嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片會有感覺嗎?

我都想穩人幫我呷片... >.<0 Y- ~! O; U# L7 q! n0 l0 ?
又濕又暖真係好正...
4 l0 r6 Y2 c( ~, G+ |( w3 S我都試過呷片+女仔底底
* r$ A( k/ R; b: Z" h  _" v整到條片好實gar....

回復 21# littletim 的帖子

好吖,如果你都想玩大家約埋一齊一玩或者pm我

我都想呀~~~~
6 j2 Y' G" ]$ d  K7 g不過你係住邊?; l/ |4 s) x! V, V' \- V- p+ N# E
我都有好多片可以玩...

回復 23# littletim 的帖子

好吖,大家傾下,己Pm你

讚呦

尿片 好好多 ... 包得舒服 .. 重點是 可以 "用" ... 出街 ... 考試 ... 坐長途車 最正

引用:
原帖由 diaperfan 於 2015-4-14 15:19 發表   
- r! p  l4 R' A  c& ~& `5 X尿片 好好多 ... 包得舒服 .. 重點是 可以 "用" ... 出街 ... 考試 ... 坐長途車 最正
" g: V1 k3 t5 X0 j. S
: ]4 j2 Q+ \8 l  Y4 ^' L, w; R前排去旅行, 岩岩唔舒服肚痛, 路上又無洗手間, 心諗如果陣包尿片就好......$ O9 Q* C7 C8 }+ j
其實出發前都諗過買唔買一包尿片去, 但因為出發個日遇上小問題遲左出門
3 M  F- V8 E" O  O  Y無買到而已......

回復 27# willy 的帖子

你想係尿片開大.會有陣味

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-4-14 20:06 發表   
4 }$ O& M* J9 M7 O* K你想係尿片開大.會有陣味
6 T7 f  v0 K# U, z" V2 X6 J2 Z: l8 J% x. I; O
但總比瀨係條褲度好.......

回復 29# willy 的帖子

你係屋企有無用尿片,通常用咩牌子,內褲形還是左右貼

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-4-14 20:35 發表   " q% Z6 ?0 r* {3 _
你係屋企有無用尿片,通常用咩牌子,內褲形還是左右貼
( C8 U. |  M8 R- ^4 w! D" M# O8 m  {- k3 k; W' M
7 c. p, |6 \+ @0 r, D, Y) F9 E
因為屋企有人, 所以無用..... 宜家有部份尿片放係LOCKER, 有機會會攞返出來用.

回復 31# willy 的帖子

你有無wechat傾

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-4-14 20:49 發表   
3 L  i! k8 D% e% v- R你有無wechat傾
  ?4 C; v, M1 N% t; Y, E. T3 m
) D( _1 x1 h- l9 O' A
7 f# _% S( X6 ]4 |1 N. {/ H
無WECHAT

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-3-30 08:19 發表   
6 |+ n8 b% f0 a. ~, _好吖,如果你都想玩大家約埋一齊一玩或者pm我
  _: L' C& j& W9 j* I$ o
其實你地想試下用衛生帶???9 K1 c" W( A3 X, X. H) a5 H
50年前個個女人都有用衛生帶的
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 33# willy 的帖子

有咩其他聯絡方法

回復 30# isuzu4.3 的帖子

著裙就話用可以用內褲形姐,左右貼先係尿片囉,著褲換片都方便

回復 7# willy 的帖子

綁住呷尿片就唔少得要件約束衣啦

回復 36# arched 的帖子

但我喜歡左右貼尿片,今日屋企無人可以呷片: m' y$ `! }# ]: {) y
可惜搵唔到喜歡尿片朋友玩

回復 38# isuzu4.3 的帖子

下,點玩呀可以?

回復 39# arched 的帖子

只係大家幫對方換尿片咋