嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇CD有買藥食?

有冇CD有買藥食?

想知有咩門路買, 想身材同皮膚好D
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
又黎....唔好當呢d係萬能藥啦
5 w6 \) `$ G: I* O4 j6 ]' v/ O1 T6 |( i/ Q( _; [
爬下文啦 sosad 記得睇到尾3 _# X* f5 U) W' @: t4 [
http://hkcd.tv/thread-75110-1-2.html
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

俾得起錢就同我買丫$ d  X$ f% e" G* c: C) ^' q
千幾蚊左右一個月藥1 z/ I. _( s, O! N9 Y# p

; t  T( I) t: l) J

回復 2# Rachel 的帖子

唔係當萬能,只係見變性人都要食。1 z- N0 K3 k2 g
因為我都打算儲夠錢去做手術。

回復 3# Nanase 的帖子

你本身有醫生紙買?

引用:
原帖由 yancd 於 2020-7-26 00:51 發表   * j( A" o, j7 w( ?( l1 r6 K
你本身有醫生紙買?
1 i) Y: ?4 ?, ^1 L6 V
4 I1 @8 |6 X/ N總之有門路啦
3 x0 e$ K0 {- S2 ~3 G' v; F  L; [' k, I9 d  N5 a3 y

我唔會食lo,除非真係有諗住去變性,以前細個會諗去變性,依家上身骨架比較橫,變左都唔靚,所以冇去考慮,加上成世食藥,老左好多會病痛。皮膚想好,不過去買d療程去做仲好,我自己都係咁。係會有改善

唔好買, 會打亂你既荷爾蒙分泌,之後爆瘡爆到想喊* j, j1 j3 Z/ W  s% g7 @7 J
過來人

註冊日期...昨天...新Register , 0交流
" c0 G( L' D4 Q0 D) j, {都唔知係咪買既 , 食唔食得起都成問題
$ _. ~! ^! d+ a直接送上路 , 講完) c. b5 ^4 D6 w9 L8 [
; R! N4 p$ F  n2 p% G

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-7-26 18:58 發表   4 b" `6 }2 A. x5 z8 m3 s; q2 @
註冊日期...昨天...新Register , 0交流
" h8 B  `- j% h5 G都唔知係咪買既 , 食唔食得起都成問題
( I/ H) L# W, b. _4 Q直接送上路 , 講完  y/ ]7 N% x. G
8 Y: F, @# q* E: t
9 t1 z  d1 g. p" {" g; e6 y* p% t7 z8 g* X5 a
新註明有咩問題? 尊重下大家OK?

我有唔尊重你咩...
1 r( k% b) m* H# q3 w& [, f: \: I幫你幫到盡添啦...$ p# B& H! m1 b4 r- A
有藥賣俾你Bor
. s: k1 a- H, a+ I6 K你有門路駛上黎問
, y  s2 u2 p. n# I! k( c7 Y+ v- H' s9 W* K5 Q- t5 a5 p

added you..

引用:
原帖由 yancd 於 2020-7-26 00:45 發表   
1 U; i) l# ?* g2 X唔係當萬能,只係見變性人都要食。
0 C0 ]% B1 S/ }% M. y因為我都打算儲夠錢去做手術。
. x+ U6 ~& \% z& g; `! O
& v( `$ ^/ Q* y! H" S: b, _: o0 K' L. f1 {' A) z+ ?
聽人講呢家泰國做手術要正規醫生證明,TS 拿到香港醫生證明後 再去泰國做,早d 問清楚當地醫院/Agent ,唔係會浪費好多時間

你有無醫生紙呀?) Z* O; y* |, Y0 ^: b  d
處方藥物Bor,話買就買牙?. C* I2 s3 o7 ~, |+ q
尊重下醫生,尊重下自己啦!
: q! h5 O$ l8 f8 g
) W8 V9 V# I+ U( S1 o, V& i2 G

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-27 02:29 發表   # \" e9 r( {0 z( X
8 O0 B% w% c3 U$ T" P* \0 Y
' r# R* l& U' C% |- K
4 k2 _" f" x: w$ a! u: m
聽人講呢家泰國做手術要正規醫生證明,TS 拿到香港醫生證明後 再去泰國做,早d 問清楚當地醫院/Agent ,唔係會浪費好多時間
8 b% u& K2 k. Y5 `5 v2 J0 a4 G, C我都打算等遲下疫情好d去果度旅行順便問下。
, e3 ?3 m, [7 m& ?9 }淨係聽人講話香港d程序好麻煩。

2年RLE,1年HRT(HRT可以同RLE同期),完成後Pass就可以排期做手術
' L& [" `2 w9 V9 X' ~/ r! v: Q% b- u. u" c5 \0 w
香港一啲都唔煩,而且一條龍式安排
0 L2 l4 z2 K; l3 R頭腦有問題既人先會覺得煩. v5 p" S" x- R' }1 ]+ O+ O. x
因為Handle唔到個過程,所以衍生出煩惱/麻煩
- U/ F2 D, I1 D# Y
; v8 O7 z" }# _8 R) G: K[ 本帖最後由 Nanase 於 2020-7-27 11:14 編輯 ]

年龄大一些就没什么效果的了

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-7-27 11:12 發表   
- I2 o5 N* ^& O* N2 _, K2年RLE,1年HRT(HRT可以同RLE同期),完成後Pass就可以排期做手術/ D, O0 _& Z- C1 U9 S

3 u! w; `) a: ]  u0 j- k! d' D/ h香港一啲都唔煩,而且一條龍式安排4 G2 t/ M0 d1 Q# v" a
頭腦有問題既人先會覺得煩8 O4 N* v7 ^. w3 g2 ^5 K
因為Handle唔到個過程,所以衍生出煩惱/麻煩
7 Y% K* B3 R  ?* y+ ]6 M% k, D5 r" ^
你已經順利過曬成個過程?

香港程序比較統一~~台灣才煩…

引用:
原帖由 Jany 於 2020-7-31 21:02 發表   5 U' @- v; H$ Q2 h, [6 Z
0 E* A0 J; w' y1 D/ v; }
你已經順利過曬成個過程?
0 U+ g. u, j6 x) I9 k( j8 M3 [- `- i" A5 Z7 m: V  a- y2 I/ D
沒有5 ]0 L$ {1 s9 \+ u9 n
0 v* B; U/ p( `9 }, u8 |