嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

鍾意玩尿片既朋友分享

回復 20# X~BOY 的帖子

我緊係當無事la
) K; U" s6 s, r2 z+ g我諗佢以為我係基,因為包厚尿片後patpat比較大...

引用:
原帖由 littletim 於 2017-2-1 14:10 發表   , G0 }6 ^  ~, A0 b2 G0 D7 b& T+ I
我緊係當無事la
* b) v  E7 ]7 y: u$ o我諗佢以為我係基,因為包厚尿片後patpat比較大...
4 h6 m$ @+ e8 P
其實可能佢覺得好奇咪貪玩拍下,應該冇惡意既

岩岩又玩完尿布,又瀨濕一塊尿布( \+ ?3 H4 g; p$ j
今次新年後首次玩,忍左1個半鐘尿就瀨左1 W+ L7 e* z8 R" J9 n
時間都好平均,最耐個次忍左1小時45分先瀨$ V$ H' Z2 j" n8 y" R6 ?0 l9 ~
今次計埋食麵兼飲左2支綠茶,舒服晒

我都鍾意包到實同瀨到滿瀉漏濕晒既感覺 / v$ r! w4 Q9 O: q; P
鍾意著十幾條底底然後再著緊身衣物玩

今晚好凍一於包尿片瞓教.又暖又舒服

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-2-11 10:21 發表   3 I8 V7 ~6 ?2 W6 z* w
我都鍾意包到實同瀨到滿瀉漏濕晒既感覺
9 |' X5 J, ^5 P% I鍾意著十幾條底底然後再著緊身衣物玩
* |0 {+ Y; @0 g- b& f4 t! t  T; ^師兄有冇試過用大毛巾玩?
. k) `+ D) z: l( y摺成尿布好有FEEL架,,,舒服

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-11 23:48 發表     h' P+ _) c& T8 y4 H
今晚好凍一於包尿片瞓教.又暖又舒服
2 \0 e5 ~- j0 e) ~通常天氣涷我就會押尿布訓覺,但唔會忍到急先瀨,押住訓覺再自然瀨..通常濕少少,,,
9 x& h) t) G( {9 N% u. h每星期正常只玩兩次,,超急到瀨,,再自慰射埋之後換片訓,,
3 d+ u: k) h: s" U如果太涷會就咁押左就咁訓,自然瀨,,

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-16 08:01 發表   5 H& S+ E! G: u$ T2 I

$ s6 {$ Q. E, T! @師兄有冇試過用大毛巾玩?' d8 V: O6 H+ p
摺成尿布好有FEEL架,,,舒服
3 L" S2 k% G9 _0 G& H  }( d! c% f" B. z! V
請教一下點摺的呢?

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-16 08:15 發表     U2 w% _9 Y; Q! f; B+ ~0 y

3 e6 c7 B- r6 b3 u) d通常天氣涷我就會押尿布訓覺,但唔會忍到急先瀨,押住訓覺再自然瀨..通常濕少少,,,
. V, e# p7 w3 B( s$ W# l& J0 O  W5 t每星期正常只玩兩次,,超急到瀨,,再自慰射埋之後換片訓,,) y' x8 K1 t* K* @7 m
如果太涷會就咁押左就咁訓,自然瀨,,
' P3 S# t" `, a: f' S# ~- }7 ]  j4 H" \% |% n5 w$ }' N5 O
屋企人去旅行時我先有機會押片訓......
5 z3 n3 B; P' F/ I0 l% @/ P+ a通常訓前會濕少少, 跟住飲返若干水, 到有尿意時就直接尿落去. 8 k) o: J( H8 k1 i3 T
第二朝條片就會濕, 跟住先射. 射完就未必會即時換.
7 \# V$ t" _. ~: @& F/ w不過我想下次試下有尿意都有佢照訓, 睇下會唔會賴5 T0 ]/ Y! w9 c; c0 a
有一次夜晚飲左酒, 第二朝就賴.

其實我都好想有同好一齊玩,大家一齊換尿片

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-2-16 22:34 發表   ) J- S6 \& B: e$ E# M8 q4 ^/ n, R

2 C" O. @) @8 Y1 L% Q& ]# E( w! T" G
請教一下點摺的呢?
* Q- W# O: |4 V- K. I. G
其實方法好簡單架炸..
- e# ~% y! N/ W6 G1 S去百佳買條大毛巾(百佳而家最大既毛巾SIZE係70CM闆150CM長), j' D2 p9 q* H2 L
大約$60
/ |" @) Q( t  f我之前就用這種毛巾玩..
1 R+ N: l- |9 \& z* l2 P0 T先將毛巾攤開成長形,打直對正自己,再將頭&尾對摺>再右邊向左邊對摺>下邊向上邊對摺(摺到差唔多厚度,唔厚可再摺多下)
; O4 q, X8 M8 @/ c: g厚度我會摺到大約10-15CM(隨自己需要)) O9 [5 a* m+ t+ E8 {: l9 W
這步驟己經自然成長形,以上方法只供大家參考,
' i2 j% D0 F& A5 X大家可以隨自己需要而自己創作自己風格既尿布享樂,或分享大家認為舒服及有趣既創作

引用:
原帖由 willy 於 2017-2-17 20:10 發表   , T5 a) o% C- _% Y; h3 v1 ^
3 o& K$ A3 M* s9 U$ R9 d9 E8 P+ m
. U  a- h+ p3 |( |" N' _: L
屋企人去旅行時我先有機會押片訓......
! o9 |3 u6 C' g- h通常訓前會濕少少, 跟住飲返若干水, 到有尿意時就直接尿落去. - C: ?# r; }( T* @; C  y6 f
第二朝條片就會濕, 跟住先射. 射完就未必會即時換. % ~- {  q9 Z0 k
不過我想下次試下有尿意都有佢照訓, 睇下會唔會賴
  C) G: H. B' M; ?" i% I0 i* S ...
1 o1 @; C! d7 |* g, _# P
我同師兄玩法差唔多,不過我摺定3條尿布先,第一次特意急到瀨,之後換第二條再自慰射完抖陣後再瀨
5 I( p! V3 k# D& C: x再換第三條就正式訓覺,補充水份飲大杯水,之後訓覺自然想瀨就瀨,第二日訓醒盡瀨,慳番去柯..再起身除片沖洗

雖然都玩左15年尿布,但其實己經玩到有押尿布時先會瀨,冇押就唔會隨便瀨既意識* ^& I3 f8 g/ ?! h
而且押片耐左會有後遺症出現,會令J仔痕養,要間中搽爽身粉止痕,,
8 @- O" z6 _+ w7 j1 i9 ]所以提醒大家玩時玩,要注意身體健康玩完記得清潔身體

我就鍾意cd時直穿絲襪加尿片,再出街直接小便

引用:
原帖由 MANYAN 於 2017-2-19 19:22 發表   ' M* z; `/ T/ h
我就鍾意cd時直穿絲襪加尿片,再出街直接小便
: z# e) Z& M$ g1 P' Z4 S; V; F
嗯,師兄原來鍾意這種風味,
& X" D  C2 k1 ^其實出面買絲襪並唔難,不過如果由男人去買可能好監介,但而家可以用淘寶買,好方便

我直接鴨2-3層成人尿片
" c, E7 c# p4 j9 ]- f下面幾張係我星期六去深圳完O左成日後返到屋企時影的
' g. e5 \# f6 h/ A. X/ O' {% @! L) T
$ t5 g2 ]6 i  C  M& s7 F
9 u" x4 I, M  y" M2 F

飲酒押片,可以唔洗去

飲酒押片,可以唔洗去

回復 36# eddy0clng 的帖子

好厚.我諗一定好舒服

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-21 13:21 發表   
8 Q6 e# S- B9 @好厚.我諗一定好舒服
; d# y7 }5 K( G# Y1 q+ g4 d5 i7 d6 S- D

; _" X0 ^/ \8 ~4 Z係超厚,行路會見到好明顯既鴨屁股,有冇QQ?可以交流下
" U7 W0 g( w1 G1 {3 I! b) f0 H6 v+ j' R0 v3 {' i8 |" g4 d
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件