嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男性女乳症

男性女乳症

有無人同我一樣都有男性女乳症?
# U* L1 Q# z4 A. R; l  O$ }可能小時食雞翼食得多
. B& E7 p# j8 W% b& l. B, \
$ A% E/ I" i* @9 V% \/ |都唔知是好事定壞事
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你有幾大呀?

肥仔大多都好似有

引用:
原帖由 jackiechan 於 2018-9-29 15:03 發表   
1 e$ L' I7 R- p1 A- C4 t- u有無人同我一樣都有男性女乳症?' X& G( p. w! ^: h' W
可能小時食雞翼食得多
5 V3 O  @# k9 r# u
7 K) @7 y& i+ a  ?2 R都唔知是好事定壞事
% c* v4 V, O2 b+ {) E0 n( f
女乳症係因為食用荷爾蒙激素引起,特別青春期對激素影響明顯,容易引起荷爾蒙平衡
+ H$ v$ `: Y! f8 z9 I+ @/ w1,你係咪肥胖* F- D/ {, |9 Y: L8 k
2,大有無身體上唔舒服,例如胸口痛,乳頭痕痕哋同刺痛,如果無就唔算有明顯症狀,有懷疑向家庭醫生咨詢4 n) n$ Z1 m; ?3 v9 S
3,由於青春期影響,一般會增高至20歲左右,届時發現胸口仍有隆起可向註冊醫生使用處方荷爾蒙4 b% ?" m+ D! ]' v4 v9 q1 u0 i
最後,青年時期好多人對身體評頭論足,請不要上心,外表並非主宰人生,性格才是,有煩惱可向知心朋友傾訴
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-9-29 17:12 發表   & i! w, k( [! ?4 i- y2 O1 M/ Y
你有幾大呀?
* W7 q# e- f+ }8 X1 U% O
應該有A
2 {. F6 G7 q! e" n. C6 h問題是乳頭突起( ?! p  d, [+ u+ e7 `; u* N& n
7 [3 V$ `- |2 z9 }
CD的話其實幾好
* U7 Y2 V6 p: b: o  f但平時男裝就有啲麻煩

引用:
原帖由 treesang 於 2018-9-29 17:31 發表   
2 C& g2 @" |) A6 ?肥仔大多都好似有
: G) K3 |( D# c% J的確有啲肥

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-29 19:24 發表   
" E) ]5 ?" |) L0 y9 A. B
# g% Y( i' Z9 M女乳症係因為食用荷爾蒙激素引起,特別青春期對激素影響明顯,容易引起荷爾蒙平衡: K  Y8 J* ?5 ?, q/ Q' M
1,你係咪肥胖
& t  d' a4 G9 d3 r* i$ ^2,大有無身體上唔舒服,例如胸口痛,乳頭痕痕哋同刺痛,如果無就唔算有明顯症狀,有懷疑向家庭醫生咨詢
0 Z3 f2 C! N4 ~, L! z3, ...
( |; b: `. I" ]8 T9 w+ j
1.有少肥
. k; {6 t/ B+ C- y1 t6 K2. 唔舒服又無
6 E. i/ W8 [, S' E0 V9 }; S加上我無食荷爾蒙, Y6 S* p, H7 ]* G( I6 f, \: {

4 `; o) ~% @- Q" X! j& M, K但可以Fill得曬個bra又幾滿足
5 Y1 [4 K9 q% N6 O6 ~. k; _0 \2 o. a  P4 m8 V9 [0 I! K. M
可能要搵下醫生

引用:
原帖由 jackiechan 於 2018-9-29 21:27 發表   
" O0 p7 K; z8 D: r0 X
1 B8 {# x( h- E+ O1.有少肥4 W) d5 N3 F" v$ ~: c( p6 B
2. 唔舒服又無
1 Q# z7 y* B$ Q* l& d& r1 d加上我無食荷爾蒙
6 U  E: o* L3 m1 f2 d% X8 \! z: }& s% N6 [% B( r
但可以Fill得曬個bra又幾滿足
9 t8 `4 ~, X% `8 o
9 Y8 V* }: X5 k( N可能要搵下醫生
% Y& A: r% c! x8 P' ?
因為個巴有pad 啫,試下攞走會點,
1 A1 [; B: D& i9 t我著慣哩絲走pad, 或直接有綱圈露雨裝
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 jackiechan 於 2018-9-29 15:03 發表   - a; z$ n% |4 c* h: c! o; ]# R
有無人同我一樣都有男性女乳症?0 t% c; b. D  B1 D% }. Y% n
可能小時食雞翼食得多9 C4 \8 l# q/ @+ L5 |. X

9 J& U- g/ ~6 V) n7 r都唔知是好事定壞事
1 l4 `4 [9 h* A6 ], d; a5 y" ?我都可以夾原子筆啦 所以放心 只要你平時會做下運動
7 s8 x+ F. I7 H4 f$ _6 R& ^9 j' i* g6 g8 {' x1 s' |$ c

[quote]原帖由 ahbee9603 於 2018-9-30 00:44 發表   
& }0 a. l0 Z: Z% d& |, j4 a: p
2 j) Y% H* T# u8 y% T, c因為個巴有pad 啫,試下

回復 1# jackiechan 的帖子

其實發福多數都會有,肥胖就基本有
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

I have... see this post
1 |5 N7 X0 S  Hhttp://hkcd.tv/thread-43700-1-1.html

引用:
原帖由 jesstangy 於 2018-9-30 11:29 發表   
# W+ k  w) u. e" h2 B1 eI have... see this post& p( T3 u# Q) c; _0 X8 l* I
http://hkcd.tv/thread-43700-1-1.html
) P2 ^1 w  n2 o6 x$ E; R; Q
好羨慕!
( B" ]9 T/ H2 B1 I& A, d/ w平時有無帶Bra出街

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-9-30 10:27 發表   % L* u5 |- c2 B  \2 Z+ {
其實發福多數都會有,肥胖就基本有
- _4 x8 |6 [# Z
我應該唔關肥事 事關我減左肥都仲有
) b& D/ e! X9 |4 i7 p# s9 _而且乳頭位置比較Puffy
. ], F, Q0 b1 j+ G9 W所以應該是男性女乳

回復 8# ahbee9603 的帖子

我都有acup 平時跑步都feel到dun
7 ^+ [& [$ a1 q! @/ I; U% {: v' x% {5 s% D& D) g/ T+ p
你都有呢個問題?

引用:
原帖由 tkcdream 於 2018-9-30 01:02 發表   
- ]' L) S# S2 K4 u1 U- [7 d% g# l: b; w
我都可以夾原子筆啦 所以放心 只要你平時會做下運動
0 I5 \% [" Z. B* i# P
你都有呢個問題? 係因為食藥定天生

肥仔波算5算

引用:
原帖由 tony921 於 2018-9-30 22:36 發表   6 r" m- R' x) V5 ^
肥仔波算5算
9 W- {$ J8 C" r' v2 u- s男性女乳也可以是肥胖引起的

肥仔波呢家野,瘦返就無,女人乳房如肥都會大D,但瘦左就會變dolina 。胸呢家野唔使渴求,有錢想整幾大都得。

回復 13# jackiechan 的帖子

香港好小,冬天如果出街懶得除就可能會戴落街買D嘢咁

最近訪問的版塊