嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:08 發表   
) F8 r, t1 q. F2 C: t! ^要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔
8 T) E9 d1 `& d+ S- h' u2 D7 p% }+ F
著哂成套真係好好feel,無得彈.

引用:
原帖由 jacjac 於 19-1-2014 00:06 發表   ) M/ }% ?0 w' W* j/ U8 N
8 a0 Q, A. x  y: d$ `0 v
著哂成套真係好好feel,無得彈.
7 k# V" ^# X; l/ T

% Z1 Z+ w* }6 C' f8 j! A嘩!全套有好多嘢㗎喎
* p* C( c; K: ?( }5 i3 A) G+ L有無姐姐有哂成套先?
9 P( G/ a  Q5 U9 }$ y. n我刀想有校服牙!但系太難買啦

我會著校服+白襪再真空打飛機

我會著成套再退條底落大髀打

一定好爽~~想試下!!

我會著埋吊帶底衫打,噤先似學生妹,入面加個bra

我都中意, 尤其著埋白襪打, 正!, 邊個可以一齊玩??PM我

咁射法真係爽死

射落去好爽

自己衫就冇所謂,別人就不好了

我都鐘意射上去  [0 {( ^) y0 J3 x! I, I8 k' c
搞到件件都有積
3 _# f) x$ j% e2 p有冇人都鐘意咁

consider also dress on stockings

我刀試迥射校服,真系好正㗎

著埋底裙個感覺真係好正,我會著住花邊底底,再著條超緊PE褲,攝實jj响下邊,然後坐响支震震棒不停磨住,個感覺好有高潮,每次都感覺到做女仔嗰種feeling。

引用:
原帖由 DesbB 於 12-3-2014 16:59 發表   7 R. n/ c3 G+ `3 B# Y
著埋底裙個感覺真係好正,我會著住花邊底底,再著條超緊PE褲,攝實jj响下邊,然後坐响支震震棒不停磨住,個感覺好有高潮,每次都感覺到做女仔嗰種feeling。
# z2 f- w1 C# ~- i/ I
( U- I  t* i6 h9 ?我而家打飛機高潮刀會扮女人㗎

引用:
原帖由 lkysu 於 2014-3-1 03:06 發表   % k. l) N/ F/ f7 C* z3 Z; b4 p
我都鐘意射上去
! N6 I# y5 m" k1 k搞到件件都有積
9 _' w3 S. F8 V有冇人都鐘意咁
/ x  d4 U2 P0 v* S, f但如果唔洗好大陣味,. L" T, i9 Q  t
唔知射完之乾左拎去洗,5 d! c8 h7 Z/ ]% J' U' ^0 T2 u
留低個積會係點呢?

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2013-7-24 13:29 發表   3 t7 x( |$ J) X# W

7 M# m$ i6 y- S- k7 O8 b套隻手套或者襪落jj度打
7 m1 q/ D8 N* @; F
# b6 Y6 _( c: O' e% c, J我支持呢個玩法!!!

引用:
原帖由 NWFB_970 於 13-3-2014 16:48 發表   
4 ]1 o- Q. P2 ?' P! z, x
4 d/ S& r% k  v7 m4 \* y0 r- r+ y( l( L# s" t
我支持呢個玩法!!!
4 G9 c2 R9 X( p2 ?5 P9 [/ H
用鞋泥打仲好挽牙

連埋底裙應仲有feel

咁射法真係爽死

最近訪問的版塊