嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家好, 我是新來的校服fans

大家好, 我是新來的校服fans

我最鍾意著校服裙, 鎖著手鐐/腳鐐 尼 ML / 打飛機. 暫時得兩條校裙, 1.宣道中學 ; 2.白約翰會督中學.2 z1 A& a, {1 @: v3 V
% R- l$ R0 d: d* T
ML 時多數著 宣道, 因為SIZE 大D , "旭" 起上尼, 唔會掹;
! p: n$ S% i& b- G! O/ P- j1 J" C3 V# |1 R$ \0 n
打飛機時就著 白約翰會督 , 因為條裙下半身係綠色格仔, 射左落去都唔怕黃, 6 t; W$ U0 L, l8 V; ?& [
仲有條裙SIZE 係SLIM FIT, 一路打, 一路隔著條裙摸乳頭, +埋 手鐐D鐵鏈聲,   \- E8 o& n; `1 ?
次次打一陣, 就忍唔住要射 7 U% G; S% d1 j- ?

% n" v2 m' I" [- P" V% h有朋友鍾意 校服+手鐐/腳鐐 一齊用  嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都鐘意咁做!我鐘意著盛嘉,陪導,扮被打劫或者綁架,用繩或者手腳扣將自己自綁,膠紙封口~

hello 你好0 r/ E; f: q! T1 Q3 d1 k
我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服/ j8 T% V# q* F/ R, L6 _* _) g
有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
鐘意著校裙做學生妹

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-5-2 12:03 發表   $ I" c) U0 X0 N6 }
hello 你好
& m4 T3 k6 [& c% i( Q2 P我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服
8 R1 \. l) X+ \! B2 q有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
# H) l& W* o: A
咁邊個幫你打先?

回復 3# kin_321 的帖子

我又冇咁諗,反而自綁之後會搵其他方法打飛機

有呀, 有時我會用3M 皺紋膠紙 痴隻 震蛋仔 係JJ 度, 再反鎖雙手

回復 6# 校服新手 的帖子

好正呀,凌辱學生妹

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2016-5-2 12:12 發表   
* Q7 _$ V: M* m3 g  l& e( O  i我又冇咁諗,反而自綁之後會搵其他方法打飛機
4 r7 H4 a0 T) _* N9 }
C兄, 請問你自綁後 有咩其他方法打J

原來有人都喜歡著校裙鎖鐡鏈,我今晚著校裙鎖住訓教2 O# o+ R  Q8 r! j' m+ \4 x
仲有打j,鎖住訓教

回復 8# 校服新手 的帖子

爬O係地下,身體壓住 jj 同地下磨

你點樣有手鐐同腳鐐?

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-2 14:14 發表   / t) j9 s; i+ p( n" N
你點樣有手鐐同腳鐐?
$ {& ]; \1 M8 s0 A
唔係真正手鐐同腳鐐, 只係粗身不鏽鋼鏈加活扣. 當然淘寶有"真"既 不鏽鋼手鐐 / 腳鐐 / 頸圈賣, 但價錢貴好多.
+ O8 m( b. `! m1 C6 x+ m8 ?/ i# O9 ?8 F6 ~
E家我買3mm粗的 304號不鏽鋼鏈先 幾蚊@米, 買前 計好 每段長度, 叫埋賣家cut(免費) , & [& I. q' u& W8 F: W' X
咁就可以自由組合成 手鐐 / 腳鐐 / 頸-手-腳鐐 / 腰-手-腳鐐, 點玩都得

& z2 c" }% Y& b9 v

8 J3 `5 s2 m+ M! Z+ Y1 P# d3 n$ c我剛買左呢款震蛋玩,一拖三粒
  A* M* w- }( |. {一粒震J,其餘兩粒震lin,high死
, S. T+ Q4 w7 w7 {
  _2 @0 W4 p8 m& L$ f" j有冇姐妹想震下. g- d( Y% e- A3 J3 d

. H$ ~3 [$ K. c0 l3 X[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 16:24 編輯 ]
未了願

我替你朝浪濤吶喊 聽聽有沒有被迴響

青春怎會零創傷

Wow% o- S5 P( j2 y+ C
Three eggs in one time
, |1 W# ?+ D- k0 G9 `' OI 'm the Queen in the world

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-5-2 12:09 發表   . o+ q6 e$ U! ?* j: J0 r
4 y; ]3 ?# `/ R/ j8 e: H
咁邊個幫你打先?
7 Q4 \1 M- X% T, N, s( k9 i
邊個唔重要 最緊要手勢好,甘先打得舒服∼
鐘意著校裙做學生妹

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 16:23 發表   + A1 u3 k9 y4 w/ v  k- G
2 {5 i4 t' F* U" O4 M  C

' g* a( f) q2 J6 q0 h- {我剛買左呢款震蛋玩,一拖三粒
# B  c& f7 C. C, G3 }3 W0 B. u一粒震J,其餘兩粒震lin,high死9 w% U6 j5 J6 G3 S- a# n# B5 u

& I# y( [. ]- I  v$ P/ {0 o有冇姐妹想震下
" t& t" U$ U! K
太邪惡 如果震lin頭 ,我多數用有夾的蛋,但我最鐘意人手打圈咁摸 或者 手指上下咁撥,人手咁摸,lin 頭最快硬

引用:
原帖由 校服新手 於 2016-5-2 18:21 發表     W- a  Z; b7 `3 N

1 B! N5 [- R2 g. A+ ]# }" v7 N太邪惡 如果震lin頭 ,我多數用有夾的蛋,但我最鐘意人手打圈咁摸 或者 手指上下咁撥,人手咁摸,lin 頭最快硬
1 y$ ?4 I# W: V+ ?2 K, O用人手摸或掃lin係hi D既$ g. x; o) d& T+ H- I( r$ {0 R

$ E  L* Q  ~! V% U4 S我有個邪惡玩法,先將蛋蛋塞入J頭入面,再用BB膠痴J皮口。
3 ~$ q0 h! Y. F& O+ V5 F: h事前用保記腰帶(物盡其用)綁手,口塞,蒙眼。
7 [, x* A" D# _% Z9 x: G" M. W+ W. o  K9 x
這樣玩荒淫無比!!
  T3 o1 @/ z0 A- I4 w. p. o3 H
; c- D0 G- {# C+ ]8 M3 L0 v[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 19:13 編輯 ]
未了願

我替你朝浪濤吶喊 聽聽有沒有被迴響

青春怎會零創傷

我中意校服

已買左求恩冬夏季旗袍,重有東華夏季

引用:
原帖由 校服新手 於 2016-5-2 11:42 發表   $ U; X4 L# P8 r: j; B% {  q6 Q6 r
我最鍾意著校服裙, 鎖著手鐐/腳鐐 尼 ML / 打飛機. 暫時得兩條校裙, 1.宣道中學 ; 2.白約翰會督中學.
: C. x0 I/ u! Z! d. B2 Z' {
+ T# ]  a4 q. K3 x$ B$ [ML 時多數著 宣道, 因為SIZE 大D , "旭" 起上尼, 唔會掹;# R) \" h% ?1 R5 ]
  M' v( w" M% z: A) ~
打飛機時就著 白約翰會督 , 因為條裙下半身 ...
, m/ p1 q) C' j+ p8 {1 x: Y! d0 i' p: e4 a' g
我都鍾意,不過我更鍾意襪褲,所以揀冬季著,
/ ]/ y8 e/ \# q' P" S9 |  ], F- x- C8 Q2 ?以前未用手銬腳鐐就係用鐵鍊鎖起自己既。

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-5-2 12:03 發表   - K! |* l9 T/ r, r# X3 H
hello 你好
1 ~% I( b, c$ |( P7 c& G8 [8 I我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服& g2 P3 ^. O; I
有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
  L' w9 _5 ]  E- I) s
我最鐘意"打"學生妹:)
有冇cd一齊影相相??