嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[泳衣調查]

[泳衣調查]

廠商告知....
+ p. v- s$ t3 W" H. ?4 C
4 p7 O& @& y; U5 ?) ]9 {有一批純白色bikini 可以用優惠價賣畀大家. `' U" j4 |' E4 H' F
但我想知道唔知大家有冇興趣呢?
! b9 y0 e% \- t* D* f
* z) q# q& }3 E價錢約: $50 (不含郵費)
: n7 |, D9 p# e7 [1 l呢批貨本身係出口歐洲, 淘寶貨冇得同佢鬥(質料)1 h% r5 p" a( ^; p) d* m6 u. w- U5 S

) z( E- F6 t: |& w希望可以盡快得到大家表示...
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果真係50左右- I9 p) n. K+ v
我就真係相當有興趣
; Q  I* s! d4 {, k: N/ L7 s. T2 P9 }0 h' B
問題係,郵費點計先
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-5-5 00:26 發表   
8 \) _4 G! ~7 l6 e' g如果真係50左右& I: X/ i5 q4 L) R2 y
我就真係相當有興趣% l+ A* n/ [* m1 Y( J4 n

4 ~1 C' p) R' ]5 I問題係,郵費點計先
% o' E, U- C3 U8 _0 K
大約$10到啦....

除左比堅尼之外仲有冇第二款?" W* o& w# Y0 ~: r" ?
有冇相?

真係50$既話我都想要

有無相參考?唔該

多謝妳!係FREE SIZE嗎?有相看嗎?買兩套可面交嗎?

hv photo see see sin?

有冇一件頭架?
1 p7 t; \& T; |$ O" g我想要一件頭白色泳衣, 周圍都搵唔到

引用:
原帖由 ☆↗天使娜↘★ 於 2010-5-5 21:38 發表   
) R& J) Z% |# m: @% K) z/ V1 h有冇一件頭架?( |, Q; W, F/ z( S" k( {
我想要一件頭白色泳衣, 周圍都搵唔到
( v5 A1 J7 i7 K% e暫時未有, 要等下廠商有冇貨尾至知# D! c5 ~2 x  B$ ]& K& |2 `
(因為d 貨本身唔會內銷, 只出口歐洲)

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-5 20:42 發表   
& _+ G- ~9 S+ K多謝妳!係FREE SIZE嗎?有相看嗎?買兩套可面交嗎?  
% F; c) M/ L& {$ c, @) Q
係呀.... : v- `  V' S$ o6 T! @4 d9 f& V& U
相呢... 因為我日日要返工... 好夜至返...0 Q) h1 f  L  C
屋企又有人喎... 所以好難搵到時間影# e, D# P+ {. ~: O

) s. |$ n/ Z4 Z" L% j個款就係一般biniki.... 但就係純白色.....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-5-5 08:47 發表   
; s+ Y, g, F) y9 v% C6 b除左比堅尼之外仲有冇第二款?* \8 r2 I$ @8 A, b% y) c5 [
有冇相?
( S, d  _' `* p" ]; z2 d. P
請留意cd買賣中心

我不夠胆在沙灘或泳池著............
mandy

面交可以嗎??

期待相片中……

有相好d, 仲有係咩size

what size ?i am interested

咁依家即係搞成點
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-5-27 01:12 發表   7 D3 P9 X: [7 ?' Y0 Q
咁依家即係搞成點
* |* _! B' q, c! l4 g
  [% m3 H4 m8 `8 Y, N, M) x有興趣人士太少... 廠家唔肯平賣畀我.... 5 \" Y9 `& U1 y/ }
我只可以賣我多出既少量(1~2套) BINIKI....
$ a+ Z' @5 `! Q4 J% Y& x詳請請留意CD買賣區...

引用:
原帖由 asdpk852 於 2010-5-5 09:22 發表   
5 w* z# m, C$ F0 H真係50$既話我都想要
; ?$ S* N5 \- D" v! G( H8 M# P! H+ u: S4 H7 E" S7 a
吳怪得百幾蚊刀要睇住駛la
0 s$ w+ \: y8 r2 s9 U+ W$ Gbtw幾時著俾禾地睇ar
4 p  e7 ]9 \1 u! M. k, |6 [0 A7 `
8 {# a* C, k) h/ x% d: u7 t[ 本帖最後由 AlexiaTang 於 2015-6-1 06:13 編輯 ]

最近訪問的版塊