 j5 t9 x/ T% L3 y
8 D5 I4 _  T( i$ {, q% Z$ }# ]$ e/ y
去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?, I2 F. R* V) j+ T$ b7 H
或者問你拿醫生處方
/ X0 V* p% P$ F; ~" z$ m: D; B(原來係香港字食左字
. ]# A& C- E  r& m/ Y, v% E
& W: Z  t0 \. g7 y& ]0 _[ 本帖最後由 Saya 於 2020-7-10 17:09 編輯 ]

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-10 14:44 發表   ; G* b6 B+ K; x6 N
邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D?   ?" L  @& R9 i" D  d) f
想清楚會 斷欲望做聖人  
% i* G9 p- ?0 J$ w
8 }. p, c: j) R7 P7 e: p3 X3 E食藥得既話 話美容行業要關門  e3 t# p6 S; b# B, N. h
皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既
& O% g6 n) G5 U. t7 f% K
' t# Q! y/ m* k5 [去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?/ I& I+ e# _4 W4 t6 R
或 ...
6 c# Z+ N8 q3 |% G, u& e
無錯,太多食藥萬能俠傳福音嘛
& V2 q5 \7 d# R# g" u1 H真女無乜人咁傻 sosad

離開的R是有福的...

已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥0 j8 L; c- ~9 m$ I
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧8 u; f5 V" L" f* D6 R2 I. v. U
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
' E' e: e) y3 c& O- `$ ~' o7 A甘樣仲衰仲辛苦
5 t1 X- t, P. Z; j4 O" @4 ~( @同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎  M" M9 D! j& Y5 Q
當然你有將來又要付出真心   w/ G5 C: Q1 ^6 h. y4 M$ z
月入無5w真心唔好做男# J( w: D8 S5 P; L7 l7 w4 ]* {
. a# S) k( J- _

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   $ u. v& U8 v+ B. Q( M
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
5 t" F% R0 @4 ], r$ Q# j* b0 o$ \係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
  g( _/ P) ~7 k感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女" C( ^7 z# }: w. E
甘樣仲衰仲辛苦
6 w4 l: M# p* \同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎" `2 \& V7 |( F' |
當然你有將來又要付出真心 ...
0 x/ k4 H+ b) L食完藥唔見得有成就囉
# x" S# m  }' U7 }2 r6 t- c
5 M3 @/ G$ B1 o& O) J7 p同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?: ^! w( E4 S1 @  H6 z
就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
7 @6 `% B# a. S5 J" W8 ?3 f/ f1 [* s& Z

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
7 i1 Q7 k' R: t' S# p, J4 ]- S' j$ e& P7 }已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥' v1 u# @- X3 o
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
8 G) Z9 {2 L- S+ K7 L$ ^感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
& A. }0 a( e! I9 A! E7 m. o甘樣仲衰仲辛苦
6 c4 ~+ Q$ h/ F8 B  a同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
6 e9 H# O1 U( n8 x當然你有將來又要付出真心 ...
3 f+ y! T6 w5 z! z2 f" [9 @乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚嘅偽娘之所以會靚,後天嘅保養打理比先天條件重要好多,依啲嘢完全唔關食藥事!
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

典型的拜金主意。何其悲哀。
! j! @7 T: L) E) O$ f9 T
  Y3 O1 V) X2 A" Y5 O: F* t
引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
3 h. k. n# e; [8 ?* j; `8 O已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
7 ~" S" x6 O9 Z8 H. X- F0 q, \; `係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧. q+ u# p% I) I7 x. q6 f& P
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
' D; }* A* v8 t  g+ ?  J! P5 f" C甘樣仲衰仲辛苦
7 _9 A8 x  Q- s8 r7 x同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎. z0 D' E& L- X+ J" I* p
當然你有將來又要付出真心 ...

你呢兩個問題,後天都有好多野可以幫到既
6 i/ ]6 u+ a" k不舉 / 不孕唔係講笑架,諗清楚

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   5 z% H3 n. y+ i0 ?
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
4 ]( z% t+ h3 l5 g2 I# B5 Q3 J係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
+ e" t0 D& [; c8 u5 c3 n/ v感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女/ S2 X9 K% J8 K! H8 Y
甘樣仲衰仲辛苦
% t, F# d: s2 d, e5 Y同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
4 N: w& e6 @! h6 g) ^" [  `當然你有將來又要付出真心 ...
6 d) _' v: N! J. J* [1 d. W! K- f
日日想女 性慾依家野係好難控制

[版主管理留言]2022-8-31 18:08 by janet請勿灌水,這次向你發出警告,再犯將被禁言

Very Nice!

我有食

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 21:06 發表   * d) F/ t3 K/ K( q9 A2 I

6 n/ j# L. S  k; j* n食完藥唔見得有成就囉$ D5 m" q: }0 @

# l5 ^+ D, @& s  D6 l# T! s( i, O同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?
$ s# M/ B3 X" d- Z2 z7 \就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
. x( ~9 \4 |4 F: ^% Q, F' A& n

+ d- [- a- O/ x( T/ [) Y0 a& {9 P  i- A* P. f
佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無/ m6 T3 l- D% o. F7 h" ]% B4 {4 `

y, [% @' _+ h8 W7 {- \4 Y0 }
引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-7-10 22:36 發表   5 S' g* o' @# D' j/ N( a0 W
6 U* H( \1 r0 ^$ n
日日想女 性慾依家野係好難控制
" ]* j% c$ t& s9 n
6 Z( v9 ^( _( P4 R1 X. p1 P
到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難( H2 ?/ r$ R9 ?( w

6 y' J2 F3 ?  L9 X: x
8 h7 q' M5 i  c4 V6 [
引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-10 21:41 發表   0 o, M. `9 j4 o. E

8 N9 L; l! V9 H3 e( H3 O乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚o既偽娘之所以會靚,後天o既保養打理比先天條件重要好多,依D ...
# r6 I8 U4 W$ t/ q4 L9 v7 i$ O' \) C. K% \0 r
或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖$ w( h* U  v3 U- a: d
後天保養/天生 都好睇切入點, 不能一概而論* d+ K& \- |+ e: |1 I; Z
  X% H5 O8 N. W) r+ Z* z* T

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-11 13:44 發表   
% d) B2 B! v. {5 D& C0 i- v$ N$ `0 O6 B佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無
2 `! q0 E1 G3 o2 H! E  n3 y% A0 z4 {' B
到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難+ \& v2 G. u( F( Y+ I! V
: _3 e5 [7 ?2 H) v. D' r8 Y6 C6 ~
或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖
! l' G1 c( t- `  D後天保養/天生 ...
$ S. D# h2 e! O1 G! ?. s! x4 N$ E; G做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser
1 k9 \3 f% b8 F( U# X2 D( E唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?; K+ v+ h" t  g; ^$ A) B
2 _7 m; G9 \+ _# G
其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-11 21:03 發表   
# X+ V/ w: N% i9 I0 Q" Z/ o
1 r9 e) t( f+ c4 `# O& C0 ~9 d做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser
! I  D) H- q5 L唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?
5 c3 k/ n# i2 k1 S" t" Q/ n
' o- F8 e' x8 {4 }9 {6 w其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad
3 o; S7 d! E8 e$ D* ^. P8 ?3 Q可能有d人覺得做TS等於重刷首抽呢
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

最近訪問的版塊