嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD出街幻想

CD出街幻想

成日都幻想CD出街之後去廁所比人發現係CD 然後被逼要口口先走得
( s: k1 s0 K  m- V星期6,日夜晚都可能會出街 唔知會唔會成真呢
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我以前係童軍,最鍾意幫人。靚女會喺邊頭行街,睇下有冇緣畀我幫下你
胖胖貓奴宅叔,歡迎吹水!
TG: JimJimL

回復 2# Algol 的帖子

都未諗好 應該食完晚餐先出去

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-2-13 12:33 發表   
$ v6 [# `# x0 f, S$ e# a' x- Q8 M成日都幻想CD出街之後去廁所比人發現係CD 然後被逼要口口先走得 + h' @. Y) ~) h. F) ?
星期6,日夜晚都可能會出街 唔知會唔會成真呢
' h& W2 v- a' G  X9 A7 o
6 D& D/ g& j; g/ R
厠所比較細。' f0 z& I/ u7 n5 k
, _- c3 T' l6 p3 ^; G; w
開間房,會舒服 d
享受 一分一秒的 CD

回復 4# misslady 的帖子

開間房就冇左幻想果個情節喇

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-2-13 13:25 發表   
; w! U/ L5 [7 I' j/ R開間房就冇左幻想果個情節喇
* q# x# Y' P# M2 b* k

: r8 R/ z2 {& K1 Dbe a girl....want be treated very soft..
享受 一分一秒的 CD

回復 7# misslady 的帖子

幻想下姐

哈哈,我的幻想系女裝出街被人劫財,我被(主)迫(動)提出肉償以換回財物;或者做一個應召女郎,女裝去酒店,敲開房門與預約客戶魚水之歡,事後再飽含“精華”返屋企~

回復 9# aliansex 的帖子

哈哈 諗起都興奮

回復 10# sls17289 的帖子

所以我女裝風格都唔系可以正常行街果d,都係情趣、夜店、斬男style哈哈哈

回復 11# aliansex 的帖子

HAHA 咁我2樣都有D

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-2-13 15:05 發表   # @4 q9 f1 T) B& \1 J: D4 U: ^
幻想下姐
* f! r; c! Y* D; I* ]* X* h3 l, Y8 |" k: j
幻想,當然是 office lady. 全身 OL suit. 高跟鞋, 要 OT4 z1 k: j( I$ G' {) m

4 A0 X# R8 g( K或老闆叫上酒店,話要送文件⋯⋯5 q$ e$ X- ?  G/ q

; \' @7 ]3 s: T3 i6 g' W老闆晚上來偷襲,被強了。
+ \( Z9 D; x7 `: G1 p/ d
5 ?7 {2 e/ q$ e* k& ?[ 本帖最後由 misslady 於 2019-2-13 17:11 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

回復 13# misslady 的帖子

哈哈 每人既幻想都唔同嘛

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-13 17:10 發表   : ^7 z/ ~3 V4 `3 s$ D( g

! Q0 H2 Z. W1 A' r4 G& [* ^7 x, F
) Y( w2 }6 m" L# v2 T幻想,當然是 office lady. 全身 OL suit. 高跟鞋, 要 OT
1 Z. o; v+ I! q/ G
; }3 N+ u. E7 J8 J或老闆叫上酒店,話要送文件⋯⋯
, L( h3 i" i0 ^( y& S% B" ^2 b+ Y1 U
老闆晚上來偷襲,被強了。
& {& W2 [- f( D% ?% T, m9 i( `  H5 c6 D- a& Y
哈哈7 A6 i4 a1 {9 e* U
是否看完我這個帖有聯想...
2 N  R/ F; `- J$ M7 a& shttp://hkcd.tv/thread-52502-1-1.html! s: v% S+ Q& A7 }* }
0 ]% q' Z" C2 Y
早知就找妳來拍影+實踐
$ F6 r% `2 E/ S1 \% t/ C

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-2-13 12:33 發表   
7 L* l7 P5 H1 d) j; l, S7 w1 }3 ?成日都幻想CD出街之後去廁所比人發現係CD 然後被逼要口口先走得
# V- N# j" B7 O星期6,日夜晚都可能會出街 唔知會唔會成真呢
5 k" @) q8 s# {$ E5 T/ x& M: ~: [, L. E  a5 H
外出時,保持低調,不用穿著太高的鞋,以免辛苦

幻想係好夜放工嘅ol9 |8 ^$ v  k/ n/ W# l+ z% e
黑絲
5 c$ F# e' M. {; y  L; D5 E高跟
7 Q$ }* z, F% z9 x2 k7 K被人狠狠地.....

回復 17# serene133 的帖子

同男高層......

引用:
- _0 @1 W4 \) P; c8 q  W成日都幻想CD出街之後去廁所比人發現係CD 然後被逼要口口先走得
- y/ ~1 i- [$ }, g6 E; Y7 Z星期6,日夜晚都可能會出街 唔知會唔會成真呢
" f* S( n. T# n5 m) K/ S/ `0 r! I
6 ^* u  B- b$ T6 ^; F; c( p7 \5 F9 V我來幫你實現夢想……

引用:
原帖由 aliansex 於 2019-2-13 15:47 發表   , u3 r! d/ a: q8 ^
哈哈,我的幻想系女裝出街被人劫財,我被(主)迫(動)提出肉償以換回財物;或者做一個應召女郎,女裝去酒店,敲開房門與預約客戶魚水之歡,事後再飽含“精華”返屋企~
: ^" s9 A- h$ x3 g) i( @
* T. Z; L6 d" t% \好激的情節!