嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Hello(玩咗一日好開心,有圖)

Hello(玩咗一日好開心,有圖)

大家好,我叫KaKa,昨日我去CD玩,玩足一大個下晝!超滿足!  V/ R9 }; I: K) U$ S6 `
+ V4 m+ C) A6 V$ M
覺得好的就按一下感謝吧~~

你係乜水? 相又無, 資料又無. 9 V1 p, I: H& J" t5 l+ F& S4 I5 u" r
一係騙案, 一係你揀人多過人揀你.! V; w' p5 {5 q* j% S  B% ~% W
& }( L9 q+ b7 F, _% b
2023-2-5: 謝謝補相. 身型纖瘦, 不錯.+ D' S8 b8 X8 s! x2 E5 Y

- ^6 z! o$ O" U) ?2 t[ 本帖最後由 gila 於 2023-2-5 13:15 編輯 ]

而家出咗相咪好囉
% n. r2 }$ b/ n5 Z) \5 S8 w2 {. z原先乜都無9 b8 b+ P4 s! s
大家仲以為妳係招搖撞騙+ w, [9 M8 N/ l
4 y" O' @% D( T" \) U

我也是新戶口 所以也小心奴家

體態簡直完美... 太美了

引用:
原帖由 kaka645 於 2023-2-2 20:20 發表   $ V& s( h' N0 k( Z" S; ^# t
大家好,我叫KaKa,昨日我去CD玩,玩足一大個下晝!超滿足!
! r7 }" h9 E2 s5 Y% n$ {; M! i
7 Y$ T- S- K, G
謝謝分享靚相,唔駛理嗰個gila講嘢,佢專講廢話

不錯!! 不錯!!) e+ Y: U% `/ X8 _: v
體態簡直完美 , 真是很美呀!!" i4 k4 Y. @) ~& ?9 J

回復 7# kinkikeith 的帖子

都幾好笑
Connye
V7: 分享完

引用:
原帖由 kinkikeith 於 4/2/2023 19:54 發表   ) J) |: L6 G  K
2 {7 m4 s! q6 B( t/ v
0 ^: R+ O" e2 b7 j
謝謝分享靚相,唔駛理嗰個gila講嘢,佢專講廢話
& W, {& D8 O/ D" _5 E5 L$ F/ D
3 u! z- ^- |# P, w0 @# [* ]! G. s9 y9 a, h3 F0 n
佢講之前我真係未有相,加上真係新開,難怪的!多謝你讚我相靚!3 @- M2 b+ R. v
# w8 U4 V! `  k. U6 W9 X

引用:
原帖由 JoJo1217 於 3/2/2023 13:37 發表   1 b$ \. P/ v% P4 e1 K
而家出咗相咪好囉$ M, y$ r! \7 g5 z& B5 ^: j& p
原先乜都無5 Z) U3 `! n  H2 a& L9 B
大家仲以為妳係招搖撞騙
! i9 p( S- Z5 d0 `+ z6 b9 i) ], f( |3 Q, S* U% v2 ^1 V  S, \6 q
所以最後無人陪!唯有自己玩!哈哈!

身材好好,可以著多d貼身或連身裙

我都想瘦下來

下次可找多D人 一齊玩!

身形真係完美

其實你係玩咗啲乜

身形好好,一定落咗好多心機去keep. 靚靚
胖胖貓奴宅叔,歡迎吹水!
TG: JimJimL

引用:
原帖由 kaka645 於 2023-2-4 23:28 發表   " u8 y8 n* ?2 y3 T5 \7 V2 _! A* ~

: M4 D1 q4 w( ?; e" w: P' V0 B  j4 b% Y3 [
所以最後無人陪!唯有自己玩!哈哈!
/ i! m* J( S3 x0 l

$ `0 U# r5 c9 W1 j4 w& h唔使擔心
! ~2 ?) V; e/ `# T# h妳咁索
5 u2 K. W2 j/ E5 G由而家開始
' X$ j" L. S- R# `不但唔會自己一個玩
, \/ ?- i# d) v$ Z; i) p- A可能會幾P添

Check PM ☺️☺️☺️☺️
I like CD Girl

Add me WeChat
0 }$ a. F) \  h2 ~, _1 f( Y直男7 ]; E# [" B# v
kayung0125

回復 1# kaka645 的帖子

嘩...姊妹唔洗開幾十個acc. 遮左樣都認得你啦
Connye
V7: 分享完