嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋晚著住St paul con校服訓覺,超hi

回復 17# 中學生 的帖子

射咗整條有精液好麻烦洗ga,又要即刻洗。
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
著住鞋訓有乜咁爽?

引用:
原帖由 MANYAN 於 2015-1-15 01:05 發表   " e6 b& S3 n& j- R& }
著住鞋訓有乜咁爽?
, f4 Y5 w5 \  Y' ?0 X! \" }, Z只有paul con同學先至明白個種感覺% [7 \# [4 S- l5 N" I5 x
0 ?( s( R+ y" Z7 D4 j2 f0 Q
好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹
, m$ h+ y* i5 K6 H
( D! J" z# X, ^1 N$ Y' e你唔會捨得除落黎
$ Z6 V9 G0 W3 S& L
* g% Q5 `6 S8 J想同樓主講
1 c; |% E& T7 o  \1 ]- j3 R, q  ^# S. h
你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡. W* n: p$ [. B3 s) n5 d' N+ p

) c: ^* q7 a; T% o! [佢用白鞋白襪撩你
6 }' \5 p3 b- v$ {, _
; h- M8 C' l" `% m/ R- ~# l但你又著白鞋白襪
7 M' j( L7 h1 r6 S, Z1 I9 z$ L, Z1 W' J( M6 E: q/ P$ f
佢地平日相處都是這樣

回復 1# 中學生 的帖子

小心比人發現。

回復 20# 1388 的帖子

衰左會有咩後果😯

回復 21# yuanyi91 的帖子

我隔了幾日再用碧蓮洗得甩,反而汗所做成的漬就難洗d+ F/ W2 X7 A. d8 I* J+ E
試吓用碧蓮丫

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋
7 D9 \8 ~' e) _+ q  z  c8 e7 m, a; i& m, r6 j) k- x4 h+ l" u

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋/ e* r" M- U) R

3 X9 Y* R& ]1 ^[ 本帖最後由 中學生 於 2015-1-15 22:34 編輯 ]

回復 23# hehehe1402 的帖子

無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑2 q' p* h: P  M- \
但幻想比人搞更正
& S! z& P1 \$ ^/ e( m! x另外你個icon好正' h1 }, |4 O' r$ `; w
3 u4 K$ \1 [$ d1 ^  o

回復 24# uniform 的帖子

屋企人唔理,我又唔夠膽出街
5 A+ Y/ N* _; h+ x) q& Q! s( D應該無問題掛

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:14 發表   ! Z4 \: T5 Z: m: U7 n% V
其實我都係突然想著住校裙訓
" n9 J  ~' u. O( h8 W5 Z& j& x你就好la,我都未試過訓訓吓射
1 `7 W8 R) R: d' ^  B緊系唔好啦!
& B2 C4 u8 z* A好麻煩呀!1 Z& C/ f0 Y- U
又要攞去洗,這次仲唔系在自己屋企,要偷偷地走去廁所洗.

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:21 發表   
, w/ v; _; j1 Y訓緊覺著應該唔會突然入黎掛
$ |7 L" F5 |( a' r# U我掛校服出黎我屋企人都懶得理
1 A$ m- o0 Y4 z5 H# j: v8 k
咁好?
; W- ^5 z! d( N( Z9 q見到件女裝校服喎!

回復 31# kingphone 的帖子

哦,原來如此6 F( |) ]0 y( t5 F
但你在人地屋企玩?

回復 32# kingphone 的帖子

係也,可能d校服好多,多到都無所謂 好似重多過我d出街衫

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 20:18 發表   
& i1 q% d" l( M( S無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑
- M: I. O7 _- v! ]但幻想比人搞更正  W  S% |% A% Y7 U2 K" ?
另外你個icon好正
, V: J" }8 |1 W6 G4 b+ Z3 r  m
同學^^ 嘻嘻
! g! A" y4 ]" `7 O, a
0 A' C! A0 n) |" qSweet are the days of girlhood
1 B3 O9 t- F" H  h) E$ X' {+ b* Q" Y2 E
我鼓勵你試下著靚自己出街$ i8 g: _5 P9 |

7 J* Q& A" B1 R2 V9 z試過比一位媽媽同佢個女對住我講姐姐著緊校服& _4 A& |. W& }, O4 V! T
- B2 S# C4 A! O% N. I. v0 A
我呢世都記得呢一刻!6 {1 z6 n& A: v  K5 V; X% Y

; h+ ^4 J9 X  F$ R$ ~) Y3 v: i0 npaul con比左我作為學生妹應該有的身分同資格!0 z& b  h# h  `, p: f! m8 D: W

- u+ e/ ~% a8 D/ T! F: a3 H& g[ 本帖最後由 hehehe1402 於 2015-1-16 01:19 編輯 ]

Seems very good

回復 35# hehehe1402 的帖子

出街真好驚,自己覺得似人地未必似 6 M- Z5 {( [! A: N& r! q3 q
咁你果次咪好Q開心,我一般就算比人問(放學娜)我也非常開心,所以我絕對能夠體會到你當時的心情6 \& A% B% Y/ v, J
出為名校生的我地真係非常之自豪

回復 36# test 的帖子

起正,真的筆墨非能形容

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2015-1-15 01:39 發表   
/ J# n: K2 Y; s+ X6 {3 Y! I8 P/ d+ H; Q$ _4 P8 |( D
只有paul con同學先至明白個種感覺
! u4 S" n7 j7 Z  s. w0 j# w, x$ n7 o( g8 ?: T) @3 K
好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹* g; A5 G$ ^5 K7 Y
) O- L. i. Z0 X8 W, h  c2 P) |
你唔會捨得除落黎
& {% C. D: F* w+ A6 O# @2 G8 o4 |+ Q/ \, h  Y" x
想同樓主講
$ M. G' N) m4 h: b
8 H: Z- e  V9 a% @3 y" ], A( W& o你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡( W. V* m8 v- D( T% R  q

; i% u) [% {& }$ V8 ], X佢用白鞋白襪撩你
" H; L- ]/ [0 Q; C$ ]- U: k4 [6 J7 `, }5 ^, N: F' f
...
0 B, I4 O3 y9 X% v+ t$ ^# J; S
# \9 R* b9 ?; Z' S. E% c& ~5 K其實我都想買佢對鞋, 但係我隻腳比較大, 唔知有無我SIZE........

回復 39# willy 的帖子

好似最大有44,我買了41  R6 i( h( x3 X$ F
我係灣仔約瑟校服買的

最近訪問的版塊