嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

我買左件玩具準備開發一下前列腺, 請教大家, X2 _" ]- O7 v; r3 a
你地玩前列腺, 通常可以高潮幾多次先射精?6 b7 c) V* h, h( u6 p
同埋玩幾耐時間?. N% a( p' c6 q1 M; |, G* L! P7 J

' ?  m3 T& r$ T$ V[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-11-18 00:06 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未玩過喎!乜好好玩架咩?

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-11-18 00:04 發表   - R" x" A. L3 b7 b
未玩過喎!乜好好玩架咩?
- u5 x( x6 m& Q1 D4 d! T+ o" T
3 @% Y' {  i5 E) ~# U可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 00:08 發表     t6 C! L9 \; e6 p" M1 ?+ \" Y. t

1 V, z& f! ?( m) x0 n
' q) Z4 q* k' n- Q+ Z/ l可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺
/ i9 E) A1 j9 O9 x9 B; @0 _0 I1 n, b) v. @! X; q
我亦很想得到女性高潮⋯⋯

是什麼來的?

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-18 10:29 發表   
. d* K8 {- _( ~" Q0 D
9 G2 ~( o( C# W6 z/ u% Z
- B7 @* c! l2 F我亦很想得到女性高潮⋯⋯
) n8 h4 C( w( h( p! s" L& R* L0 }( N# l# ^
乜你唔係好有經驗?!

我都好想試

可以講解下嗎

未玩過喎!乜好好玩架咩?我都好想試!6 u' F# F( W; z. v( n( w8 c7 a- o3 t/ \. i

原來咁多人未玩過!" f! F! K: P5 V2 i9 z" S8 M
買左呢隻,入門版
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

都要到虛脫無力才肯罷休

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 12:44 發表   
, `) N9 Q9 n, g* l% z9 G
  g; n  u: G# ?9 O0 M$ G! q  D( ^. l- _  J. J9 B
乜你唔係好有經驗?!
7 E/ {% B; n- L, J; I

5 S. C4 K( {1 O3 o) g6 f不會每次也得到女性連續高潮

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 07:35 發表   5 {2 P- {* I- }; e
/ G: F9 m3 |0 Z/ z) K
/ }; {9 _3 f5 J8 y
不會每次也得到女性連續高潮
* C3 t# f/ O1 x4 ]

6 W* \, l( M) q4 \1 v4 r9 L9 q- U似乎想享受都係有D難度

引用:
原帖由 ueue3388 於 2021-11-19 01:30 發表   ( y0 W& ~. ?( y6 J
都要到虛脫無力才肯罷休
0 K1 _: E' j3 Q( f" E5 c

/ P- ^8 k! }  O1 J# G! Z玩幾耐先會虛脫無力?0 V- r0 y& L! t- ~
好想試下女人持續舒服到抽搐的感覺
2 H% m1 Y) _" E+ i" K4 R& Z1 ~( q8 W
我看過你的教學, 請問為什麼浣腸後先喝一大杯水,再等約半小時?" _' ]% p: H) Q% e

/ o5 V) B* e3 c6 l% ^. Q" e' G[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-11-19 16:24 編輯 ]

玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 13:13 發表   
8 Z9 v& A0 B  D" s9 Q0 `玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得
  d: g/ g1 y' k. j3 j
0 \- Z* Z4 z7 E& _# s
你用咩玩具玩?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-19 12:37 發表   
" l" X* z. v6 M! Y8 V
8 ]+ P; I/ |. {1 T( `, }1 |; D" [% P# X& t
似乎想享受都係有D難度
1 Q, F1 Y. z+ P) S4 p

" C) l& u& O8 e6 n9 _看看我的玩物
6 r4 \# u* M  s: N6 J! I* ehttp://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html
- e$ Z9 `5 a' J% p很多時只有快感⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 15:11 發表   ! _* V- w7 l% ^8 I+ r. ]0 P7 Q# [

1 J: |/ P8 T7 L3 W  E6 _- m8 f8 H- o5 y# w% @+ C3 ^
看看我的玩物* b# D7 K0 M3 f: t
http://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html( y( N  p3 [7 X8 ~
很多時只有快感⋯⋯
0 ^/ I2 l+ V( E  ~: L1 J) l% ?( {

+ x" G3 A- I- x) q% j# x/ L我果支都有震動* L, k, @. w8 ]2 g1 w- ]
遲D開發成功想買搖控玩具出街玩
& B  j% u2 I" m, g1 C趁著放學時間,在一班女學生身邊,享受快感高潮一定好正

回復 16# xrm6013s 的帖子

乜類型都用過哂% t( d* R, p' u
平又有貴又有% e0 ?; c# n& [5 ^, o) B' @
" h3 G- _) b6 k$ [0 t
係未試過炮機

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 22:20 發表   
) x* ^1 p& v( n; u+ g4 Y' |乜類型都用過哂
, F0 q% R* U+ Q$ }& |平又有貴又有5 B. L) C7 N" b8 Y" x: b4 F) f

, A. L2 L, `: R  J% @9 B3 V係未試過炮機
: T  H! ?% I, H
: P. C/ c! r! M% `! A/ i去唔到高潮, 咁有冇舒服感覺?

最近訪問的版塊