嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[心得] 果然要跟指示脫毛

果然要跟指示脫毛

我用beeze 果隻spray...2 r, G6 B/ Z) x* N
佢都講明唔可以用係敏感部位.... Q% r3 s* z1 T# F0 D
但由於我天生多毛(頭髮除外 )
, B1 s3 p; f! d& g: Q4 s後門又特別多... 所以我唔理三七二十一...照用
- Q6 ?$ \5 f% \* s3 ~# `一渣上去, 都覺有少少嗱架啦: {% M" ?/ G' S+ G" ?" {$ f
我唔理... 幾分鐘後$ l3 w+ j8 ~* t& e4 `/ l
毛係甩o左好多3 R4 q$ l: J7 T( m, w
但.... 成個pat pat近後門.... d 皮膚太薄.... 出晒血
/ l7 q7 l# K) G6 I4 i仲要隱隱滲o左成日5 h' E; S' k: m; E
真係唔用m巾都唔掂,,,,
8 h0 g# r: s& D& K( n
" M. x$ {% {" p; l1 R* b6 V- b6 x可惜腳毛同前面d 毛甩唔晒
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
$ e& a7 Z0 L8 c+ Y
止血未, 依家點, take care7 [& r4 o. j4 ~+ f4 V0 o( x
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

你講到好似好恐怖~
Cross-Dressing力量~變身~^^

我都試過,不過係過咗時,嗱到對腳損晒,,,,

看來這東西雖然有方便的地方,; W  \8 |( s" S+ f8 |
但好像對皮膚的刺激性很大.
- Y- M. x" v* y1 n; @如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.
" G# H- f- k& K: E0 N% xPS:我沒用過, ?: ]8 a" D" g" f- @' L$ K2 ]4 u7 O

# I$ i& I" a3 Q% m[ 本帖最後由 ameifule 於 2010-8-29 13:36 編輯 ]
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

咁你d Pat Pat毛點脫呀! 又唔用得脫毛膏,唔通用刀片???
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

F2 M0 A9 s+ z* u" ~5 S7 _, A+ Gshinobu姐姐噴去patpat度
- p, o6 F  c( I, {8 B$ {- J1 X其實下體既毛真係唔適宜脫: g7 H, h  L4 j( n* R5 \) t: R0 w
因為出返的時候是很痛苦的(好吉)6 A0 `+ Q- \. P* ~$ _3 w" F- k
其實每個人敏感部份也有些分別# B+ K+ O# n- d/ e4 V
別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題2 |' F9 w9 h  z% i
搽手就出事了
. l0 @$ m# P, w) R' y3 [! D用脫毛機比較好吧

回復 1# shinobu 的帖子

姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?% G, S" W! j# z7 L# A
脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,
3 i- k6 @, ~; q2 Q因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫毛膏, 所以唔係咁化算

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-8-29 13:34 發表   
5 {' ~  O/ S; C- p, f6 y看來這東西雖然有方便的地方,; \1 y, w1 x' R" }% P7 M% ~6 s
但好像對皮膚的刺激性很大.; Q5 ]' M5 R, k: ]1 e- v8 @% B" N* L1 q
如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.2 H, i2 a! U8 l; O$ b8 e
PS:我沒用過
6 ]& b9 o- {# z5 P2 J係大到, 如果留o左係指甲到...! r/ i  B, d4 ^$ B
會蝕埋指甲添呀

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 19:08 發表   
+ n( [7 i- A: w
" e) W. p3 j6 @$ xshinobu姐姐噴去patpat度
$ y, _( l. I" G( H( J# d" o其實下體既毛真係唔適宜脫
" p1 w' J( G7 G) l# h/ k因為出返的時候是很痛苦的(好吉)5 y' I+ G1 t+ ~! d( I  Z
其實每個人敏感部份也有些分別# L, S% v( w$ q
別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題
, x) I' ^7 u! C% n7 d6 c搽手就出事了' S3 }* }  {0 y  J
用脫毛機比較好吧
' u, I7 \9 U" o: n係用手指渣上去 , Q% A# c( |2 J: }8 @
吉就唔係好吉 0 G9 \  U9 y' A+ Y+ c$ I. q
但冇o左...著under時會好睇d,
( |+ |& W' w: x! E- ~/ W% k9 P+ x而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-8-29 20:41 發表   7 J. U. @( U9 u- x
姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?
( ^; ]- I% a# @% u脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,5 j* M8 x' P5 ~% m7 g* m
因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫 ...
- `. G" h, g: g有心, 血已止..4 r: d# m- p* w, h; s& y  N
但... 可能結o左"招"(自已睇唔到)
) B# S  U1 c% [6 i3 F好痕  }) o: ]! I* R0 t/ c

2 e- X& a9 W2 x$ n' p9 v- r$ zps. 支野買o左我$8x 好貴
; u3 c, s- b( k4 U" x1 n) i7 s只o左除毛快外... 真係幾快就生番
: u- v+ X- A! B$ |& D6 i. B( l/ ]# S; d' g
但我用拔毛機...成日留番d 毛係skin...變成1個個黑點/發炎....
+ W* Q% M" m" D9 f! ?6 q: P" \. c* h" H& q# Z: _: s  d

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-8-29 23:37 發表   
9 c* l, ]: y4 \
, @$ N' j% A+ j3 ^# d; l- w' T係用手指渣上去 7 a8 e9 ]. v" m+ ?8 z) H) E: o
吉就唔係好吉 7 s4 N; L! Q$ r3 i' A: ?. {1 X
但冇o左...著under時會好睇d, 5 A/ W* i/ Y* W5 Y+ O4 F6 m
而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....
; e7 i4 d9 m& c4 j8 u' p+ L& b
生返出來時好吉的吧~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 23:58 發表   9 n. b8 A# F& {4 O) G$ _

$ a5 ]1 A( u- x( ?( @生返出來時好吉的吧~
& a# v: c" |3 y3 l# [咁又唔係太吉咋喎...- t5 l0 s# f8 }0 t4 \
我都試過前面脫架啦...

好恐怖咁喎....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-8-30 15:58 發表   
3 @; e; z* \+ g6 T/ \+ p好恐怖咁喎....
5 H; M! C' B; o: I* K3 i
係超恐佈...

It's terrible!
+ R" l+ j0 e( WBe careful next time!!!

咁d Pat Pat毛點脫好

引用:
原帖由 bill2040 於 2011-2-10 10:15 發表   - `6 a" r  t3 O: u3 F0 ?4 ^
咁d Pat Pat毛點脫好
( l9 H- c" m. i) B

; ?% h8 Z% d4 [7 P$ n- j用脫毛機吧

謝謝分享!!

最近訪問的版塊