嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   ( y0 M% q+ R: e. J/ _8 ]! {
! L1 K4 x( b4 l8 d; i
其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三
- ]- ?5 M( p0 C8 m# c4 k! x: [女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
' T- V4 ?  x; H' \8 a. m0 N- P) F- {
) s* j% r* H) b4 d' }. w; m
好羨慕你

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   
2 f! T2 Z0 K5 O3 Z6 S% Z" T9 u5 ]/ |3 w% }# U  m# X2 M
其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三
0 d8 X+ E. m' Q& [) \女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
  B+ p# H; E: a8 O7 `+ l你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?

Better wash it now!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 12:43 發表   : J' ]0 m' V9 j+ A

4 `0 u( Q& q* O" R, T1 v1 h你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?
. N% P1 n% b3 g& }( V, T1 Y我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞, y& d8 S4 M- V  R; p/ f
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載

引用:
原帖由 Babygun 於 2015-12-19 13:37 發表   3 y8 t* b4 n: G8 q- J, A
Better wash it now!!!
' ]1 Q( ~% F' v' v3 b5 |  ^0 J
昨晚已經洗乾淨了

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 18:27 發表   
, z- e; ^# n/ q. K5 |: S6 X* y- ?/ Z% d, s$ v0 C/ A
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
- I8 t! ]1 R5 {/ o* z2 `+ Z2 e+ P我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
# Q5 Z) D" ?, [5 `- ^! |3 l) |嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?" V6 _, I0 N; w7 S& K
是的話用app縮細一啲就可以了。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 21:14 發表   # M$ s& B  J) m6 c- r$ V

# j1 o% g! t5 I' }! i嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?
# ?5 T! ~: m% F$ c) H2 o" L是的話用app縮細一啲就可以了。
- i8 F) G5 P/ n4 ~4 z我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 21:47 發表   ; j1 W. e9 w9 h* Z% ]+ G: W
: D$ [; S3 c( `: H0 @
我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size
, n& O9 w9 w: K; q& _
相片size大約900幾 x 500幾
* y7 x* V9 `4 S我是用images easy resizer

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 22:10 發表   
6 h( J& p+ B, r1 m2 T" k+ h9 [' H1 a  [9 B# a  c0 l$ `
相片size大約900幾 x 500幾
+ x+ m; |6 [7 y; Z. O+ r0 f我是用images easy resizer
0 ]  b  y7 @# ~# G# w  \) {
你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 23:10 發表   
% t: N# v# e7 g4 D2 Y6 d3 N0 h! f3 N3 f3 f( e
你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求
6 m; w# f2 l0 B" z! z) \我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,
* \5 [+ M5 o. [2 {- C6 y+ }* x有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 23:56 發表   
7 j2 G  z/ A8 ], \
$ ?( t+ ^8 }' u  r: x9 `! ^. t! a我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,& M6 J  x: [( X% c9 B# J
有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。
2 ?; S7 C- l5 @0 _% k
Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-20 00:19 發表   # b+ {) e; V5 T+ n1 y9 f

, @1 m) a# t3 O9 Y2 G# } Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀
9 i! n0 Y* a4 W  \9 x* Y/ E唔洗客氣,大家交流交流

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 05:27 發表   
0 l7 @% p0 H: C; [% N
7 Y+ X0 `/ X- }7 ^1 j我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
4 N8 ^+ n5 Q# O& Q我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
1 k; X8 z4 M2 v  a# F$ I又話者upload上dropbox然後link dropbox張相上黎

有無人可以幫我上載相呀,搞唔掂

下次用埋M巾訓@@

我會唔捨得整污糟d 校裙

you are so lucky with a nice gf

引用:
原帖由 jasper818 於 2015-12-20 23:57 發表   3 F4 \% |. ?, n# A# B; ^
我會唔捨得整污糟d 校裙
5 V0 n$ Y: y0 U8 e% I; n
洗乾淨就沒事了。

引用:
原帖由 kkmonster 於 2015-12-21 02:17 發表   
. B5 |( H/ @, @4 Q' Wyou are so lucky with a nice gf
; w; M% D& O, `, E Thank you

咁刺激