嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

自己日常用M巾的習慣

自己日常用M巾的習慣

大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯
  c8 A$ T9 g8 Z' [; x今日想同大家分享用M巾嘅習慣。
; S. ~( r, J5 o! H) n3 M其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,
6 h. e! n$ c' C果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,
- H3 `, N5 S5 r5 K& X由細個到現在我用M巾方法都係同D女生都一樣,放入低低度,) g$ ?, q$ x( u' q; |9 I
不過細個就靜係對M巾有興趣,但到大大下發現自己鐘意嘅,
; @! A3 J6 l! s其實係一切女性嘅貼身物品。' {3 p/ g. a$ F0 V$ ], N6 z
而家我出街有時會著住女裝低低+c褲同埋M巾,通常用一片M巾。
- R4 A3 O7 Q. ^6 W2 f! X不過天氣寒冷時,會用多片,方法係兩片疊埋一齊,
2 {5 p% b1 r+ p' N# f" a因為我鐘意個種緊緊貼住嘅感覺。
8 u& p5 n9 k8 B  V而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,
- V3 T" M8 b: {- ^5 u/ o: B哩兩個時候除左會著住女裝低低+M巾之外,仲會佩撘我以下嘅收藏品:, ~: F8 m  r0 g
c褲、一件頭泳衣、比堅尼、短裙、打低褲、打低裙、6 }  w7 g9 e- C3 x* Z
睡裙、背心款嘅Bar、套將內衣、吊帶背心、收身內衣⋯⋯
& z. q. T! f- B! v( l' T, E. L1 \4 @) S# ~% H6 h- l1 v5 {, U" U( d6 r1 Z
我嘅習慣就係咁樣,其實哩個分享,
. _# N1 P( J+ g! ~本來諗住加埋我D收藏品嘅相,
1 d2 @! K# j& l; k( f放係貼圖區嫁。但因為太耐冇上黎忘記左點樣整圖,- F3 d6 H" }0 s( [
所以冇相比大家睇 可惜⋯⋯⋯⋯0 y; I; g0 E8 [
  跪求大家請教我如何貼圖吧! : @+ C* {" Q$ d/ u. z/ z! {: m
請大家多多支及分享
覺得好的就按一下感謝吧~~

太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下

引用:
原帖由 idashe 於 2014-5-25 14:03 發表   1 |- a% L4 i2 ]
太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下
9 U1 R. }) v# A) l3 J/ E8 K⋯⋯為有係啦

每天都用很花錢吧

引用:
原帖由 sophia1234 於 2014-5-25 14:14 發表   1 P/ f1 B) f  b1 z: |
每天都用很花錢吧
9 ^: d. v) V1 p! o) ~
買M巾嘅錢係我每個月嘅必然開支,以經習慣左lu∼

咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道

我係泳衣控  f8 J; [( C$ ?# M7 [# P8 {
你好

引用:
原帖由 skirt 於 2014-5-25 23:30 發表   - q! B- P. f  {4 J  r: q9 l/ `
咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道
4 N7 z" @  [, i' e9 Y' D/ e% w其實我由小學以經開始⋯⋯至到現在,
& A# _8 y) |( e! V0 J9 P屋企人點會唔知
' g/ U8 {5 n" q3 B* B$ {一早就發現左,而且以前我係同呀哥同一間房

引用:
原帖由 janicebaby 於 2014-5-25 23:33 發表   % ^; M- n+ o6 d5 D7 S' p
我係泳衣控1 @0 L7 W' _6 |0 R/ h$ n/ |
你好
5 t: |! M  v8 X; BHello # h. U2 N: n5 O+ x! o1 A
泳衣控?係咪姐係只收藏泳衣呀?

回復 1# P_M_kam 的帖子

你真的需要去學一下0 m% w" t/ ?+ J
我蠻想惕一下的! t  F; I( g# n- r" b# P( q9 H" F! F+ m
很多人都會有用的習慣

引用:
原帖由 P_M_kam 於 2014-5-25 13:58 發表   7 C; J- j  n2 V4 T# b9 p
大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯. ~6 y- b( ?5 \2 F& I
今日想同大家分享用M巾嘅習慣。) y1 K, M" X7 b  i
其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,
9 \" f, Q1 Z0 g  q  n$ ^果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,
3 K- m/ K$ K! m由細個到現 ...
4 ~/ r1 z4 q( ]0 W# [) S
你甘多珍藏, 好想睇下!

可惜,你感覺不到女人來經時的痛苦~
http://badgirl22.blogspot.hk/
寫11年多的sm真人真事blog
別再白c問我是不是真女
真女就不可以在cdtv?!~
反正我就係中意識cd,ts,sissy

引用:
原帖由 jockey4605 於 2014-5-26 18:08 發表   
3 P5 _3 I7 W3 X5 I5 X( I! S+ d
3 d0 l/ G! }# H6 R6 z你甘多珍藏, 好想睇下!
  U3 ^( y. H2 T- F
今日終於比我記返起點樣貼圖啦8 q( v6 k4 v$ \# _6 q9 [. e, n
我會陸續貼上我的所有收藏
$ O4 @2 X7 p  ?' m2 N而且我都想數下我究竟有幾多件收藏品: K9 T5 C8 ^1 e* [; I. l8 s) X
今日我都發左兩個有圖o既題呀5 g' L$ q* W1 ^, p" I+ V
支持下啦,覺得好的就送個感謝比我啦~多謝晒~
+ ^3 Z* B$ W% Y- f前日執到條粉紅色!少女款!嘅低低,入面仲要有績嫁!# U: Y; N: [& Q3 d7 t5 Q( D" s
http://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41073&goto=newpost9 T0 i. `" ]% X* v3 X% S- y0 c
二手6ixty8ight Bra Set+低低
2 S  ]3 \6 ~4 v, _# Dhttp://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41076&goto=newpost

但係屋企人嘅反應係點呀?

引用:
原帖由 delhang 於 2014-5-26 23:49 發表   
6 U7 F* D) U, U8 o( r8 _但係屋企人嘅反應係點呀?
; f" a. Q0 w+ ?  a  [( u
咪覺得我心理唔正常囉。  Y( R& d* y: e# x
不過時間耐左,見我又正正常常
+ a, b3 h$ o# X/ `: J至冇咩再埋我戀物D野咋嫁∼; {) P3 V) t. f3 V* ]
最初發現我戀物個時,
$ \4 H3 g7 j  p佢地都好驚我會出事嫁⋯⋯7 l" x; l4 a6 F4 Y+ A- R* D, y
驚我去:(非禮、強姦、偷低褲、衰十一)個D囉⋯⋯
. m# P) ~" V7 H; W) z而家就緊係冇咁諗我啦,∼" h9 T* W: L; [# X/ a
但唔係話接受我哩個行為,而只係唔返感囉。+ w  E& _$ K$ W. \) Z
但就試過幾次因為哩個原因,同女朋友分手。
- j! E8 y; i( I5 \0 Z. [都係個句啦:寧比人知 莫比人見
$ g. d8 r9 b0 ^6 ?
! Q. Y: p% k8 h- o* K[ 本帖最後由 P_M_kam 於 2014-6-3 16:53 編輯 ]

太棒啦 我也是都這樣啊

我也是這樣喔

C字褲怎麼樣黏衛生棉的????

我比較常用生理褲在貼m巾喔 這樣比較貼身

而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,
7 w: q4 W3 _" }2 A, A7 ^* g怎麼打 兩巾貼在NN上 ,不太清楚。