嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

貼d女僕相

貼d女僕相

早兩日分享過係香港kig既經驗
2 i% l- V& q7 X* M9 bstudio燈光同戶外晒住真係唔係講少
- |' q3 T: R6 X$ i3 _1 p* Z傳送門:http://hkcd.tv/thread-78792-1-1.html ! a4 O1 J# J, s5 O* n8 V( V  l
多人關注再po
+ j+ \( {4 k. u) G6 K& G
3 _# B6 Q2 t7 Q' Z: `8 ~5 X+ _. f[ 本帖最後由 tina.w 於 2021-5-19 17:10 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

Very Cute!
Yukina 雪娜

看相,
+ V. y! i) M  W. B- D# i個”皮” 是半身的?+ c2 y/ T( g7 d8 T" Y
因見手,都吾似女仔纖細!
0 u- P) x" x, \' `) ?' R9 n
) [( W; `4 k4 ?1 \推文,想看相
6 |9 \8 F- \% ]% U; _( `9 P. Y: m% f  g  K
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-5-19 18:02 發表   
5 P( F% H( ^( p! t. H' B+ M, w: ^看相,
( D: P  A4 R$ O個”皮” 是半身的?
1 |# \) g8 V" A# H' ~% X, s因見手,都吾似女仔纖細!1 Q, J: O" }# F2 Y* h' z) Y+ y
4 l& k, L) D8 ^
推文,想看相
/ A1 h% g0 j2 z  T
- Q3 n5 I: P3 I2 u(o^^o)
% g: a% G4 d- o( d4 V+ T
  @4 h  {5 d4 K9 ]6 Q因為件皮有dd厚, 撐大左隻手& ?8 c& {, o/ _, R3 J
同埋執過d相想整細個頭突出對手既kig皮% N- ?" i4 q1 T8 m8 ]/ {7 h

0 A# k5 b- v4 [+ J9 q[ 本帖最後由 tina.w 於 2021-5-19 19:29 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-19 19:15 發表   ; p4 @  |3 ?( G- D7 z$ F# k( F
* s3 Q/ _! ]/ X" ?/ }

. s$ d! Z& }2 X. j$ ?4 i因為件皮有dd厚, 撐大左隻手5 t  Q- `' {. c! l& S7 U; D
同埋執過d相想整細個頭突出對手既kig皮
  Z' X. X3 D. ^# T2 h, s* K2 Z1 T$ L  @
所以,其實件皮,只有頭,去到頸?% S& R/ [9 Y! k+ W# s2 u$ J
5 K# z" B3 @% n8 b  x- S
最後那張,好誘惑。
享受 一分一秒的 CD

回復 5# misslady 的帖子

唔係啊
6 k5 j: p+ s8 `/ o3 W件皮全身架2mm款加厚款耐刮
' y# i0 v9 V0 J6 x可能咁所以特別熱 + }4 H5 i7 O6 r( Y2 V" G
我係著左zentai先敢擺d誘惑post & g5 `7 h3 ~4 }0 h
平時都係著得密實
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-19 20:13 發表   
: z5 |' L, f9 h/ h, w4 V6 f( j6 M唔係啊: K# P7 `# Z/ K+ B
件皮全身架2mm款加厚款耐刮' k  O# G/ t1 o& S+ u# P# E" @# A0 }
可能咁所以特別熱 $ W& k/ g+ K1 Y
我係著左zentai先敢擺d誘惑post , V$ v: V( @. O7 i- d
平時都係著得密實
! R, H; k9 m9 w
/ g2 Z2 l2 @% {: P: n, g# _. u: I心,身,吾一樣。' {; c4 G8 ^. ^* U
看大腿,可能穿了cc,感覺好自然。
( A1 l- t) W* e
+ Q. \" y% D7 n問,男生穿這皮,只 2mm ,下體會不會,遮到?% ~/ r* t/ q! H; m' b! j

% E8 `6 Q8 [) V- f(o^^o)3 _- F. {  e4 s
' @- i3 k' W/ a" H+ `6 q
享受 一分一秒的 CD

回復 7# misslady 的帖子

男仔唔知啊
& r1 ?; g; l2 G+ Z你地自己試下
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

Very nice!

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-19 20:35 發表   
+ ^9 B+ }4 H9 r4 f1 ]9 @男仔唔知啊 1 H' w2 h6 @" J
你地自己試下
4 Y; b: U7 t9 z7 a3 \& N
% e1 n0 `3 `0 f) k$ D
6 @. o6 @7 }! {咁熱,又焗,
# b0 J3 R- f' ?, d9 c1 U我吾會7 P: B" y2 _% j' j6 U  b6 |
(o^^o)
$ p6 S. o1 ?  q% ^1 G5 A- T6 C3 ?$ q4 \2 N/ C+ y# ~7 Z: d
享受 一分一秒的 CD

不錯!! 不錯!!

戴呢類長手套是否需要查左爽身粉先?
: g$ Q6 r# {5 |- K6 Z0 t- p通常做一次show總共要戴幾多小時?7 i6 o! W2 ?9 H; ]" r8 g
會唔會太焗出晒汗?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-5-21 16:19 發表   7 w) G: d+ ^' S+ W. W: z8 k
戴呢類長手套是否需要查左爽身粉先?9 _* T; P1 O- n; S- ~
通常做一次show總共要戴幾多小時?
; k7 F* V. a* Q. t7 E% u' Z: M會唔會太焗出晒汗?
% u8 h0 y1 Z" f唔洗搽爽身粉架# i* w/ X! A% K) p4 j
通常zentai或者kig皮d料係好滑等你容易套晒成個人入去# y: r" p7 I0 S! R# Z  W, {  ?
呢次book studio係3hrs包晒所有過程
4 y; y: l. T! s' `7 [: m6 _+ V6 N換衫呀休息呀咁
3 A- g( l; v3 ?- V出汗就唔洗講啦,一定會
3 [$ ?9 p" `5 `盡量唔濕透件皮就得,因為會影得唔靚
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

咁好正啊
- \1 ~% A$ U2 M- ^4 v搞到我也心癢癢的很想試, J( a/ ?6 B4 k4 ^

雖然影照可以影到好好睇, 不過記得好似好貴, 清潔保養又好麻煩, 但值得!

不錯!! 不錯!!
) @  p# a3 e: U# U

kig真的好棒!

很美啊!亦都係一次很愉快的體驗吧!
; t+ T7 J) D/ x# G- W2 N8 z8 _, Z6 M. ~: K% f# U; N0 Y
Book Studio價錢貴嗎?謝謝!
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314