嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鐘意漆皮?

有冇人鐘意漆皮?

我偷拍我女朋友
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚+ t, a+ w4 U/ c7 z! Y, \# O* b

/ _9 D% H# s7 K1 K6 G: E你女朋友做咩會咁著既?同你玩?- y, {. D! v6 c8 {: ]3 ]* l

7 [0 \* g5 `' D而又點解會令轉身既

我好奇,這是鞋嗎?為何似襪?

我鐘意漆皮鞋~
美腿天使

我幾鍾意漆皮鞋% R9 [* o2 P, \
但漆皮襪都係第一次見

鞋 我比教中意 襪 就會好熱

引用:
原帖由 elect 於 2008-6-15 15:45 發表 3 w* k/ q6 \. ^8 e# @. x
鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚
1 q4 {! g4 S1 G! s" i
* J. l/ T% W& ]- }! \8 l你女朋友做咩會咁著既?同你玩?
. P! }6 m8 Z0 x  z- ]& [6 n% R* F! U, o0 J
而又點解會令轉身既
/ f2 R  E5 F- j* V$ _
玩女皇遊戲 , 擰轉身係因為要摺毛氈 (即係白色嗰張呢) , 佢唔俾我影相架 , 所以我要襯佢擰轉身我先敢影
8 N9 e, O: g6 n' _, [+ q$ s
- ^. P3 G5 ]& z2 `我硬食咗好多鞭先有呢張相架9 `3 Y4 w+ ^) k0 x( ^
+ F8 @/ z9 g+ R) T+ E1 K4 u

引用:
原帖由 Misscarolchan 於 2008-6-15 22:15 發表 4 v9 B8 t4 s' Q4 o, {/ f
我好奇,這是鞋嗎?為何似襪?
; p* p6 y4 c8 F+ ?其實是襪 , 好焗 , 佢除出嚟嗰陣成腳汗 ......

我鍾意 漆皮鞋 特別是上學用的

唔多鍾意,我覺得都唔係咁靚

引用:
原帖由 angel 於 2008-6-15 22:35 發表 - B7 B1 i$ ~& f4 S" g6 P
我鐘意漆皮鞋~
) K5 H( ]& H1 k1 j6 K2 ~! i2 {) @/ k
5 k2 S' {( P' q5 [* U

2 ^' S' [2 z7 W. W6 l0 W% M  b! U# y" z" H$ a
me2

我鐘意漆皮

鐘意呀∼∼∼∼

会唔会好热嘎????

就咁睇....應該唔透氣....夏天會好焗咁喎

好似好緊咁!
1 o% i3 O2 B3 z# w  D4 v全果係全身包住肯定會熱死

引用:
原帖由 elect 於 2008-6-15 15:45 發表 $ Q5 H+ Z& s& I0 N
鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚+ v6 s* i" b) p( O6 _
, Y; V  @. r* |: z- m$ L$ M
你女朋友做咩會咁著既?同你玩?0 X  t2 m+ n3 J' l3 Z+ v; W

$ j0 T3 b7 E$ S" c0 }而又點解會令轉身既
( z1 ~1 H2 Q4 j3 ?/ c9 N$ V6 D+ |8 e
反光同緊身簡直冇得頂呀!!
. K; E4 x$ o6 n" _) {% K5 D; N3 t& z& q
引用:
原帖由 cloudos 於 2008-6-17 19:19 發表
/ f3 I4 R# F3 S/ O+ o6 D# D; q. F- l4 f9 @, D" h4 a5 d8 {
玩女皇遊戲 , 擰轉身係因為要摺毛氈 (即係白色嗰張呢) , 佢唔俾我影相架 , 所以我要襯佢擰轉身我先敢影
, i; M# X% [. f+ O- z8 q# D) p; K
- Y- t3 M: p6 E, G我硬食咗好多鞭先有呢張相架
- G8 d7 ^/ L7 U! N; j; M' o. e

% d% L' f7 T3 f% ?樓主真開心,同女玩女皇遊戲.. 

我好中意架!!!!!!, C0 |$ J  \! G; c$ o2 }6 `
你女朋友對legging都幾ok wo~

哇..似乎很漂亮哦..改天我也來試試..