嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

制服+加多張著上身影"34

回復 18# uniformlover 的帖子

仲以為真係有得買添....

引用:
原帖由 uniformlover 於 4-5-2014 01:09 發表   4 t" r3 G+ r9 Z3 I7 k( A
平時見佢著住已經好想要,有時偷偷地都都掂下佢
( J# o' J/ j6 h

: q  h, g( }# K如果5見咗,拒公司會有懲罰嗎?( [& W$ O& t2 S6 p: D6 d
如果無懲罰的,可以賣比我嗎?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

回復 22# ZOE.HO 的帖子

有困難了,好似係公司規則制服唔可以借俾外人
( n8 G) Y3 W/ [2 D* g& j2 @& }5 U( ~3 D- k0 W- W( I: n9 u
PS:我都係偷偷地攞來玩下咋

引用:
原帖由 uniformlover 於 7-5-2014 23:46 發表   1 x. V4 y: ~: h, p2 [! z
有困難了,好似係公司規則制服唔可以借俾外人' m# F' P- h% T; d+ ?

9 Z2 N# s4 I. W+ APS:我都係偷偷地攞來玩下咋
) ]1 v: y. M7 P4 M+ Q4 Y+ K) C1 ]  n. V
9 D9 O! ]" T% E; M1 u
甘無辦法+ V4 b2 `& g+ }! \* L' u
Btw,姐姐好幸福

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-8 08:46 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/hkcdtv/redirect.php?
3 {) }- A2 }, c7 u- Wgoto=findpost&pid=857118&ptid=40592&rpnum=838375][/url]  
- w. u7 {: j9 W! [8 q' |6 {* N0 J
% ~& X# N9 d9 S& k( c' H0 _6 z
甘無辦法
& ?2 `* Y, N( {" r4 x$ C/ ABtw,姐姐好幸福
  n9 }1 `4 k8 h

- c  b$ f+ J2 n, V算唔錯咁啦
8 G4 X0 s2 q4 L% E
3 \" T' h2 T( W  l+ ~' c/ C[ 本帖最後由 uniformlover 於 2014-6-18 22:45 編輯 ]

引用:
原帖由 uniformlover 於 9-5-2014 01:29 發表   0 i$ {/ k/ S. w) n# x- a

0 I/ E( J% t3 @' m% O0 I% i( G! r# L0 A
算唔錯咁啦
1 s. }4 Q7 r9 Y- o

& _' |5 q  f0 U3 g0 @5 \- u/ B( u6 K公關制服是不是刀有名牌的?

回復 26# ZOE.HO 的帖子

係呀,都有一個好靚的牌仔呀
. x; A' e5 B. a  A: k1 Y% t
" i6 O/ B" y1 b( R# O2 W9 R[ 本帖最後由 uniformlover 於 2014-6-18 22:45 編輯 ]

引用:
原帖由 uniformlover 於 10-5-2014 00:29 發表   
' N  j  C% ^$ j& @- |3 f係呀,都有一個好靚的牌仔呀
3 |3 P. r4 ^; R+ T4 ^+ @/ _) t
$ [* [) _  w' o+ w令我更加想得到一套

回復 28# ZOE.HO 的帖子

不過都真係幾難,上面張相都係襯朋友佢去左街 ,攞出來一套俾我著住(著得好睇嗎?)一套影相(PS:佢有好幾套)
6 F$ ?- b% g# O5 ~: Y2 g, k事後都幾怕佢知

著得好娣牙!!!引死人

你好好彩有咁機會。。

引用:
原帖由 michaelbus 於 10-5-2014 11:36 發表   , `& V% f0 A% f# `4 r5 l1 a
你好好彩有咁機會。。
- i  s4 k8 t& v3 D: v
  T& M) c8 R7 c: |8 J擒日同挽cosplay行深水保,發現自行仿制尼套制服刀好難

回復 32# ZOE.HO 的帖子

好難做得似?
& S# o3 I0 ?+ p8 v' n5 `3 K( X$ c2 n% U) ^# t/ K0 S; J

制服

加多兩張著上身的, 反應好先至再加啦4 D. W5 U% i; t. [8 r

' Q! }7 f5 w" L, O3 Q/ e[ 本帖最後由 uniformlover 於 2014-6-18 22:46 編輯 ]

呢套正呀
引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-4-28 23:22 發表   5 B$ _+ s; \; C" L+ ^
大家有無試過著制服呀,我覺得著住成套整齊制制,望住鏡中的自己超high ar7 g5 p3 S" q% Z$ ~# Z2 C
5 b- w. }% P; a8 o4 S' I/ I9 [/ x

3 ?' m: Z5 j" K) U! @9 I
8 u( l$ w+ F4 I) [( s, O/ P' b. r  ?3 ?  A+ ~+ e# r; O/ J, p1 v
我最鐘意的制服

點解冇圖睇噶😂😂😂😂😂😂

不錯 仲有冇多的

我都好鍾意著制服,照鏡覺得自己好型仔😍😍😍

有冇圖啊,好想睇啊

死圖了嗎??

最近訪問的版塊