嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想有個姐姐可以攬住我、呵下我

想有個姐姐可以攬住我、呵下我

小弟自細就想有個姐姐,可以攬住我、呵下我,當我係細佬/細妹咁疼愛...... : m2 l0 U! i1 g# r9 d/ a8 H
0 Q8 i# U9 t& b
歡迎各姐姐add我wechat: mpolo1368, 希望可以同姐姐們傾下計、見下面........
覺得好的就按一下感謝吧~~

我只想有個妹妹可以比我攬咋
引用:
原帖由 leelee5 於 2015-5-26 05:44 發表   ; B; T, a. g* W" S& H( E
小弟自細就想有個姐姐,可以攬住我、呵下我,當我係細佬/細妹咁疼愛...... - W) X4 r4 W7 w7 P6 @/ y" z- D; \
$ s1 I: H( s9 |( W2 f$ ?
歡迎各姐姐add我wechat: mpolo1368, 希望可以同姐姐們傾下計、見下面........

引用:
原帖由 regina1010 於 2015-5-26 08:27 發表   
- }( B2 F* w' e5 G我只想有個妹妹可以比我攬咋
& H9 m7 t8 Y3 r. l" G% H) P0 K

" Z; |$ K/ d6 [, D( |可以教我做姐姐的妹妹嗎??

有點吃豆腐的感覺…XD

引用:
原帖由 annachan 於 2015-5-27 18:18 發表   
# R) O: Q* e4 Z/ B3 N1 V& c' e& Z有點吃豆腐的感覺…XD
7 Y' Q5 G. Z5 P! q( [1 F- s1 ]

" N4 U! ?9 `& q1 l. G2 G, R; W. K0 j如果可以食到嘉怡姐姐的豆腐還倒不錯 & l1 R- O3 B. N  q1 p
都係個句,有姐姐寵愛真好~~ (獨生兒路過)

引用:
原帖由 leelee5 於 29/5/2015 02:53 發表   & B, G( L7 L( e

3 B$ t0 p0 H; K9 ~  ?% F6 j  j/ S1 F
如果可以食到嘉怡姐姐的豆腐還倒不錯
' U+ J- a" r! e& f) G都係個句,有姐姐寵愛真好~~ (獨生兒路過)
  v8 n/ X$ \& b5 b( i$ |
嘉怡的豆腐只會給男友喔~~小弟弟要乖乖不准亂動…XD

引用:
原帖由 annachan 於 2015-5-29 12:34 發表   
! I/ h# G! [* `# S6 h2 G8 z1 \
嘉怡的豆腐只會給男友喔~~小弟弟要乖乖不准亂動…XD
6 ]4 q( J3 e2 k2 ?! I
& V! V+ }4 o  F2 D. o# C& X嘉怡姐姐不要我亂動想要幹甚麼~~ 見係姐姐妳咋 👉👈

引用:
原帖由 leelee5 於 29/5/2015 18:33 發表   . J* [; P: J1 f0 j, O8 {

( I3 f: Z/ F. n" D$ {4 z' d8 ]
* S4 P8 w+ y+ b' K+ G3 S嘉怡姐姐不要我亂動想要幹甚麼~~ 見係姐姐妳咋 👉👈
" z# V/ \" t& n9 z
小朋友你幾歲?怎麼這樣肯定嘉怡是姐姐?

小弟弟好似喜歡嘉怡喎

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-5-29 23:22 發表   
3 H# d5 X5 R% N$ _/ e小弟弟好似喜歡嘉怡喎
2 \' f* o7 j# {3 B1 `& m
4 f: a# R  v  G
見嘉怡姐姐靚女, 忍唔住攀(調)談(戲)幾句啫XD0 Q4 Q0 {- Q. j! L* s1 j4 x9 _; R1 D
人之常情:P

引用:
原帖由 leelee5 於 30/5/2015 01:14 發表   
, r6 r3 H7 C- q5 p! C  t7 h% }9 U3 Z0 b" ]7 D6 T6 f
( p1 s! B. m1 H5 l/ H
見嘉怡姐姐靚女, 忍唔住攀(調)談(戲)幾句啫XD
% I. w7 \; ?6 J% Q* ~4 b# m人之常情:P
9 L+ J4 r4 v) ~小弟弟不知道現在這世代有圖也未必有真相嗎? 2 }1 ^, ^, E5 F; }% O& O: F/ r

3 `# P( u: i6 V: o, h; b- C% T當然不怕嘉怡真人不漂亮的話~~也可以加Skype做個朋友啦…^_<

回復 11# annachan 的帖子

咁嘉怡都應該唔會太差,小弟第都唔會調戲你

嘉怡姐姐緊係靚啦 (臉紅&#128073;&#128072;

引用:
原帖由 leelee5 於 1/6/2015 23:51 發表   
  C, g# g8 o4 x- ~, N嘉怡姐姐緊係靚啦 (臉紅&#128073;&#128072;
; x/ @3 I$ _% r8 T1 o3 A4 m
口甜舌滑…@.@”

我講緊真話嫁
  k2 F1 J1 S- J$ N, `! B嘉怡姐姐好吸引 :)

最近訪問的版塊