嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無上班族喜歡cd

有無上班族喜歡cd

有無上班族 喜歡cd
8 O, P2 s, X6 H# G/ R2 B意思有頭到腳甚至內衣到鞋變成一個女子
' G9 A( r# K9 O) Q8 K- ^
- S& |; R0 x; @) e0 }4 w+ b: G本人試過係聖誕節期間 由自已屋企去到朋友屋企 5 [) e$ l2 k1 ~# g) f  {9 ~0 I
不過d朋友一見到我就嚇左一跳 之後d朋友係咁篤我個假胸= =
) }) F4 D6 ^$ w; ?9 ^. ]! Y你地有無試過咁既經驗(註:係無朋友陪你去架 自己一個去)
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
玩到咁大,我又真係未試過喎 =.="

梗係未啦, 點敢呀

真勇敢 !! : l' V& t6 p2 S% n7 \
自己一個穿女裝出街就試得多 , 但都怕撞到熟人 , 穿著去見朋友 , 真係想都未敢想 !!

好勇敢呀  

i havent guts

U GREAT ~~!!!!
KO ∼

真係到依家都仲係唔敢出街...

咁你d朋友之後都知道你係cd?) b$ f6 q" K( l5 v
定當你一年一次玩下野  for fun?

全套女裝去見朋友,勇!

引用:
原帖由 atgatg 於 2009-4-9 17:58 發表 + o' ]  h) s3 o% [) L! E
咁你d朋友之後都知道你係cd?
  W# a0 [5 h6 f3 Z5 G% _! i定當你一年一次玩下野  for fun?
$ N5 x4 q5 e, S) ^5 c+ W
2 ^2 n$ |  g2 \# q
我朋友知道左後 咪當我係女仔囉 係咁叫x妹妹
! K1 d& a/ x/ x$ Q8 a仲問係撘巴士時有無男人用色謎謎眼光望住我 我話一DD
( F2 }4 |) k2 w; U2 x之後在朋友家裡吃晚飯果陣 有個好熟男性朋友座左我隔離* N+ \8 a' r$ n. T) O3 R6 E
佢用手指係咁篤我條腰 又唔篤佢老婆條腰
% P/ y! t: F8 i  U佢老婆就出聲你非禮個x妹妹 xdd: G: _/ g- i  P7 E
認真搞笑" w  G4 g4 G  s' t- W

# v% R+ P% ~9 |其實想唔止一年一次玩下架 有時即興好難講

引用:
原帖由 音樂家 於 2009-4-9 22:13 發表 + _1 g1 h* T* n1 K4 Y

9 R* C# H3 y7 O4 V' l2 t, u! y
' N' C( B1 U9 R7 Y' n6 J# G我朋友知道左後 咪當我係女仔囉 係咁叫x妹妹' [* k0 \: H$ Q, L$ {: g6 ^
仲問係撘巴士時有無男人用色謎謎眼光望住我 我話一DD # D% B& i& q; c; ^# Q
之後在朋友家裡吃晚飯果陣 有個好熟男性朋友座左我隔離2 q0 G, o6 P7 `* n' H
佢用手指係咁篤我條腰 又唔篤佢老婆條腰
* V$ s' N1 m* e/ w3 M. R* X( Q3 n佢老婆就 ...
9 S$ \& c1 E) ~! d! U. @. M5 p4 [% R好難得喎
* Y+ ^  [' B+ J/ p你朋友, 你朋友老婆都唔介意: w* l( q" o7 I
我連出街都唔敢呀....

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-12 23:51 發表
8 p* D( k9 i+ \3 P8 R; j0 P5 k- G/ T6 N1 P
好難得喎
, k3 v& J: h9 K% @/ r, E; @7 ?/ A( y你朋友, 你朋友老婆都唔介意- B" d% [  t; |" u7 E' e, C6 O3 R
我連出街都唔敢呀....
1 r; S$ b; c" P, X8 h, T7 a; o+ O5 z+ ^! {! }* R* x
係呀 佢地都算玩得之人

引用:
原帖由 音樂家 於 2009-4-12 23:55 發表 ' F0 Y2 q8 \# j+ t* W" B, k
& c8 D- v! |9 ]* ~! ?- R
7 ^1 `# G2 |, ~3 G# W
係呀 佢地都算玩得之人
/ Q5 `- B( B" i# w$ I9 k4 U
所以你呢d 就真係夠朋友啦.....9 `7 b$ |" s& I: H2 W
% v% P4 Z. o) r
可惜我仲未遇到...

你朋友係咪唔知你CD 架+ }  k8 Y0 `& g
定佢地唔接受呀 0.0?

你D朋友真係好OPEN MIND

我連係屋企/返工都係咁= =唔好話見朋友,我根本整個生活都係咁- -

引用:
原帖由 grilboy 於 11/9/2009 04:17 發表
4 A5 ]! x& a( A4 [% [: R$ ~) t" i我連係屋企/返工都係咁= =唔好話見朋友,我根本整個生活都係咁- -
" G' e$ Z3 O5 b" l2 P
[8掛問]你係女仔? 定係TG/transition 緊?
8 h6 o1 T" j" _0 f4 T  f
, m8 y- S8 m- z% z% x4 d9 U9 `[ 本帖最後由 applechoi 於 2009-9-11 22:58 編輯 ]
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

小妹都想,但怕被朋友笑

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-9-11 22:30 發表
$ A: w2 z8 w' W0 k0 c3 ]: D+ `0 M3 T4 X+ W4 f  M% P- A" l
[8掛問]你係女仔? 定係TG/transition 緊?
* m6 [9 D0 L0 E- W2 |我算係TG吧,我頭像有我!!

最近訪問的版塊