嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹食開避孕丸?

有冇姊妹食開避孕丸?

長期食對面部同身體既脂肪分配有冇影響?
+ \: L0 `$ W. e! O  ?! g6 V& W會唔會變得女性化d?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我想做真·女人有BB,唔會食避孕丸啦

沒有.容易得癌症  別亂吃

曾經有D 人試過- R3 O! o, c, p: d, F1 z& k
理論原自有部分品牌避孕丸有「女性荷爾蒙 - 雌激素」
, `( t/ ?0 {& v2 a: o9 P8 ^  \+ ^7 T怕唔敢睇醫生,又想有荷爾蒙治療的,或許會有人行呢條路
3 S) P$ L! U# L( P( ?& i- {% t0 T1 ]" c( g
不過
) `0 `5 Z* P/ L絕對不建議
3 D# F8 [* W2 {1 p, t3 J畢竟荷爾蒙都係有D 危險,亦有副作用* O' q5 S% F4 j0 P, g- S
由醫生處方比較理想

我食左2年到,同時睇咗幾次醫生2 @: z9 s1 b4 t( g0 |- b

5 C. q2 y  T- B4 z6 s4 Y/ N個胸好似有少少,但我都肥肥底,所以都唔知係咪真係有9 H9 Y: w7 V0 g" {5 W+ @
皮膚會滑少少,jj都無咁易彈起8 o. m  u! i- X# `- g

* `3 A2 r0 N& B. f; C. ?) t但整體都唔覺有女性化。可能係d藥唔同3 c2 e$ s/ o: i! S
連醫生都話我咁樣入女廁一定會比人趕出黎 # D- V" P; e) F
; m* L+ G. f& L: @' ^% w% `! [
我會覺得係髮型,化妝上女性化會效果更好, Y! R5 z$ L6 b; m

! G4 |* t; m/ T6 ]$ W7 j
8 Y) z. M6 l5 L8 w起碼入女廁唔會比人趕出黎先
7 B5 S: M, A4 r  T" A9 z: E  ?6 s3 s9 ~, J

- E- D5 A4 ?, p2 e副作用:
, U6 T1 g# \+ Z頭個幾次之後會覺得好易攰,好似搬完嘢咁啦' o" y' |0 o2 C7 E3 Q+ w
之後成日都好易眼瞓,好似感冒咁! |* I4 H( K4 @( V. s4 Y9 I
: }/ U' w( c; D* K' L* n

回復 4# Carol0122 的帖子

我就係你講果種人 ( N  W' u% _3 r* k8 g
好想有女人既身體,但係又好怕做手術: |$ h% _" n% d, P. @
再加埋屋企人一定唔比 / C( q2 {0 y. g# o+ l, L5 j; t
所以想食藥令自己個樣中性d

食药唔會令個樣中性d

先把頭髮長長吧

藥唔好亂吃! 9 u$ S4 M/ ]2 Q- @3 a# }9 P+ n2 {
吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。
. I( X$ e7 C. s9 r# I我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。
+ I) K' n* f) l6 Q& H搵醫生評估原來佢只喺要CD,所以唔好亂亂來.

引用:
原帖由 無敵 於 2017-2-2 17:51 發表   
. \8 ^& k# @3 ?# C" O藥唔好亂吃!   L6 |/ ?# c' D
吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。
5 ?9 n/ J5 y5 |% u我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。
  \- N  Y: `7 R4 j( h搵醫生評估原來佢只喺要CD, ...
) I, _: E0 e) C3 i( [
無錯,香港醫生除咗要你完全以女性身份生活兩年以上,同埋圈內

引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
! I0 d% q" x* k! u; y食药唔會令個樣中性d
- F- b( A+ ]1 T
要整容先做到
- R1 l( n6 {, v$ K& l, d8 {. B
2 k$ W  p  f. z( E  q% c. ~我會覺得早D睇醫生,等醫生開藥keep住個樣先。遲D越黎越變到個佬咁就無得變
" N9 t. R$ X. E% U我睇過好多外國的片都係細個開始食藥,到青春期後都重係女性化的樣

回復 11# sinson 的帖子

就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣

男人食避孕藥,玩都唔好咁過份。

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-3 03:50 發表   
2 Q' ?/ x! v% j: I* b( z就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣
# z$ w$ K% V7 K6 q: [8 o依個答唔到你,我建議你睇醫生先,再有問題可以問醫生

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-2 13:39 發表   
# K4 `1 v; `4 m0 s! |5 Q我就係你講果種人
  n9 T) I+ l+ Q5 C. A/ D. d好想有女人既身體,但係又好怕做手術' r2 W% m( |1 S- }( F7 t  K
再加埋屋企人一定唔比
$ [5 n" u* [& b* ~3 k所以想食藥令自己個樣中性d
9 q8 V6 `3 ?& e
引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
. X! }, |& N3 w食药唔會令個樣中性d
# E- w3 A/ B2 i- X. H% V2 Q
引用:
原帖由 heverclio 於 2017-2-2 16:05 發表   
# \4 C$ k+ j; _' G1 e0 a$ O9 z先把頭髮長長吧
! Y8 Y" }2 H# C
0 d- `1 u& u; z; ^$ ]
3 e' I2 K0 n) Q9 o# U3 }其實食藥會唔會令個樣中性D
3 q( W8 z9 H. q. @4 E: z( ]8 }呢個問題好有商榷性
0 l9 g! \# B$ k, j9 r" C/ n  v7 J; ]
不過
  }3 s# A2 `# y3 n5 V2 o食藥係會令皮膚幼細滑溜少少% {" q5 D; a- k* F, p2 ?' S% i9 a6 N
都的確可構成 「被人認為是女性」 的其中一部分. b& }9 k" e- I0 c) W5 j
當然長髮都係其中一部分啦, V9 X. ~$ T7 ~; H% ~) \
衣著身型面型…………都係其他部分啦

男人食避孕藥會不會有副作用??

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-2-9 22:40 發表   ' Z5 h1 t. l2 f* \$ h5 c8 ?
男人食避孕藥會不會有副作用??
( W2 F: z# I8 f! ?6 Z9 ~  M
5 t7 u; j# N; l7 f

% _+ Q7 ~! }) m% b9 P1 O; v' o7 E$ j+ ~  e
畢竟都係雌激素
3 e$ j, i& j0 Z/ {& R+ B* ?除左本身女性食都有的副作用外
) N* |8 i# M, q! t  W  A. n) x" j7 \- a8 Z; u) E. u$ ~
有機會影響性器官的運作

樓主仲係咪度???3 J3 I# t# n% _0 }3 J$ F% h0 v2 @
- M- n$ a) i0 K# G

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-2-10 11:36 發表   " a- G# z$ n( ?3 }. O- @. b) `3 f
! u/ X% h% P# Q) P0 l# w5 B

1 O( ~/ N6 s, E8 ]. C8 d2 a( r
  h1 x, E" H# |7 W. |6 d* Y6 d$ v" @
) }; n* m, j! v8 k  @8 k6 z* x9 w9 b畢竟都係雌激素
; Y% ?" ?. M. x除左本身女性食都有的副作用外8 X* M  ?( w  r7 b: }

7 @* F' t4 i4 X& {- S  s# @# m有機會影響性器官的運作
2 A: v1 J- F& H1 p
) K% P/ `- g4 v' e5 l! R
玩咁大, 真係制唔過

千其唔好呢de藥會致癌

最近訪問的版塊