嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

10/4 cd k~

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-15 17:07 發表   
& c9 P; a8 H- j- K3 w6 W" b% z& C: z* L
2 Z; G; k' M/ |. s# m$ @0 Q% g8 o4 e$ H( O) Q) t) Y
% s. V7 k; J: }
早去咪早走囉
. ?1 Z$ F: t" }- ~8 ]. p
十一點去十一點半走

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
那個太早了吧~XDDDD

到時大家都係女兒身嗎?

引用:
原帖由 7look8look 於 2010-3-16 07:28 PM 發表   1 r, Y* o/ P; G% l
到時大家都係女兒身嗎?
2 k7 N; o* L/ o) h9 B
一半一半掛?

我覺得...係唔係可以報名去既應該都係真正既cd先呢1 ^2 }6 U" b% B1 I- p% O
我怕有...咩咩

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-18 01:37 AM 發表   
- a5 k1 @9 Q. R) ~  m我覺得...係唔係可以報名去既應該都係真正既cd先呢
6 Y) T: a# G. c& f我怕有...咩咩
6 J- l* r  E( z6 I1 |. b6 I
怕什麼?

我都想問咩咩是什麼?!

係咪怕有狗仔呀?

引用:
原帖由 haruka 於 2010-3-19 12:42 AM 發表   3 c1 p: }* d- }1 q3 Y
係咪怕有狗仔呀?
& _4 {" B; f/ v. E
仲麻煩過狗仔的...

即係乜??
4 U3 h+ I) {8 [8 s唔可以講明d的嗎~?

引用:
原帖由 露姬 於 2010-3-23 02:39 AM 發表   9 J& Y# B# ~2 `4 v1 D( G" }
即係乜??
. K" U9 i2 j6 F唔可以講明d的嗎~?
: K1 @; ?+ b7 \8 @一d比較麻煩+易失控果d呢

哦~!!明曬~!!!

如果果日有人幫我化妝的話,好大機會會去(因為小妹唔識化妝 )

我都想認識其他cd...我覺得有d尶介...而且怕羞...

引用:
原帖由 chanying19 於 2010-3-24 01:59 AM 發表   
2 R" N' a( I; R3 {我都想認識其他cd...我覺得有d尶介...而且怕羞...
- G  q, N" e  q2 X
怕咩喎~我地都係cd~ , D9 F/ x0 o- p
個個都係咁架la~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-3-23 02:54 發表   2 u& b) P# M+ U; p5 u- l; X% J
" o! c( l1 s! e9 u5 n" K
一d比較麻煩+易失控果d呢
# B! {- j. @3 d2 A; Y5 Z# }  L

( P: Y1 I  x1 s4 w/ G7 \個樣就係女o者, 一手就知係cd啦

Support but I need to work on that date

我覺得佢講"咩咩"係指記者或做功課的學生,我都好想去,但只得一套冬季和夏季校服,再加上本人是超齡學生怕比妳地笑或隔離

我又要去~~

我都想黎呀 但係我唔識cd , 黎到有冇姐姐妹妹幫手呀

最近訪問的版塊