嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD生涯快將完結

引用:
原帖由 memei_hkhk 於 2020-3-3 01:34 發表   ' V  E' q1 N6 x4 e2 B& q8 \
租個迷你倉放住先。況且你女朋友一齊住咪又多咗一個靚衫來源😸
* w, {( ?! }  e" w: z

2 B% m3 X. @/ Y$ h吾知,大家身材2 }! E7 J) ^: O# D* S3 ]$ D9 p
日不是,差不多
9 N; w3 p; A! s, i# p9 ~4 W7 M5 Z( h: Z" }" O( ^& {
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 3# joey221 的帖子

的確,,大部份女性都不會接受CD這行為啊
1 Z, ~* ^& v3 v! a6 V' j4 U1 h: b' ]人生實在有需要取捨的時候
* _- Z: e6 @0 v$ ^' u/ q如日後再沒機會CD,只好回味自己的舊照片吧

引用:
原帖由 misslady 於 2020-3-2 09:02 發表     m1 L) I- D( W. h4 x) I9 n( I$ v
女女應該吾知, cd 的生活 ?
' d! H4 H. r& ?  c7 i7 M

]* ]- N7 X* P- l當然不知道了,知道了根本沒可能再一起啊

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-2 11:44 發表     z4 I+ z: g/ E+ i
享受下二人世界先。
! h, g& P) i) a( s1 G9 N. h0 G一有機會你就會跌番落.......
) w# p2 F2 X* N/ f; P" I+ `9 m8 ?9 K: M/ q

) B3 j% d/ L6 L+ _. G有個朋友,第一次拍拖被女友性感吸引開始試穿,
6 H/ D6 c* {- L" S# G5 g$ e之後,同另一個結婚以為完了。# R5 t4 N: p5 a8 z$ Y& J  R6 Z5 w3 P
結婚幾年悶下來偷穿老婆的。
& ]  \' Z3 y2 I" o! |跟住生小朋友,又以為過去啦。
0 b% k- Q: q0 C. Q: z, q5 z0 m但 ...
9 g* ~# b5 g9 m! {
) k5 v9 @' C. ^. J' n
唯有寄望有機會再CD,或趁下次再CD前,好好保養自己身材吧

引用:
原帖由 偽娘 於 2020-3-2 14:02 發表   8 l9 |$ K9 C  Q3 h: ~
你可以同女朋友說下, u, |; Q# K* f2 `/ J' n6 n# i
但唔好`直講 睇下你女朋友能不能接受
8 L' Y/ L6 v$ Y0 g我一開始就係話玩玩下變裝出街
3 F2 ^5 v! b$ `; H: U1 {; O之後她就接受了
; A2 r/ H4 e( E5 T8 U% T2 S
& ~& u5 ~2 h: ?7 s; G你真幸褔啊,我女朋友比較保守,看來沒希望啊

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-3-2 10:34 發表   : C2 [4 M8 r. o: x  f
放唔低咪租迷你倉,有fd都係咁
1 @7 Z  ?) j% B3 R, x9 ~% N# s* i
- E4 O+ R" b2 y女朋友係跟得夫人,好少分開行動,雖然我唔抗拒

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-3-2 23:07 發表   ) ^( E8 f/ X' b1 x9 ?
襯而家全民口罩 , 剛好是Cd季節" H) O7 I* O; f  w
搵個機會白天出街吧
% T6 ~! z0 ]6 Z/ t遲下結埋婚既話就更難了
9 T( g: O6 u# ~5 T% `' b算是完夢吧 , 別遺憾 ! 敢敢走出去 !
) o0 Y  E2 o, y: {

/ s3 ~9 W: }% m1 e$ b+ t. ~5 @的確,趁天氣還是涼,絕對是變裝出街的好日子

應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震

引用:
原帖由 EricaC 於 2020-3-4 14:27 發表   
  w; l; }& [) P) J' M. X/ b應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震
  m7 C( `0 n9 F5 ~( t# e. m$ E$ c- g9 A& V' \4 f/ G
警告,都要玩
6 r4 J+ c2 h- g& v
/ A  [# ~1 f% I: \6 v(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

係難開口

試下講下笑咁同佢講出嚟?

引用:
原帖由 evonne017 於 2020-3-23 13:08 發表   
/ }5 [3 ^/ R- K% x5 `# S試下講下笑咁同佢講出嚟?
* K2 n0 d  ^) T5 B+ m( [
! J  J. t" j0 n+ h  B
女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊- v+ U5 }2 [0 g' l" K7 r
應該冇希望

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   & N8 I! P; O' b$ a' ^

" S9 T& M7 F/ a$ T7 B+ R# j
2 Y- _7 j( O) T9 A3 x女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊
. t2 }2 B8 o4 l$ _8 [& V6 C; A& z應該冇希望
! @0 G- T8 _4 l' U& I9 {3 @
/ B, c+ _' x) G; `最近,有物咁的節目?
* f" l1 A% O+ E- H# S9 c) H4 h/ V8 u9 j# M. C" D; k# J1 R
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

有冇什麼不要, 可賣左佢

一定可以,最好唔好最後一次

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   ; O) u9 o6 `& ~9 |: P

1 ~  x9 r% [3 S& `8 a8 Y! T; u3 w1 P. _, M+ [, t( T
女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊3 Y8 @7 S' z/ q9 a. x0 ~/ g( n
應該冇希望
# `) Y% {- w- O: @  i& H) f
妳都犀利,隱藏得咁好

引用:
原帖由 Babyblue 於 2020-4-5 19:15 發表   
' A( D% b& V/ ~
( s4 b) N/ f% N妳都犀利,隱藏得咁好
. r" g( _$ @; a4 Y$ T1 X

& R6 y! e6 [: f% Z3 x之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-4-6 10:38 發表   
- Q' O6 p  V6 O  K. A, }' U6 ?3 M3 P3 U' A8 E8 m
0 [, Q9 [# l# y6 S3 L; w$ O
之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾
. @1 o& I9 m$ C$ B: h' K1 M
0 h7 |4 ~7 w" \. `1 z5 H好多這樣的姊姊,8 J' w; c. F' Y, `+ f
有相同的經驗。
+ A' a0 ]7 ~) x* E- e. N* m
& s+ z$ W( m3 [^_^
享受 一分一秒的 CD

女朋友不接受嗎?我另一半就有限度接受,

租間房,有時間你都可以再cd

最近訪問的版塊