嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

19/1晚 與妳在地鐵車廂偶遇

19/1晚 與妳在地鐵車廂偶遇

上星期五晚放工時間,由九龍灣乘搭地鐵往尖沙咀打扮性感的妳。
% L' R1 K6 i% m" u" \' {原本想上前與妳打招呼認識妳,不過車廂中實在人太多了!我想妳也會感到害怕或尷尬吧......
$ g6 R& |/ ~. m9 z2 u; N* K
2 L3 U- j; B; {: v有緣見到這個留言而又有興趣互相認識的話,歡迎妳pm我呢!
覺得好的就按一下感謝吧~~
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

又一個CD失敗個案。

No No No 絕對不是失敗呢∼- W7 a  u* R" s/ W5 V
. c. }" ]3 N+ m; n+ ?( |
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-22 10:59 發表   & x$ ^" D5 C. E' n' ]* _9 U  \. m" B
又一個CD失敗個案。
#Kigurumi

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-22 10:59 發表   - V# }/ V2 y& W$ u# {5 }( \$ H
又一個CD失敗個案。
" g8 a0 Q1 `6 Q! k! B& FCD出街唔係會預左被發現咩?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 JessBB 於 2024-1-22 11:05 發表   8 G9 b& N4 }  g- ]! |
No No No 絕對不是失敗呢∼
0 X1 w' B2 B2 f9 J1 u/ `8 Y  a8 F1 A$ ]7 s; c% K
3 e( l# D; h# \2 g: d, a- K7 D. w0 l! A
以我自己的標準來說  ], Z& }- d3 f- D
出街就是真女人0 X& @4 [: [, y( l4 R$ L
能夠被人發現是CD就是失敗的變裝% a3 o: h0 L- x/ M3 P
7 b, Q. Q, k5 M1 @) d
可否形容一下當晚你發現她的情形麽?

引用:
原帖由 zz67098 於 2024-1-22 12:58 發表   5 k" N8 u9 H$ R; X) t+ R5 y
; Q( U% K+ g8 {+ r  E
CD出街唔係會預左被發現咩?
5 P" g# O2 d" M

! N) @2 A+ e, I8 E6 O起碼我唔係啊
! l" Y. _2 N# Q5 @3 S' y! y6 X如果被人發現我會想死的
" R, c- `, q. Z6 X% I4 ]: V

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 15:18 發表   
9 _% F6 ^  d8 Y4 b
0 G9 m! Q1 G8 x; K2 ]/ H# {! |8 y5 N* ^
起碼我唔係啊
  I+ M; n6 ~. a0 X3 T如果被人發現我會想死的
7 @* I  {# K: b) Z$ I
7 v! o& l8 g& W* L6 E
女人直覺力好強,無論你cd幾似都好,佢認為你唔係就唔係

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2024-1-23 16:09 發表   3 X7 w' V# t* Q6 c: J, [
5 D, j$ N0 G0 h3 j
& C) ]' B: O, U/ a
  F# K* l* s) H+ {$ N
Touch wood 好彩我到而家都只係因為被查身份証才被發現# r' E$ e0 s; _# A# G
不過如果好似JessBB咁發現了也不動聲息的( B4 g* f7 |* h0 b! N
當然我也可能仍然如在夢中

重點係唔好令人感到不安,你點樣著如何打扮都是你自己的自由。(當然要有做好被評頭品足的準備)
! g) N  ]) i7 x4 y
- x& f$ s* s6 N% i  h' M
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 17:56 發表   
$ i1 n. m5 W& H: k
8 {" l, L+ Q) W" b9 D3 R# |4 ?& o2 l
Touch wood 好彩我到而家都只係因為被查身份証才被發現
- D2 t3 f- t' {不過如果好似JessBB咁發現了也不動聲息的
& |/ ], F. {% `% I當然我也可能仍然如在夢中
#Kigurumi

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 15:18 發表   
9 O; a8 Y/ T7 c. x* {" V" Y0 s! J7 x7 @, _# i
/ R# c5 r. ~! l1 c
起碼我唔係啊
$ Q! B, F/ y9 P" }+ O8 @. G如果被人發現我會想死的
) j: ]* Q. y. ~8 m/ A
0 y( Y+ f- F, v& M( y) R
係因為你悲觀,我睇到由治及興帶黎的好處…
! q: C$ v& V, a2 K我出街間唔中都有D好奇眼神,被發現又如何?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2024-1-23 16:09 發表   
  ^: E, `7 G3 U/ e8 O5 ~& d' i7 }$ Y5 ?7 }& w, V4 Y8 [/ f
9 d. I# C5 [& e2 l' l0 z( X7 f  R

6 S# q" V5 y+ B4 q( Y4 v4 J1 i; }8 o  q我在超市' T1 ]" i  {" A/ L/ T
也被二位上了年纪的女人
. b& u" T! M, B3 f0 V# V, Z2 v/ j0 }' s被骂
. h# w" g- {2 q1 x8 ^女人真觉是强呀
+ S8 _4 a+ B  p- j当时我立时走

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 15:17 發表   
+ M2 p& _: F# w9 h8 q
( `& Q* g' Q. d* p9 Q  a& i- q& a
以我自己的標準來說
, w0 [+ R9 S2 {1 s3 U. G4 u0 X0 c出街就是真女人
+ m( v& x  G, D- m% `# E5 f能夠被人發現是CD就是失敗的變裝
0 `7 m7 r) M3 S5 Y$ e) a" ?5 f1 Q. `7 \" Y
/ w# K- B  h6 B7 g. T5 l若女廁被發現呢?

我希望你尋到佢
# \" B! o) A# \: z另外大家高抬貴手,呢啲係尋人post , 不要負能量吧

多謝!一切隨緣喇!只係想認識多一位朋友。 3 H" @3 [# X- N% v+ H4 ]

# a: x2 _. ?7 w
引用:
原帖由 lovecd888 於 2024-2-17 16:57 發表   
9 `3 O  N8 R* i3 @# b( p我希望你尋到佢) s+ S( z1 M& ?5 H# T' z( t
另外大家高抬貴手,呢啲係尋人post , 不要負能量吧
#Kigurumi