嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 razer 於 18-3-2014 09:03 發表   
: U  G: q  G/ b0 L# M; w咁射法真係爽死
  [0 `6 ], Z1 H* Z

% O! q* m4 [8 \1 u) ^# c系屋企用校服打尼我要射2次

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-3-12 21:38 發表   
" O& i, Y0 ^+ Q6 ?
; j- u+ G, K6 M4 \4 K" J( T但如果唔洗好大陣味,& z8 v0 H. G2 X# s* p
唔知射完之乾左拎去洗," q6 I: \; B- S8 w3 N
留低個積會係點呢?
0 v. r: q% R' j9 g* j我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味% l& E, L- Q! Z) @! ~/ j1 S
如果太大味我都會拿去洗
0 k9 g, y5 c/ H1 b7 \1 B' \要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到" H' M/ I8 c7 c& z
深黃就會變淺黃,總之就係淺色左9 v4 I! n; a* a6 _6 v! n
同埋放耐d就唔會好大味

引用:
原帖由 lkysu 於 25-3-2014 22:42 發表   
/ ?9 b2 L" k. [  _1 y+ K/ Q) B$ b1 b# Y6 c9 p
我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味
8 v" b# ~! B8 k2 t8 N. O如果太大味我都會拿去洗
+ ~, R3 X% Q+ g8 ^- @# ]/ j+ C要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到
& k: O' i$ S7 d6 ~5 ^) a9 V1 `深黃就會變淺黃,總之就係淺色左
7 U4 V3 z' h2 o, `同埋放耐d就唔會好大味
* A$ g+ i9 E( p

$ g2 j* F" Y0 w2 C$ d尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-3 09:12 發表   $ Q) X/ F9 `- L  F+ X
, J7 x4 \6 B* `% ]
* Z% w& o9 E! `2 q- a
尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
8 w* M/ u$ R% e; M: _0 l  j! T5 s$ F# l
我就一時時,有時射完好黃
1 n2 M2 u- j* h0 Z+ l* L有射基本上看不出有黃8 R/ A* s( K# `+ M! A: ?/ q
可能射得少

引用:
原帖由 lkysu 於 3-5-2014 02:01 發表   3 L* E) Q/ F* [) m. Q* m2 v
# Q/ M! \+ q; m0 d2 l' V5 v
我就一時時,有時射完好黃! L% W- y' l, E
有射基本上看不出有黃
, |0 h5 v8 Y! ^! Z! `+ h可能射得少
; Z( e) ^/ v% R4 L. ?- C
% Z9 y7 P/ d. G% z3 Y8 ~3 A我是指射咗落去5理
" o: f0 X& r3 @- T就會黃色一撻

我全都係射完唔理
' P$ m  j5 @( q$ v/ a都係唔一定會黃色一撻3 |# j" }: ]! ]5 g' @) S7 D
有d可能太薄 難有色d- M, n  h2 S% y
最近射過一件; v1 S+ i5 x) \" U0 y) J$ U/ |
3次都只黃左小小$ ?9 v1 r, z  p0 F  e2 M, q. M
背光看係好薄

!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖
9 o* H. q. ~  t
2 a; W5 B: {: u( l1 @" `射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕
; Q4 [5 j+ d2 d/ }& k0 S; _& V" }# D用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理
) N. J5 g5 S, i9 U. E0 i注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi1 [: G- C2 y$ C% m" Q2 q
+ r9 f8 W& y, E! o: ?3 E* A5 f
需要正常洗衣劑/預洗劑(粉劑較水劑好)
- @; t4 o( W( I5 l2 g洗衣球/洗潔精/沐浴露/肥皂[番鹼]去油,但對蛋白質污積效力一般
暫停寫入

引用:
原帖由 lkysu 於 10-5-2014 01:50 發表   
, e2 d3 W3 i8 B+ `6 s我全都係射完唔理; S# N7 W, _. r- u4 w7 Q
都係唔一定會黃色一撻& v+ q2 d" W; ?9 n) T2 f
有d可能太薄 難有色d) }$ A5 x6 S) e9 @' G* @; s$ l
最近射過一件
9 l  W' D. ~5 V2 B  @' g3次都只黃左小小
/ R) O. K  \) S5 k9 F& F3 b: s背光看係好薄
2 d, _5 f5 Y  H# |6 q0 B
2 }4 F: K1 i$ c, [% t3 B7 \
一件可以射三十次度la

引用:
原帖由 uniformx 於 10-5-2014 03:49 發表   9 |6 `2 Z: l: i2 ^" V7 q
!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖
' j3 n) B8 J* ?" C/ p* ^
; w: ^* L; p4 e- G- g8 V射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕" l( N1 {( W$ F
用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理
1 }! s4 R+ N4 D. N注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi, @+ {5 a+ k6 b

6 W9 t$ f' E* p) e& c- R* ]需要正常洗衣劑/預 ...
3 p* k2 L: X9 ?! J* l. E

; q5 y5 Q( V/ ^0 c謝u大提供清洗方法

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-10 09:04 發表   
$ q) h. Y( X- l/ d+ j; f' ~- f: l
8 J! ?( H* S, U7 x4 h6 _0 i* u) g' W: H4 I3 q4 q4 v' I0 C0 S" `
一件可以射三十次度la
4 V+ ?/ ?: E3 g/ Y
我射到明顯黃' {6 O" \8 k6 o4 y
就會轉射另一件

引用:
原帖由 lkysu 於 12-5-2014 04:53 發表   
" [5 q/ f: K4 h+ y
; K0 F5 ~, Q; u* x4 }5 @$ B+ n我射到明顯黃1 s: P, O' Q& p+ H
就會轉射另一件
  `/ f% M6 Z! i2 R2 V8 e6 F
; \; C# i4 C8 ?, s# R$ w$ k. k
我刀系,而家搵第四件泥射+ d% ?$ E* H. R( D7 u
可能會買件栛因

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-12 08:45 發表   
) B. M& i+ g3 V. A. Q& t) N7 J" A+ q2 K$ y! h
% l* a* z/ c0 o, U5 T$ e
我刀系,而家搵第四件泥射; x/ I; y3 S* [5 n7 p$ F
可能會買件栛因
( y7 k/ E) W1 X8 F6 t
協因射完無咁易黃," [) Q2 t! ^" i* e' N; H
我想試下陪道

打完我射在地下!

引用:
原帖由 dennis8888 於 2014-5-17 16:42 發表   
4 U* Q9 @, N  F! T打完我射在地下!
" |0 R- L) R0 p8 {+ ~# Y
有時會射落著住的校裙,有時會射落撕爛咗嘅校裙布碎,

我鍾意用bra bra打jj.要有pat.或者有喱示。超過癮

連身裙真係正

我覺得著埋PE褲打最high

會唔會攪到有漬架?
我是乖孩子,我不說謊話的~

好鬼正呀 件杉好令

最近訪問的版塊