嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日港島遊

今日港島遊

今日原本諗住睇下大家介紹既馬寶道絲襪6 y$ q" ~8 B6 m& D
可惜大雨到呢...
2 m' Q' N0 y& ^/ |( m
0 u3 G# Y' v3 W! O* z" ?攪到好多舖都早收
% l6 h) B& Y7 Y4 V5 H7 e亦見到兩老收O左D貨% w3 t9 @( }: @: Q# q- H
見唔到彩絲(本來想買既野)+ z- }( X+ ]2 P( Q
咁就冇買啦
  M/ G. o: }# m' Y8 u6 n行過幾步, 有服校店?!
1 R6 C" e% `5 p. y0 w諗住買啦+ Z9 X6 t  }; h4 F
但因為我冇準備, 唔知買邊間好... 間店又有男士坐鎮...6 s4 d4 u- A0 H2 ^
攪到我驚到唔敢入去, 唯有下次先做功課再去買啦
  N4 z2 E9 s; d9 M. n/ A" M$ ~( f! f
跟住行下行下... 見到有鞋店... (以下所指既鞋係指學生鞋)
8 {2 r1 h& D9 Y嘩! 29蚊一對?!9 [9 r8 b7 }3 ?2 }. i
咁我問下店主(男), 最大有幾多號, 3 X0 g/ B8 m1 n4 h
佢CHECK 完後話, 最大只有39號...噢, 我唔O岩著....買唔到; T) t% y5 i7 P
點知店主話, 有另一款有41號, 仲要係足碼既
+ D, H( p  J: y9 N4 G9 G- E( @都有幾多款添...最後我買O左一對...$60 咋...
7 B: f. J% r( B- a回家後試著... 掂呀, 好舒服... 又平喎
$ B. U4 v7 w& K- e! p7 J2 c早知買多個款啦
0 Z6 }% a, k+ b9 g5 ~相後補; k6 j5 U' L; Q1 r: p! p  O) e

! F5 t. R" B/ e9 q* _  N[ 本帖最後由 shinobu 於 2009-10-1 03:49 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
馬寶道係街市既乾貨灘檔,所以買內衣、鞋都有。校服店都有三間,不過中間個間好似唔賣比男仔咁,有次又係落雨我企係門口順便睇下,個女人好唔like咁望住我= ="# ]9 \- G/ y' }$ ^

( Y0 T2 V% V  `6 W7 `. }( ^% [  Z近街市個間好似重有舊版福建中學小西灣賣,要入貨親手啦
2 ?  f& c4 F* E, x; C( h* c* a5 f, s% {$ f& L: e0 b
我想買學生皮鞋,如果都係60蚊就好啦/.\

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-1 03:18 發表 + n( Y& ?  S5 k7 y& M
馬寶道係街市既乾貨灘檔,所以買內衣、鞋都有。校服店都有三間,不過中間個間好似唔賣比男仔咁,有次又係落雨我企係門口順便睇下,個女人好唔like咁望住我= ="$ f/ i& G, P8 q. R# W

& ^' k' z- D, {8 x2 a* O- O近街市個間好似重有舊版福建中學小西灣賣,要入貨親 ...
& R7 H) d; N: X5 Z) u. b
我本來想去近街市果間買架
" d' d" \2 s0 Z8 Y3 w: h# I但有個男生"撻"係店內中間位...攪到我唔敢入去% O& W8 z8 b+ |6 w5 b3 i* B

0 J- W2 Z5 u5 v, d6 G5 v1 F4 ^/ Z中間果間唔賣畀男生? 佢以為佢係金鑰?
& {2 |# O5 C$ E, K  H9 v# ]6 p% M& E3 e) ?( R# [; x% m+ R
另: 請問有冇舊版福建既LOOK 睇下?" j. Q  ?6 y5 |: \6 E$ X" p
補充番先...我指$29, $60 都係學生鞋

其實舊版同新版有咩分別呢???
, |% V5 b0 w6 M5 a- V/ z$ d9 ^' }$ ~1 }2 e8 R# y( i  }/ C1 z
舊版圖:(copy)
" u+ s$ }9 }2 N  }0 q- |# Z9 k6 l8 y& B

" S! X+ s& X3 {% k2 p% w  Q6 [$ c% h* [2 _! r

果3間校服店仲o係齊度?' e+ E' p/ k5 H
我上次去到好似得番一間...' u) }1 k1 M" [% \0 c
5 _) X: N. @+ ?" D

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-10-2 03:10 發表
5 Q( p* b* w; v  M' P' m' C果3間校服店仲o係齊度?* s9 K- u- g1 L- K* H; d3 s
我上次去到好似得番一間...
+ l' ]( \( s$ F
3間都仲係度架
' W+ l7 M: i+ X+ \全部都有開

D校服公司大約係邊個位置?咩名?

引用:
原帖由 sowler 於 2009-10-2 19:49 發表
: K# i2 d  p6 q. gD校服公司大約係邊個位置?咩名?
1 o# _2 X: s5 E. j! [馬寶路近新光( b# m5 v6 p2 G" w5 V2 u: @+ m0 R
店名請找舊POST

鞋店大約係邊個位置?咩名?

引用:
原帖由 Kampfwagen 於 2009-10-8 14:45 發表   
* V7 o3 N3 F+ [, i& ^! N鞋店大約係邊個位置?咩名?
* O" ]0 i; n! s# Q" `4 P5 W
因為果日我行o左好多間3 s1 k8 a8 a5 a6 ?1 ^, d$ k" z
所以唔係好記得係邊.....
' Y+ m# P2 h0 t% D$ Z0 D4 V0 E5 m9 T$ t# {. M1 a$ g1 A4 I
我差唔多行o左3/4條英皇道 + 全條軒尼詩道

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-9 00:36 發表   8 N* S0 A% r. `

* }5 g  ?% l& X  L' o1 W3 O4 `3 B因為果日我行o左好多間! ^0 U; T! Q4 G; y' {) k4 X5 y8 j6 N
所以唔係好記得係邊.....7 m( R; u6 C4 ?0 p& F8 ~- k
7 R6 N9 B( f" ]# c
我差唔多行o左3/4條英皇道 + 全條軒尼詩道
% b. [4 |) B$ z) E) M  r
大約位置?

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-1 03:51 發表   " o" h$ |+ O0 i, N

* _+ _% ^  @: C' |0 M( y' m我本來想去近街市果間買架
( U, l" I' O& S1 ]7 m& `但有個男生"撻"係店內中間位...攪到我唔敢入去: m0 ^' M' a6 H' R: `0 N1 h
% Q( E3 g$ T5 Q; R
中間果間唔賣畀男生? 佢以為佢係金鑰?! m6 @% A) c! g; W! o  x6 q
! U- v: M$ s" |1 A! b5 C
另: 請問有冇舊版福建既LOOK 睇下?8 A; M6 I1 {) \/ `# Z& U
補充番先...我指$29, $60 都係學生鞋
' b% h+ v" p! g- l/ a. V+ q/ G7 h
係咪唔比賣就唔知-.-佢只係用D好岐視既目光望住我=.=ps:我只係路過避雨= =

引用:
原帖由 Kampfwagen 於 2009-10-10 11:46 發表   
$ T$ i/ A7 \' h" y. F- \4 j% m4 N) W% J* J/ A( \
大約位置?
7 q/ U0 A. T, G1 R1 g' C
只係記得係英皇道....9 i0 s3 t1 c4 p8 H- S9 I
因為睇O左超多野.... 冇留意實在位置

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-10 11:59 發表   
' e( t% f2 J3 V8 A
, W: ~% ?( }2 G, N3 ?( y" |7 c係咪唔比賣就唔知-.-佢只係用D好岐視既目光望住我=.=ps:我只係路過避雨= =
+ d- n6 m5 a5 T( r0 [唔係呀嘛....咁衰? 睇都唔得?

引用:
原帖由 ryan999999 於 2009-10-1 21:18 發表   
1 t% w8 f; o$ L2 p/ k其實舊版同新版有咩分別呢???* E7 ^, U- b6 W: Q8 L* B2 |. a
+ p7 b! R+ _* H  [+ m& Y, s
舊版圖:(copy)
% I, i% f6 Q/ l
& v4 Z0 m7 K) Q6 [6 e+ a1 v$ ]" K8 z% J% x' n! R7 ]+ N

7 D% h8 j2 j9 T6 b- s& u( ohttp://hk.image.auctions.yahoo.com/users/5/7/5/5/ ...
! F+ p3 S3 T' h" b$ e4 R" d4 V& ^" _! ~( {

X3 Y& o0 Y) r& V好似係嶺南,唔係福建喎。

係咪只有港島school> 賣?