嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人知e款泳衣邊度有得買

有無人知e款泳衣邊度有得買

0 K; U, S$ M0 D, G( x1 v' `$ p% _$ H# T- M$ T( q
( k/ |0 [" \1 r" b% h
  H; Q+ [$ b; S9 v; W* P7 u: _
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
都是一些保守的款式呢!

有無人知呢?
/ N0 {6 A0 b& d- U" q我係日本yahoo見到有不過佢唔寄去海外

引用:
原帖由 banana0525 於 2010-7-3 01:00 AM 發表   
) Q5 h. n1 `; k3 r有無人知呢?
+ q) |/ e& }9 m: |, Y我係日本yahoo見到有不過佢唔寄去海外
香港有唔少舖頭可以代bid日本Yahoo
YV3S1E117XC050141

樂天唔知有冇+ W. Q# z2 N6 m% S! f) y/ |* J
因為樂天好似有寄香港...

襯絲絲更漂亮

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-7-3 04:33 發表   
. x/ M1 Z- k  M2 s1 x% ~/ I/ H7 c樂天唔知有冇
0 q' `1 `# I+ Y" f因為樂天好似有寄香港...
  m+ _7 T' [7 l' z3 |/ X$ p
如果有我諗都好貴

好似係兩件頭泳衣?

個款好似日本學校泳衣

Yes true is school type but the colour is suppose is blue.

引用:
原帖由 ka228 於 2010-10-15 10:09 發表   + M( O! |& ~) x3 |1 R& y' S
Yes true is school type but the colour is suppose is blue.
. V/ ?1 _* `3 N3 r; X
我知係藍色$ V$ r- h5 p( F$ N
香港真係無地方有得買?

唔係好靚啵& C: r& H5 h% D, `) z/ R
似係2件款

上環文娛中心對面的體育用品店有,係門口,見到有藍色及黑色

好似日本學校的款式

引用:
原帖由 zakugotch 於 2010-10-31 13:48 發表   7 u4 y! ]' W2 A: {4 g; l) d
上環文娛中心對面的體育用品店有,係門口,見到有藍色及黑色
5 R: u6 B! t" O& b- t: `# L
咁遠呀...又唔會突登去( T9 p! g8 v; a! v/ f. a
不過多謝你提供

杬惘奻獗徹ㄛ刲坰狟艘艘

樓上有人講過上環有9 }2 a5 U6 V% ]+ D* G1 G3 m2 U
但係無理由去咁遠
! t" \7 {; y" N6 {0 d九龍區唔知有無呢?
/ B3 Q+ J3 F9 w! \$ U) _放多張圖比大家睇睇 & _6 D, j- \: K; z  ^8 W

呢件好似兩件裝,香港好少見

話左1件 點解係都唔聽

我都想知邊度有?