嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

13.5cm高跟長靴

13.5cm高跟長靴

呢對13.5cm高跟長boot個跟真係好高,著住企起身時,要保持個身平衡真係唔易,但係著耐咗,又真係覺得幾好著喎,特別係配合黑色絲襪同埋牛仔窄裙一齊著時,企起身時下面真係覺得有反應,甚至有想射, q( g; r  A: ~7 H6 V
0 C, C9 h3 [/ t# R2 o
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
再加一張比大家睇睇^^
) R. n! S0 U0 \& P5 ]8 f- {
. V0 g* V0 T, z0 A[ 本帖最後由 ktkt12345 於 2017-3-13 20:41 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔錯, 最好著黎係尖沙咀行街。。。。

幾靚 邊度買? 我都想買返對

引用:
原帖由 squirrel99 於 2017-3-12 22:04 發表   - |% _' j% t+ |' H' c$ p# H
幾靚 邊度買? 我都想買返對
9 e8 `5 K' K6 _" Z  E4 V

5 G4 m) ?. B2 c9 F: ]上淘寶網可以搵到~

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2017-3-12 23:49 發表   
9 |; w4 H' Z/ r% h9 Y3 r  S. ^
2 c, [6 Q1 D+ y4 V& W
9 ^/ J$ E- S* w2 `5 L5 b) j0 A上淘寶網可以搵到~
+ r- {0 ~) ]1 a, n( {& u可唔可以比條 LINK 我, THANK YOU !

對靴好襯呢對絲

they are so sexy!!

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2017-3-12 19:07 發表   
7 |: @7 y9 q6 _: _0 C呢對13.5cm高跟長boot個跟真係好高,著住企起身時,要保持個身平衡真係唔易,但係著耐咗,又真係覺得幾好著喎,特別係配合黑色絲襪同埋牛仔窄裙一齊著時,企起身時下面真係覺得有反應,甚至有想射
% Y5 `2 b6 u0 C6 ^7 I5 o
6 F2 {" w* n" Y1 L9 a( f

/ w0 X: y: _/ Q$ y真係著得幾好睇. r2 z5 @2 h) W  k. Z0 l! f
你邊間買?可否俾資料我?' v& y( _5 `9 Q4 `
% V% {% L5 D5 {$ v, N
著裙好睇過襯褲, ^# y1 Y8 s* T: \3 l" \
feminine d

很好看也很性感呢

https://world.taobao.com/search/ ... .7700714.0.0.uC2MmS
  X0 h8 Y9 |3 ]- O* s
% I- M% {( d( j; A上面呢個link就係同一對boots唔同價錢

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2017-3-13 20:45 發表   # E  x# Z7 {8 _8 s) I; V0 A( e. z
https://world.taobao.com/search/ ... .7700714.0.0.uC2MmS
- h+ G. r; N4 g6 Y2 a
: v7 B7 |5 p6 j4 E上面呢個link就係同一對boots唔同價錢
$ A7 f" q+ y  v8 z* a+ m

5 ~6 N0 U' ]) a" x, b  y8 T8 T9 R8 t4 v5 R+ ~' ?
唔該哂
( S; Z  y# K( J+ m
7 U$ F# B% k5 \4 @7 r+ {& u其實我相信大家都有買開的商家7 L- O3 A9 _! S/ L  V0 E
不過有D 特別款又係人地才有7 b* D, C8 z2 W& R
所以想搵D 有口啤的
; M" S. C2 x+ z1 b9 ^% M6 w+ P- ?& E# E) G+ x

3 M1 H, F( \' c, W3 @謝謝連結提供