嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 razer 於 18-3-2014 09:03 發表   - O& G+ b' t) `$ p5 J, s% M
咁射法真係爽死
5 S( N7 ^- i; W+ W
  p' I  p) Z0 d9 s1 }
系屋企用校服打尼我要射2次

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-3-12 21:38 發表   
: \9 T- g% m7 f7 m0 c
$ `/ E/ e& P2 s( d但如果唔洗好大陣味,+ i9 l% T9 Y5 ]* q& M0 s% ~& C
唔知射完之乾左拎去洗,
& A! _! y3 j# |# P, i4 c1 O留低個積會係點呢?
, z, O+ `; Q0 P7 Q, t
我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味% G" |" u% h: w5 i! X" k
如果太大味我都會拿去洗
, e6 a  C5 G+ x" Z要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到
+ Q1 p" Y8 W  j深黃就會變淺黃,總之就係淺色左6 J. v  S# _& D' A
同埋放耐d就唔會好大味

引用:
原帖由 lkysu 於 25-3-2014 22:42 發表   2 l; C  _- H3 {3 m8 _
  V% }% c" T, M" m
我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味
) ?: L" f, |, r7 y, b; p如果太大味我都會拿去洗
5 C6 p3 Z: b" j$ @要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到
8 p2 }. V7 H! V4 ~& f  r深黃就會變淺黃,總之就係淺色左
6 P  @) ?3 U; b7 h, q/ o# _8 o/ {8 ]同埋放耐d就唔會好大味
8 _4 X; J0 e  m4 A: T
4 f# L1 A6 E/ p6 r: W# x  m
尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-3 09:12 發表   
/ {' [" u/ }# z( z, ^- y8 g: W5 z- t/ G- c& Z- R
- W$ i6 Y5 r- t) E4 W8 W
尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
) \- d5 U0 `4 ?4 X我就一時時,有時射完好黃
& \1 t5 u' ^' B0 E& a5 j+ ?6 l有射基本上看不出有黃1 G5 `3 a. a0 O8 h0 K
可能射得少

引用:
原帖由 lkysu 於 3-5-2014 02:01 發表   
$ L9 i' B2 `( m. j. v( {0 Y4 s1 ~* [4 t. T
我就一時時,有時射完好黃
3 u- i+ H9 b" a. k3 \1 L8 [有射基本上看不出有黃
1 Y! A5 y  r6 a) c& o, \1 f可能射得少
, o$ W. T; r1 E
  T9 z9 E$ D/ p2 _5 ]
我是指射咗落去5理- ]4 _' ?0 K  P3 U, l8 F
就會黃色一撻

我全都係射完唔理3 n3 t3 i+ B6 c  v# l9 ?" Z
都係唔一定會黃色一撻8 W7 z, y2 I  M6 {' B) x
有d可能太薄 難有色d# S2 j$ g# `. G  q
最近射過一件) y* w# M, K! G& W
3次都只黃左小小6 e& \: A+ T: ~; k
背光看係好薄

!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖  Z, l' B- f' |/ s

# r  j6 L" r& d* R& D. p射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕
  V4 A$ w' c: ]用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理) _' W6 c5 {/ Z1 ~+ g. u% c
注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi
1 K* @( A. ~9 |! Z5 v3 F
0 r# I5 O5 V% l1 g4 R需要正常洗衣劑/預洗劑(粉劑較水劑好)% ^" \6 C- A9 |- Z, ^
洗衣球/洗潔精/沐浴露/肥皂[番鹼]去油,但對蛋白質污積效力一般
暫停寫入

引用:
原帖由 lkysu 於 10-5-2014 01:50 發表   
7 q- O8 u4 f) l* k( k. C- \我全都係射完唔理6 r1 Y* V9 @, S- K3 X  k0 g+ t
都係唔一定會黃色一撻  @- b/ n' v5 J& S8 @
有d可能太薄 難有色d' b* i3 c- ~$ k% j% T6 q9 T
最近射過一件7 F7 a" B1 T8 N, u) ~4 G
3次都只黃左小小" P& d( h6 c, j/ o' w
背光看係好薄
; t2 P0 g/ j9 U$ u: ~5 q! H1 m& E/ ?. ?
一件可以射三十次度la

引用:
原帖由 uniformx 於 10-5-2014 03:49 發表   
4 C7 U% @  ]+ s; }6 f!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖
* H5 J' _! e  ]) O$ O9 p; `+ N3 b' F( X" @: h2 T
射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕) ?9 |3 a6 L" f/ Q! [
用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理
* R  t: F* G, }6 Z- [1 p注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi+ S0 I3 ^+ `; O7 m

- p! `) M+ y' |6 Q0 w! j( T  Z需要正常洗衣劑/預 ...
; |& j8 ^1 D5 |/ b7 ~/ R; f0 r: s, K; v
謝u大提供清洗方法

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-10 09:04 發表   : c5 \4 l/ V1 {5 o0 _
7 x+ ]0 D; ~( H

+ h$ @( m; B5 X6 x; |/ J0 J5 B! q一件可以射三十次度la
" v2 E) _, Z4 D! d我射到明顯黃
" M- R% Q# S3 `5 C% F% d7 g就會轉射另一件

引用:
原帖由 lkysu 於 12-5-2014 04:53 發表   
$ t( K5 Q$ A. v8 t1 b7 ^" \/ p) r7 c3 w/ E
我射到明顯黃* k9 d* z/ Y+ G8 x4 a7 ~; t
就會轉射另一件
- F; D! [* e7 Q, M$ a$ D

0 P1 E9 {0 c7 c  G& n" t我刀系,而家搵第四件泥射
( l! [- E0 |) v1 f7 I可能會買件栛因

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-12 08:45 發表   
) t9 L5 G; w1 l: o# L4 L: H
' p+ b4 C; n1 m: N
, g6 l, t) z7 o我刀系,而家搵第四件泥射
+ e) w, j) o" H! \: p可能會買件栛因
% Z( ]( p3 m1 q- f! p協因射完無咁易黃,  G% s  R! U  ^
我想試下陪道

打完我射在地下!

引用:
原帖由 dennis8888 於 2014-5-17 16:42 發表   
9 d7 j: e9 h  W打完我射在地下!
: g1 [, M3 q$ F" B( I( m
有時會射落著住的校裙,有時會射落撕爛咗嘅校裙布碎,

我鍾意用bra bra打jj.要有pat.或者有喱示。超過癮

連身裙真係正

我覺得著埋PE褲打最high

會唔會攪到有漬架?
我是乖孩子,我不說謊話的~

好鬼正呀 件杉好令