嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 razer 於 18-3-2014 09:03 發表   
/ e+ ?1 y$ L9 z咁射法真係爽死
# r# Z% `: w, d* h( ^. v: u3 |7 n4 @1 C1 z
系屋企用校服打尼我要射2次

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-3-12 21:38 發表   ) |- a5 ]' c4 |  B

" s- G1 J  z; j但如果唔洗好大陣味,7 k4 o% b( h$ `, s, O) b) o) `
唔知射完之乾左拎去洗,
# q1 Z% T- b* D  A) z7 R7 X* n7 P留低個積會係點呢?
" L% }& m% q) v) E  m6 {) a我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味
) Q3 K$ t5 s. w如果太大味我都會拿去洗
& G" m( k4 g4 f5 x/ M) K要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到7 T; X4 @" M/ g: N$ o
深黃就會變淺黃,總之就係淺色左: x. O  H4 k6 `: C7 F. [
同埋放耐d就唔會好大味

引用:
原帖由 lkysu 於 25-3-2014 22:42 發表   + @1 [& k' r% n8 E% m1 ~5 Q! j! u
) [' ~; ?! l5 `
我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味
6 w6 r2 I' D1 k, K9 H& ?如果太大味我都會拿去洗
8 _/ d9 T$ H7 U/ F% F; ~* Q& \要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到
& {' [% K0 Z& ~. Z% n" J9 D深黃就會變淺黃,總之就係淺色左
' i. f: [6 S. v6 I* f4 r( W同埋放耐d就唔會好大味
, f$ k, ]5 J/ f- b" ?
- o7 C4 {- j# s7 [, R( e' d尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-3 09:12 發表   0 t8 j$ @; F# F9 Z& [9 u

+ |7 w9 H+ p& b0 q/ }& r6 Z4 g) e
0 ~9 w3 \; G1 R7 Y2 v! J3 G尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
' L6 D  N6 d& Y* `( @9 h. D! Q
我就一時時,有時射完好黃
% O5 q. ~/ Z5 `; Y9 |# ]- e) H  s有射基本上看不出有黃
( x+ i! z, A" M可能射得少

引用:
原帖由 lkysu 於 3-5-2014 02:01 發表   ( n  E- T( E: V& Z

' S! M9 j$ V: Z! ~6 a( v0 G我就一時時,有時射完好黃% g  l' x' {! G# h) `
有射基本上看不出有黃- J9 i% l. V8 D. m9 f. I1 _7 [; P
可能射得少
& Z: q' @9 ~3 O/ i

7 N, K6 ?' s& b, a/ `" ?6 p# _8 W0 n我是指射咗落去5理
/ @7 T8 [+ n: z3 B: J1 d就會黃色一撻

我全都係射完唔理& U' |8 x7 o; V
都係唔一定會黃色一撻# f) z  i9 P9 _: [9 W# C
有d可能太薄 難有色d
5 J4 N3 s1 W- P3 x' W& k; g$ o, {9 s( b最近射過一件# M  P0 F& Q0 t% ]2 T4 W+ w
3次都只黃左小小! q+ ]. a- f/ R4 k
背光看係好薄

!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖% O  n6 {4 `, R( [4 r. ?* z! F

; v, v" @) x7 C+ C) B4 X; N: h& U射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕
4 h8 E  v3 x4 |& m* }2 u用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理
8 ?3 s7 }5 `8 e0 |# b/ V4 G# u5 S6 y注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi
8 N! \, P. _: }  m% I/ i" C
% O  i1 r$ o- B2 Q需要正常洗衣劑/預洗劑(粉劑較水劑好)) z$ w1 W# O4 g+ w; ]( G
洗衣球/洗潔精/沐浴露/肥皂[番鹼]去油,但對蛋白質污積效力一般
暫停寫入

引用:
原帖由 lkysu 於 10-5-2014 01:50 發表     c  M6 O3 [" a) N% `+ u- m( |  [
我全都係射完唔理
* M' n% m9 J. \! a. }都係唔一定會黃色一撻2 x7 L; k) D4 ~  u, T1 F' p
有d可能太薄 難有色d# m: [2 S. I6 X- C$ o
最近射過一件
5 u3 `2 X7 v. a3次都只黃左小小
' e" k5 v6 _4 N, U& D背光看係好薄
6 Y+ N  R3 ~, C: M! s0 w7 s

- |6 F4 F/ F: @% t一件可以射三十次度la

引用:
原帖由 uniformx 於 10-5-2014 03:49 發表   / H! R8 k3 k& s8 r6 }1 i
!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖- ]: g4 i2 ]( l

' q! B+ `1 z: c- [5 V# e射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕
  x8 {; B! c" K+ ?用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理
( ~6 ?$ g) K" ~& @& g% M注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi% f8 D6 L) p1 \
: E, J9 v: c3 B5 e) r6 L, l
需要正常洗衣劑/預 ...
! h9 z- o: _8 N' v6 p* N
/ j) ]* b0 P3 W" }0 j' D! C
謝u大提供清洗方法

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-10 09:04 發表   ' }- B8 Q6 l6 H0 M5 g
3 W7 f* M5 u4 H

% g, h4 y% ?# I* ]/ l/ Y; G+ |! P一件可以射三十次度la
0 V; S4 `/ m$ A% l. g1 S
我射到明顯黃* f" v# [. F( o! q- B4 X
就會轉射另一件

引用:
原帖由 lkysu 於 12-5-2014 04:53 發表   # }7 J  v# v! J* K  g  F

) n: s3 w2 F7 z  [- ~" r我射到明顯黃) c* C" ?+ [8 W2 ~
就會轉射另一件
1 V8 k8 N7 \' s- k( I& z  G
/ \  y, S8 q+ d* b. m5 L' i我刀系,而家搵第四件泥射
7 y/ A2 `' e7 M* T5 b可能會買件栛因

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-12 08:45 發表   # a9 I) r: Q0 m" g1 S

+ J6 c9 m9 u8 B, K% {: W1 l" w% q  ^+ N: x& v+ y
我刀系,而家搵第四件泥射: O2 x; }5 `; ?; A9 i
可能會買件栛因
3 D2 C7 p, s* z協因射完無咁易黃,
) S6 d* L$ T: [$ L9 H: W" R$ R我想試下陪道

打完我射在地下!

引用:
原帖由 dennis8888 於 2014-5-17 16:42 發表   
4 d$ W9 s, O: u. ]5 _打完我射在地下!
7 n, b/ z! }3 b( L: W# N- \! ~* [有時會射落著住的校裙,有時會射落撕爛咗嘅校裙布碎,

我鍾意用bra bra打jj.要有pat.或者有喱示。超過癮

連身裙真係正

我覺得著埋PE褲打最high

會唔會攪到有漬架?
我是乖孩子,我不說謊話的~

好鬼正呀 件杉好令