嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

趁今晚家人不在家,著校裙走出去棄置垃圾,點知……

趁今晚家人不在家,著校裙走出去棄置垃圾,點知……

趁今晚家人不在家,著住套夏季校裙走出去棄置垃圾,點知……
3 C9 x6 r1 B/ ]4 \1 E" W" j0 r* \點知回程途中想開門時……開唔到,度門鎖開到一半就再去唔到,, J) i8 w% J5 `9 e
天氣又冷,又無攞電話,銀包都無,加上又怕在門口整把鎖時有人返來,又會有人出來,
- ^- H9 s! j/ P9 m5 ?. D7 p6 S1 A一聽到有腳步聲就哪哪淋走去樓梯口避一避,見無人又走到門口再試試開唔開到門,
3 `, d' X: J1 R  {+ Z& b& [前前後後搞咗一個多鐘頭先開到,當我開到門這一刻,我家對面有人開門去街,
& j9 @: W) T/ Y1 b+ E0 `我即刻好快咁返入去就關門,好怕佢會認到是我。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
哇!唔係親身感受都驚驚,你有無驚到賴尿

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2016-1-16 19:53 發表   
# F7 \- L9 W" P8 G& d6 N哇!唔係親身感受都驚驚,你有無驚到賴尿
) s9 ]7 |& k8 l1 {+ R! {0 {
咁就無,係心諗……唔係呀!有鎖匙都開唔到門……?
% E7 n4 D: W8 l) [3 {+ g# Y唉!好黑仔呀!
( p- ?$ H; }8 H) N9 V2 V+ U如果真係一直都開唔到就真係唔知點算,著住套校服裙又唔可以周街走,比人見到就真係水洗都唔清。

真係好驚險下, 下次小心為上

引用:
原帖由 willy 於 2016-1-16 20:26 發表   6 {( {5 W, Q# e" Q  O
真係好驚險下, 下次小心為上
# _& f* v# {9 I( i* T1 h& F2 x4 V6 z
我會,呢次真係估佢唔到。

下次掉垃圾唔好鎖門,我通常用張凳子阻止度門,你今日著邊間校裙

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2016-1-16 20:45 發表   
, \; q) Z4 f" z4 ^7 Z下次掉垃圾唔好鎖門,我通常用張凳子阻止度門,你今日著邊間校裙
& V7 N1 ^: F  }安全起見要鎖門,. D. x# n- R  s
今晚是著X智低年級。

上智我至愛,係咪連身水手校裙

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2016-1-16 21:03 發表   + g$ i7 Z1 k( T
上智我至愛,係咪連身水手校裙
8 M* _5 p8 }! B# i* k" I  {0 Z5 g係呀!低年級是一件頭的。

真是有驚無險啊!看來門鎖該換新的了!

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-1-16 21:18 發表   
% d5 E8 V: `) R8 Y& U6 h1 [# j' |: y# K$ d# I4 k3 {0 {7 d+ ]
係呀!低年級是一件頭的。
8 z7 B* o" [5 f2 p  y" P8 ?( @
你係邊度買,係咪金錀呀

引用:
原帖由 lovekely 於 2016-1-16 21:42 發表   + c  }2 y% k* ^) i) X9 Z
真是有驚無險啊!看來門鎖該換新的了!
6 I: ?5 E- O* b# p
我已在門鎖做了手腳,應該不會再發生同樣事情。

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2016-1-16 22:05 發表   - L) C7 C- g# n& R
& \9 t4 s4 i  v% J
你係邊度買,係咪金錀呀
6 x# C) b8 S( H1 C% c+ K  S
不是,我在石硤尾街市買的。

可能你對面屋已在防盜眼睇得一清二楚了
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

回復 13# kingphone 的帖子

幾錢,你著咩碼,我去金錀買左套冬季上智要$425

回復 14# zz67098 的帖子

可能對面裝左CCTV拍底左,你小心d

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-1-16 22:14 發表   " v1 _: h& g4 R$ Z8 q
可能你對面屋已在防盜眼睇得一清二楚了
0 D& e+ Z1 g  h) b. b  }/ s+ A
希望唔係啦!

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2016-1-16 22:19 發表   
4 d$ E0 c4 N: K' W) i! L) J幾錢,你著咩碼,我去金錀買左套冬季上智要$425
2 ?- W9 \; g7 P6 |- q. V' c
街市會比舖頭買會便宜幾十元,我當時買120多元。

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2016-1-16 22:21 發表     r, q+ x) x/ d' y3 k: J
可能對面裝左CCTV拍底左,你小心d
3 M. V1 K& J# F4 ]2 \- [ no 呀

你係住公共屋邨還是私人住宅,私人住宅有d人會門口裝CCTV