嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd姐妹喜歡玩sm嗎?

用甚麼道具灌腸?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 noname123456 於 2009-12-10 20:53 發表   
$ C, \" x0 F9 s4 U用甚麼道具灌腸?
; F) R3 N$ z' Y) I

: @7 `- b% p' n' r) ~自己試過用牛奶, 清水同甘油+清水. 跟住用灌腸器慢慢灌. 不過" u  U) G! x) {0 h. W- L9 z
最有羞辱感都係牛奶; 因為灌個陣好似用後面飲禁. 講講下真係想宜家
) {! z: U' Z* s! {+ F5 F灌; 不過屋企有人........

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-10 21:04 發表   , L0 w/ c2 e4 ^' ]3 R

: P/ i6 f9 K7 j$ [- ]: F  ~
! e# S0 `% k# e自己試過用牛奶, 清水同甘油+清水. 跟住用灌腸器慢慢灌. 不過
& W" v2 u8 j7 e6 O9 w8 J# b' X4 g最有羞辱感都係牛奶; 因為灌個陣好似用後面飲禁. 講講下真係想宜家1 g5 H1 r& ^+ B1 F1 d" t; K
灌; 不過屋企有人........
  |! Y; k& q/ E1 z, N$ }點樣先可以灌水入後面?5 S* T3 N7 L& a& a. t
灌腸器係咩黎?
1 w8 ~$ k- e" C  N( N" z冇的話可以用咩黎代替?

% q$ I1 O4 h" O% ?! P8 b# @未曾試過
' y+ }: O5 [( ]8 e3 S* l3 V也未曾想過
) G! ]' D' l( K- w8 m) V當當CD就行

引用:
原帖由 noname123456 於 2009-12-10 22:09 發表   
$ ?' v1 b; O+ o0 A& q  \+ d! m
8 k6 C+ Q, n' Z$ C# L0 p5 M點樣先可以灌水入後面?8 ]; B* R2 `3 c/ m4 p2 m
灌腸器係咩黎?; }* y' H3 k2 [3 t) p( M' l
冇的話可以用咩黎代替?
+ {6 t9 o( D5 `" `3 c; q) o  w2 K
灌腸器係中間係有個氣泵, 兩邊都係喉, 一邊插入後面, 另一邊就可以放係面盤, 水樽等(總之就+ s; _8 f3 D) E, I2 Y2 p7 W1 @
係用來灌腸的液體), 跟住就慢慢泵, d液體就會跟住喉管慢慢進入體內.
- N8 m  ~2 P1 Q- r' Y5 w/ K無的話, 都可以用其他野來代替, 可以去serach一下就知一二.

引用:
原帖由 noname123456 於 2009-11-18 22:27 發表   
9 x) Y# g& X: d, b我都係咁! d) ~0 M; T" d. y4 j2 v+ E0 k( H! l
次次cd之後
9 E0 ~0 X1 N' |  d/ v就好想俾人毒打,虐待
6 ^' }! ?: J2 A- y9 o- L* Z- j最好有咁殘酷得咁殘酷" g: W9 s4 c! S, o
有咁暴力得咁暴力(自虐狂?)
/ U& s) L7 v4 T
; b1 Q, n  R- d0 J6 @我調轉,想cd之後毒打,虐待人

我也想玩說

有∼好耐無玩。。。
+ q  C/ f. p" J5 @成日都想可以著住校裙被人綁起,
+ O/ b7 O* K0 _  Z1 m+ z又經常幻想自己犯左校規卅俾人捉左,逼我著住校裙,然後被鎖上手銬腳鐐項圈咁生活
4 M, i  W' T$ F3 n' Q  {/ E# ?1 p' R
. x& I8 u" J" `2 {* P順便借問聲大家,邊到可以買到塞口球、手銬、腳鐐、項圈?4 U9 }! F* Q" l8 t  H$ r( S( P, R
上網又唔知邊個信得過,交收又係一個問題,比較想鋪買但又唔知HK邊到有鋪買到; X, o1 ?5 K) w+ ~
(以前太子聯合有一間性商店,但無左N年)

香港島銅鑼灣時代廣場果度有一間情趣用品店) |( ?- z) f5 i) y
但唔知有冇sm玩具賣

引用:
原帖由 miku386 於 2009/12/12 21:46 發表   3 ~' d% \: q( W2 O) J
香港島銅鑼灣時代廣場果度有一間情趣用品店) F+ p3 i9 O1 p( i! v
但唔知有冇sm玩具賣
7 g7 \  z$ G3 U7 c+ s9 I時代喎!! 開到咁揚???

係呀...有次搭時代的扶手電梯..望去對面(m記果條街)見到有間

引用:
原帖由 miku386 於 2009/12/12 21:55 發表   
0 L- K, `! y% g8 J; n9 \$ }6 J% y係呀...有次搭時代的扶手電梯..望去對面(m記果條街)見到有間
* S8 D! [  S: Y& c哦,你講對面,我以為晌時代入面既鋪頭

你想找些不張揚的情趣商店?

引用:
原帖由 miku386 於 2009/12/12 22:44 發表   
; p/ H, W( S4 Y. t你想找些不張揚的情趣商店?
; ]$ }; P$ z; n1 B# e& R( ~& Q* V
唔係,無所謂(依D鋪有咁張揚既咩?)
  _1 @: c( E7 SAt Least依家我連邊到有都唔清楚,有無人可以confirm地址之類架

引用:
原帖由 tracy 於 2009-12-12 20:45 發表   
: g6 F# O1 m: m, H4 h有∼好耐無玩。。。
! \4 K8 W% t4 N成日都想可以著住校裙被人綁起,) t. ~( e: u) M* ]
又經常幻想自己犯左校規卅俾人捉左,逼我著住校裙,然後被鎖上手銬腳鐐項圈咁生活
) U3 i1 T* V4 E

0 o1 j0 n: l6 O7 H9 e  T! ]  ^; a1 A順便借問聲大家,邊到可以買到塞口球、手銬、腳鐐、項圈?7 @4 n. h1 e) Y3 r! V! e
上網又唔知邊 ...
/ p- I" u" j+ k
2 M* B0 _6 V" l4 {! G3 ]5 m
屋企人去旅行個陣我都會禁玩, 但係我就無項圈; 但我會逼自已包上成人紙尿片同戴上口塞生活.
( }6 D" A0 I- k) u+ a% p: B其實呢d野可以上網買; 跟住面交, 面交個陣佢會用係紙餏入住; 其他人係睇唔到的; 我自己都試
1 c3 w* e' C" u1 z過禁買野.

我一直對SM有興趣,但可惜冇時間同對象..買了些工具在家中又沒有機會用xdd
# ^0 }' \1 z1 |+ @: j5 L$ P- k白白的買XD

咁willy同miky386, 你地晌邊買?

上網買...我記得筲箕灣好似有一間,但唔知仲係咁係度

引用:
原帖由 miku386 於 2009/12/13 00:12 發表   
$ V& G3 |) D2 c; T. b上網買...我記得筲箕灣好似有一間,但唔知仲係咁係度
6 l, O7 [1 `0 m& o% d& r上網買會有咩介紹下?我唔知邊個信得過麻
9 f) U) Z' k: T# I7 Q* y- ~; T問鋪頭係因為一買一賣即時現金交易

引用:
原帖由 tracy 於 2009-12-13 00:17 發表   
, w+ `; E" ~( N7 l8 M/ q
! u: c9 V; k2 u! R  {' ?1 \上網買會有咩介紹下?我唔知邊個信得過麻- s0 |, F- i* X- \
問鋪頭係因為一買一賣即時現金交易
0 ~" q- ~; F. ]
上網買你要問下willy..因為我已經好耐冇上網買..最後果次仲要係yahoo拍賣買的
) @! ?) z' v8 ]  C鋪頭就係我頭先講果兩間..
: P7 O$ d! c2 S5 s1 d0 L0 @3 j7 w1 Q$ U; i. C* w% T
另外,我地可以做個fd嗎?

最近訪問的版塊