嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想約C D去酒吧飲野

想約C D去酒吧飲野

下個月頭放大假想約c d去偽娘吧玩下!有意pm留微信比我
覺得好的就按一下感謝吧~~

香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2016-8-23 15:10 發表   
; U$ W4 Q4 B! k: b/ S6 k4 V香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?
* j( [8 o4 u4 e, u) N就係想知香港有無/係有無邊度

我都想cd去飲野好耐

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-23 16:00 發表   6 V* c: ]) y- l: ~( t
我都想cd去飲野好耐
! ?0 y+ ?' [5 S2 D2 u- B) Q: E試下囉我做妳男伴

我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   
8 U& j: C' Z8 ]我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
* N; ^% R/ Y' k! Z" A; S8 C
婷婷姐我想同你去
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

我都想女裝出加高踭鞋出街,但仲未夠膽

我都想去, 但化裝技術未到家

努力練習喇大家

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-8-23 22:05 發表   & C5 W+ W1 m0 V9 M7 u' ^

% }. s# }5 z, w- Y; c0 r婷婷姐我想同你去
! e' L3 N; U# Z! g! x& R/ A
我想同妳去

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   9 w% r1 K8 k5 j7 @8 _
0 t# {" V' [9 a; e7 M1 t4 r3 F  i3 E9 u
# e! ?9 m4 s0 A! q4 [5 x
幾時丫
0 I- a2 |- G7 `' w
0 D9 Y. s6 s1 Q% J9 A6 i

引用:
原帖由 Nanase 於 2016-8-24 19:06 發表   ) K6 N& s8 a2 T: R

% N7 g- q) L5 `7 U* i: X
, N/ Z) Z/ z# A幾時丫, s' r# T8 _8 {( d& h6 R
  R! t8 b: l' z: t+ v
" V: @6 ^3 I* a" L隨時都得!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-24 20:05 發表     n8 _6 a; O( v

6 U) M' l7 G' _- @& N( v5 s隨時都得!
4 t$ g8 |% H2 }+ l+ p2 {1 i
8 k5 _1 w! x1 M* Y, q0 v
好...吹雞出來飲野" ^" f0 M9 Z2 b! c& z* G

: B( U$ j2 y( I% n' x- J+ {$ q

有酒吧歡迎cd入去?

BOOK間樓上吧任玩。

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-23 17:15 發表   
4 d. P6 L, R% Z( N+ Z) d7 b; d/ e6 p1 K3 w( \1 e5 Q* i1 L0 o5 h1 h. z
試下囉我做妳男伴
# {. l' M$ _. f- e3 i2 m, @) u2 @
  0 e3 j$ M) z8 s! |/ `# y
Ok丫 pm你wechat比我 thx

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-26 00:24 發表   
' I/ O9 x$ w6 V0 o& h0 M- {8 Z0 H" O6 o* l! E# }  N% ?
  6 L5 [2 ?& ]9 s: G7 F
Ok丫 pm你wechat比我 thx
; [0 V1 C- [0 A" Z& O甘我點呀………

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-26 10:34 發表   
1 M4 [+ H- N9 H/ @7 }% ]  C% W( |# ?4 }) W6 d$ n: B
甘我點呀………
) g; ?) d0 f% s( P+ ?" I  ]2 G
; \- Y1 m: o# n% `
  f" L2 S' Q. ]! p6 |6 O
比埋你wechat我

最近訪問的版塊