嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

今次第十雙二手高跟鞋,算是勉強OK可以啦! 鞋碼是:408 N4 N# J; @3 W$ ^* t
* e: l3 ?& y1 I) h5 R
因為第十雙高跟鞋本人覺得缺點就是:鞋頭有點尖
' W+ g9 f5 `) f; J2 X' d4 X1 l6 }7 F
新論壇這邊也有發佈,傳送門: http://cdgal.asia/forum.php?mod= ... 1&extra=#pid7024 ^4 S- H0 q) t3 t: J
7 o; B  `" b3 h) A& Y2 }& g
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

尖高根2 I& U' O0 i4 A, ^: C
很有女人味
" ~4 o$ f' O& M1 H6 m期待穿上

point  heel

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-26 19:28 發表   # u6 o9 x, ~( h: |6 q6 K3 A
尖高根9 v$ ?+ H& G% L. d3 A* h
很有女人味
7 `6 N3 H  v" ^期待穿上
6 k$ ^0 j8 d- X+ i
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖' c+ x/ z$ q" X7 K9 |0 a+ q  y' q

7 G% V+ a# U* o+ U$ ]$ s感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,
5 z+ V, O/ g6 Y; R( `' ]% m" {; Q% Y
咁可能會好睇好多

雖然我有兩雙了 不過我還是搞不懂如何買適合的鞋號 每個地方都做不太一樣

回復 4# HKReindeer 的帖子

妹妹你很有心得

感覺,好夾 腳趾?% x1 n; @5 q8 i* s' [: X
8 t% }, h1 N3 x2 y$ Z+ m" r
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-26 22:52 發表   
, ~( A" s5 v) \. e
( A  b5 J/ \3 z) \" D雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖. w# K$ B6 Q% E9 S2 M

% @) e' B( ~) m+ y9 L: ]) @感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,; i$ i) m) I" l: b$ Z$ B# H- ~6 F5 E

4 J4 L7 m/ O% O5 G& x咁可能會好睇好多
: ^3 `% I: H1 c$ g' M8 O) @4 @  ~! n% c, W5 ~! P
就係因為這款已不再流行才放二手呀4 O! T- m6 v  y" k8 F# f* }
% P* v+ h7 d+ h5 h$ q/ v6 j  X! I
不過鞋跟好正

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-27 09:35 發表   9 p' Z- K% u; b) y6 P
感覺,好夾 腳趾?& H5 m( ]5 }* ?$ G
+ ^' n2 V4 w0 K- F. N
(o^^o)
. T" e- M6 z7 a: _' l) Y) T
完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
- P1 z9 V2 J0 U- Q- D夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,
- w1 K7 D* ^$ [, }5 m# E  c2 f+ T4 M! L0 |: _- O8 Q  R; j( B
為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼" D0 q* \, @0 G! X: ~/ ^
! k& \. K+ x0 C9 r
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
$ F/ V+ k' L+ @% U: y/ d# w1 q
2 k6 R3 m/ P9 s4 k1 Q  [[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:26 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:11 發表   
( f" N+ E. a. }: P& \% ^; ?! {
2 w  N( ^4 D+ ^& O9 q8 }! X3 Q完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,( A( y& Q! j7 f! e) P. P( @
夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,
  d, C8 l" T2 ]& u9 M1 k3 C* P( @& b
為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼
- a  b# R6 J8 v0 c3 E! L" ~- }) u1 y' V. a4 i* b
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
- c+ n# r# V" t$ n
" s2 V  X( m1 r
I also like 行石路高跟鞋聲音。
享受 一分一秒的 CD

著咁高腳痛又會起水泡

wow! 這款高跟鞋
8 u" E! o, j( N很有女性美

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-27 07:04 發表   
5 p: V  x. n  H/ \4 L- w妹妹你很有心得
+ [' s8 i2 S$ m. N; O5 k% o5 q/ V. t. t5 X- a
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
! s; x1 h( n9 k. Z9 s1 B& q4 b5 ]% {! f* ~4 H: z  t
引用:
原帖由 Rilakk 於 2020-10-27 14:09 發表   + q6 H# u1 l5 F' B$ z% A. J0 Q) r
著咁高腳痛又會起水泡
- T+ G5 w1 q) ]4 C( Z0 Z1 H- `) k8 K- K# b1 V
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,; |5 U9 {- ~1 a' P7 |* @4 W
# j' s( J7 A! b8 T# F0 C/ t( _6 C& P) v. Y
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
$ i* K/ m" o/ F, z
' v- t/ A, a. Y; a- Y0 M( e4 K& ~再腳痛、再乜野我都會繼續著,

呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
Heels Fetish

很尖的高跟鞋 真好

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-10-28 11:00 發表   
2 ^* x' }1 E: h) u& C- f8 F) \1 Y呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
& L6 A  A. W" B4 k0 C始終鞋頭比較長我有D想放售放左佢

好想睇下穿上腳係咩樣

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   4 _* _9 q8 w' B6 @

8 Y* d9 A# A8 `) }% ?" R
2 i$ l6 j) o1 s# U4 `* _0 I0 S9 K冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
3 ]% C* o7 D- ^7 b; S9 Q# Y
7 X4 \/ F$ O% h5 X
8 z* i8 k  [  z6 V- s1 z- D2 _' _& i0 S3 O5 A7 t! }
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到," l7 w. R5 B' }6 X. b! K7 y

y* o6 m4 Z, a同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我% E" z0 J3 k; R4 W/ f. j

9 }: f( K8 @8 P& S# z再腳痛、再乜野我都會繼續著,
1 S$ j' Y/ q5 X" b

# C. H' S) @$ A$ `6 D我也喜歡,穿配合絲

好羡慕你有咁多高跟鞋呢!cd多年,未穿過高跟鞋哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   * t; y& ^; O$ V2 O

2 `3 I3 h' F# Y* L% h# M
  |2 S7 }; g, k1 l7 `! R# s冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 * _* \9 C; I  _% G

* |* M% @2 ^# r6 w. p
3 l, m) k$ g, @/ }5 U( B1 l" q) _  {, i! |/ `! ]0 Z
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
0 _2 m- w( M, N1 r9 t* ?' A3 `
: t/ R5 g, K, p5 x同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
+ @2 E9 _, V1 D# I0 j! I6 @) ]4 U5 I8 N4 O* Q
再腳痛、再乜野我都會繼續著,
6 f+ Q+ Y% K/ V% N" u( H+ i

; O8 t: S4 A4 w) R姊妹説了貫高根之好處和優點9 [% P/ S! T5 f
我真的想穿吓
! Z5 E" w2 A: S; i7 r細味我自己的高根,行走時
9 J0 n! s4 v" D真的好像側了一旁,冇乘托力