嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

怎樣才更有女人味

其實女人味對來黎講唔需要由頭到腳全身,
2 Q% H2 y9 L: u$ M" v0 F$ r. s
/ H: d0 h9 R' n3 T當然啦穿義乳我可能都會穿 (頭部個D化妝、假髮...等等就另當別論)' j8 J6 x% ?  ]2 R& m

7 g# R! D2 k- I5 ?7 z% |* f0 v只不過我只重視下半身女人味  (原因講得太多次,唔想再講)# }# k1 [% |: L2 Z# E: \

! P  j1 ~0 b: J: _- ~" I  P8 r0 n所以為了下半身女人味,務求沒有100%起碼有80%

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-28 15:44 發表   
2 y* C# p2 v  H6 L其實女人味對來黎講唔需要由頭到腳全身,% \: Z5 a* R* W: u' \( o" `
" H( q# ?/ s$ w$ L' J
當然啦穿義乳我可能都會穿 (頭部個D化妝、假髮...等等就另當別論)
4 N# X& v  u: g0 O% K* B2 \2 I- v  A8 @: m* n, _
只不過我只重視下半身女人味  (原因講得太多次,唔想再講)0 r2 x, V- U7 K+ i

" C8 {) b0 s" t5 {2 d6 \所以為了下半身女人味,務求沒有 ...
: A$ a# G5 ], T( d" M+ v5 N
. N, Q4 D- B2 W' j9 A' @! @5 u買多些絲襪,著多些絲襪,令自己下半身性感點女人味多點

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 17:15 發表   
: J1 A+ w' B/ j$ O3 b( p
4 X% b! r2 ]# a4 H! E
3 E! A9 ~" }+ R$ z& J8 `/ S9 k/ J買多些絲襪,著多些絲襪,令自己下半身性感點女人味多點
2 f' }, Y6 r  n" _, X
咁上半身呢?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

戴義乳,低胸,間中扮不知情走下光,是不是這樣?

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 17:15 發表   
; s5 F* q& r& G! I3 v' w
# q/ H3 D' w1 X3 X: C. U5 J: P' y# U$ r6 g
買多些絲襪,著多些絲襪,令自己下半身性感點女人味多點
+ K2 I2 k, U: I2 K, L! _
9 ]; O6 h+ u) C
最好配合高根
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

穿了薄絲嗎?

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 19:14 發表   / k( E% V& _  F' m+ x! _  y
穿了薄絲嗎?
+ m8 I9 c- X! t! R5 f5 g* ]$ {8 ^  h' S+ N) [; x3 f
要穿薄絲高根, 才能好看一些

只要腿美,你男人就迷迷糊糊了。

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 20:22 發表   
) N2 N4 ?1 e) c' ^+ @只要腿美,你男人就迷迷糊糊了。
! v3 R( X0 s- j7 O
# O3 d; q/ z4 T' C/ I1 c
下回想看我穿什麼?

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-28 21:47 發表   8 L$ M. e) \& G1 {* p4 F! H# M! \

8 K" f! D4 p. H/ f/ c
9 \; t7 [% \6 Y( L  x: f下回想看我穿什麼?
6 y% F. l! K) k9 a胸部?很豐滿嗎?雪白嗎?

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 17:15 發表   + Z; v0 L& o1 K& l& a

3 ]' h' \0 v7 `  E# J) g! Y" o5 s; X% R* k' K
買多些絲襪,著多些絲襪,令自己下半身性感點女人味多點
& G4 H4 f, X. T* S; ~% j
絲襪就一定要著多D,但唔需要買咁多,適量就可以& j" J& S4 T% T. T) B- C6 t

, G' Y+ T+ {  |& ?% l, p同埋我下半身已盡量習慣多女人姿態,例如:交叉腳、翹腳...等等

有無間唔中走下光引死麻甩佬?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-28 22:28 發表   ' u% _2 j5 D' X4 a3 ]

3 ^9 f6 g# H5 @+ u" X絲襪就一定要著多D,但唔需要買咁多,適量就可以" [$ i" m  V+ N5 P5 |  s

1 Y- b0 I9 l% `7 a2 V同埋我下半身已盡量習慣多女人姿態,例如:交叉腳、翹腳...等等
4 n" c1 y- F0 w
# h1 W- r" C6 {! I
你也有女人姿態心得

我新手真是要向各位姐姐多多學習

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 23:11 發表   1 b. J( p9 e" \( t% r0 g0 ^3 g
我新手真是要向各位姐姐多多學習
% I& X4 f8 x6 b2 x$ e/ p
- [% ]5 X$ d/ S8 C% I- Y當你習慣了女性內衭的軟滑+ S# ^6 l# G' F* q9 v
和絲物的貼身,會娈常常穿上

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-28 23:06 發表   
. ]2 W% W* P; g1 X+ U+ Y4 U# a. D9 E! {& b8 j: |8 T6 M% o/ |
; P, v7 q, g: q0 s( m% s
你也有女人姿態心得
4 @# W( B0 T, j- O  a: a

0 k& d5 x& p+ ~! b1 O) `我個D唔算咩心得,就好似打機咁,一次過唔到關,咪嘗試多幾次或睇片睇人點嘗到過關為止
9 x7 z- R3 g# w( _* r: o
/ [, h/ M, x/ f8 j) w: Z原理都係一樣,初初唔多識,就連穿絲襪都大有學問,唔係隨便著上身就係得,) H( m$ a; X  _' H

! H/ {$ x2 Q8 D% P6 }9 [後來不斷對依方面左吸收右吸收,不斷累積經驗,咪到今時今日囉/ }" {# g0 ?+ C: {+ j

3 n9 _0 B' ]2 V" h3 c; j* z
; h$ t+ C6 n6 u$ e
引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-29 18:05 發表   " u3 m4 ^4 L0 w+ y# ]' k
/ Y* q5 W5 U+ g# Y! W/ M) Y
8 |: K5 F" j; H/ F
當你習慣了女性內衭的軟滑
- `7 M) W8 N5 H. l7 u和絲物的貼身,會娈常常穿上
6 d% n; T6 {' P4 @8 ^) w& h9 T; r$ n2 {3 T/ M' P" Z7 r) l
你講得冇錯,當你習慣左就停不了

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-29 18:49 發表   * ]4 r0 E* [* F, H- p
+ |0 ?7 V" Q+ A. u5 u- j* ]/ ~
5 b+ i1 U! Z7 u* m
我個D唔算咩心得,就好似打機咁,一次過唔到關,咪嘗試多幾次或睇片睇人點嘗到過關為止
6 Z8 f# o5 h$ O- S# H" k2 Z) x/ y* K! h5 ]
原理都係一樣,初初唔多識,就連穿絲襪都大有學問,唔係隨便著上身就係得,! z& `7 h2 t' b& E
+ @7 U: A  x1 J) S+ R- e1 n( U
後來不斷對依方面左吸收右吸收,不斷累積 ...
9 n, O0 I$ H9 R, C

9 m- o( X6 x% y+ a9 O女性的衣裙, 也是貼身中帶柔軟, 穿裙子坐下的感覺, 太美妙的
! ]7 p0 c) }& J; \  |4 X

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-29 18:05 發表   8 N9 ~, F$ S  q! f( s8 B: O5 N- Q

- e0 c7 c% ^& B# `2 M. n) f  ~
+ b! R; `4 b; s0 A* l$ H當你習慣了女性內衭的軟滑& Y" C1 y8 n6 ~9 |
和絲物的貼身,會娈常常穿上
" S9 g/ X  m4 m6 c好,我也要學做個好女人

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-29 19:38 發表   ; O5 ?# h9 J' Y
$ L4 z+ q0 q, P: @5 z# G* E
7 _1 T6 D  u) y: A( `
女性的衣裙, 也是貼身中帶柔軟, 穿裙子坐下的感覺, 太美妙的0 x1 P3 i3 U$ B1 Z( t
. t: y- F4 r, p+ a很舒服,我期待這種感覺

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-29 20:04 發表   8 w' T2 [8 v, t9 G' D: A2 o. Q

! E) O, m' C! g0 C很舒服,我期待這種感覺
( |4 S+ [6 m6 w  @% o9 m' W* @! N0 {
貼身之感覺, 坐下裙子包實PAT PAT
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件