嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

鍾意玩尿片既朋友分享

回復 20# X~BOY 的帖子

我緊係當無事la$ a+ V7 b+ K/ \, v" W
我諗佢以為我係基,因為包厚尿片後patpat比較大...

引用:
原帖由 littletim 於 2017-2-1 14:10 發表   9 z7 Z3 E8 L+ W) N1 q5 }$ D
我緊係當無事la
, g8 _/ L. g3 G5 r1 L我諗佢以為我係基,因為包厚尿片後patpat比較大...
5 L% A) M  B. x0 @7 l1 P7 v/ e其實可能佢覺得好奇咪貪玩拍下,應該冇惡意既

岩岩又玩完尿布,又瀨濕一塊尿布8 S. p- p/ i( ~
今次新年後首次玩,忍左1個半鐘尿就瀨左
' F/ {  }: l5 V時間都好平均,最耐個次忍左1小時45分先瀨
( H6 T! n& ~7 |今次計埋食麵兼飲左2支綠茶,舒服晒

我都鍾意包到實同瀨到滿瀉漏濕晒既感覺
4 }) s/ W  s* }/ a鍾意著十幾條底底然後再著緊身衣物玩

今晚好凍一於包尿片瞓教.又暖又舒服

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-2-11 10:21 發表   
' U+ B. h* u, B  n3 t+ i我都鍾意包到實同瀨到滿瀉漏濕晒既感覺
/ i' q0 @3 }0 R2 N鍾意著十幾條底底然後再著緊身衣物玩
0 ~1 d! Y# }2 P# d
師兄有冇試過用大毛巾玩?/ y: q" A- ]8 e/ }
摺成尿布好有FEEL架,,,舒服

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-11 23:48 發表   6 j6 M) D% G* h/ i! M  V
今晚好凍一於包尿片瞓教.又暖又舒服
& u2 z, a. o1 M( N9 z
通常天氣涷我就會押尿布訓覺,但唔會忍到急先瀨,押住訓覺再自然瀨..通常濕少少,,,
1 Q7 t- Q& W" d每星期正常只玩兩次,,超急到瀨,,再自慰射埋之後換片訓,,3 j: Y9 \; [5 D- V
如果太涷會就咁押左就咁訓,自然瀨,,

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-16 08:01 發表   
; a% {5 c) @5 C: _; g  h8 D# H
8 Y# K# A! ?; t! B9 {. Z  d/ K4 ]" `師兄有冇試過用大毛巾玩?
0 a- v* Y" {) I5 r  Q, v摺成尿布好有FEEL架,,,舒服
# D& `+ ^3 X! ~$ y5 ~! ]/ U
( ]" S7 Z& A/ S) C% U: W1 N9 F
請教一下點摺的呢?

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-16 08:15 發表   
+ t4 R8 h9 l! Q  h% `
) F. z9 m* c  I( F7 i: a9 J& m通常天氣涷我就會押尿布訓覺,但唔會忍到急先瀨,押住訓覺再自然瀨..通常濕少少,,,' Y; s4 S: Z# B. ?4 B. g
每星期正常只玩兩次,,超急到瀨,,再自慰射埋之後換片訓,,
& ]! C3 F8 K$ G- u+ T如果太涷會就咁押左就咁訓,自然瀨,,
8 `9 J' M2 M4 I* b- S2 ]' W

: R6 T! |! m1 B8 B3 d# m0 X屋企人去旅行時我先有機會押片訓......
; q3 l/ B9 |) @& Z5 H通常訓前會濕少少, 跟住飲返若干水, 到有尿意時就直接尿落去.
5 T1 ]: \; W! s; o! Q0 r 第二朝條片就會濕, 跟住先射. 射完就未必會即時換.
1 c$ o$ I0 y4 {9 t  _不過我想下次試下有尿意都有佢照訓, 睇下會唔會賴
( q. M) p& p8 e. v6 o, y有一次夜晚飲左酒, 第二朝就賴.

其實我都好想有同好一齊玩,大家一齊換尿片

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-2-16 22:34 發表   
. e' B$ K( A' V4 Z7 i9 C
* t" H/ X+ w; {& s: h
- E$ a# M- w% R- T( O8 N" V1 U. b; Z請教一下點摺的呢?
9 w& ^7 V; s9 R- i其實方法好簡單架炸..& `: c6 y% r' J: u5 D
去百佳買條大毛巾(百佳而家最大既毛巾SIZE係70CM闆150CM長)
" f8 m) l& `& ~9 Q' C大約$60
5 i5 f$ q. P" b$ C. z$ N+ L我之前就用這種毛巾玩..! Y4 U- [  _0 a
先將毛巾攤開成長形,打直對正自己,再將頭&尾對摺>再右邊向左邊對摺>下邊向上邊對摺(摺到差唔多厚度,唔厚可再摺多下)& b0 F1 k+ d" f7 w) p5 I( h* Z! N
厚度我會摺到大約10-15CM(隨自己需要)
( C0 T1 [; w) u這步驟己經自然成長形,以上方法只供大家參考,; s1 E7 _% M  S4 }- S3 O4 u; l
大家可以隨自己需要而自己創作自己風格既尿布享樂,或分享大家認為舒服及有趣既創作

引用:
原帖由 willy 於 2017-2-17 20:10 發表   6 C" g$ v1 G7 D. O3 S8 m* k

$ F5 ~- D" D: I4 M4 ~6 Y. x" |* r9 e3 Z1 b& m2 {; e4 {5 c
屋企人去旅行時我先有機會押片訓......7 v. b- q4 K0 N/ \. [5 U4 t
通常訓前會濕少少, 跟住飲返若干水, 到有尿意時就直接尿落去. & z4 ?1 f' y" w
第二朝條片就會濕, 跟住先射. 射完就未必會即時換. 0 ~& B& s: d0 Z% o
不過我想下次試下有尿意都有佢照訓, 睇下會唔會賴
$ p2 x  ?( r) e ...
% c- J, l" w! _8 J$ H
我同師兄玩法差唔多,不過我摺定3條尿布先,第一次特意急到瀨,之後換第二條再自慰射完抖陣後再瀨
& y+ M8 l: X5 A. d5 r再換第三條就正式訓覺,補充水份飲大杯水,之後訓覺自然想瀨就瀨,第二日訓醒盡瀨,慳番去柯..再起身除片沖洗

雖然都玩左15年尿布,但其實己經玩到有押尿布時先會瀨,冇押就唔會隨便瀨既意識
  B4 Q5 }  h: S5 p而且押片耐左會有後遺症出現,會令J仔痕養,要間中搽爽身粉止痕,,
( G( W. r9 F- R" q8 D+ P7 u所以提醒大家玩時玩,要注意身體健康玩完記得清潔身體

我就鍾意cd時直穿絲襪加尿片,再出街直接小便

引用:
原帖由 MANYAN 於 2017-2-19 19:22 發表   
, P- c" v6 }9 L$ T- Y/ a0 h我就鍾意cd時直穿絲襪加尿片,再出街直接小便
: m6 _; X4 h& w嗯,師兄原來鍾意這種風味,4 E2 U3 g( K* Q9 b* u! n. N8 h# r
其實出面買絲襪並唔難,不過如果由男人去買可能好監介,但而家可以用淘寶買,好方便

我直接鴨2-3層成人尿片 1 I3 g* i- n. G* |* o/ `
下面幾張係我星期六去深圳完O左成日後返到屋企時影的/ z' Z+ P/ W. z- ?' l

" g4 u$ k; k3 R) t3 L
. j- a0 o: S$ G5 Z. F
5 V1 Z  ^+ e3 M* S

飲酒押片,可以唔洗去

飲酒押片,可以唔洗去

回復 36# eddy0clng 的帖子

好厚.我諗一定好舒服

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-21 13:21 發表   
- K/ n  q2 G' n2 x8 V0 l; Q好厚.我諗一定好舒服
3 N. w* S* n" \; v9 f; B6 s& u7 b" r- M1 u' B/ [% M

+ [& F' y6 L3 @% q7 w係超厚,行路會見到好明顯既鴨屁股,有冇QQ?可以交流下
0 M% |+ I+ F9 n8 X+ B& l3 K6 D. [) [' I- Y% E: @/ [: `
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

最近訪問的版塊