嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

相約酒店cd (update 22/7/2015)

相約酒店cd (update 22/7/2015)

有冇姊妹有興趣 約埋一齊租酒店CD 影相及交流下
0 o, {9 R$ ~( d8 i! ~- j色情免問喔  
3 n7 d6 u0 d) s
; S, ?# p* v8 X
9 ]* d- s) o; L' i8 M
覺得好的就按一下感謝吧~~
我就是我
Line & Wechat  ID:     ashleyaasecret

有興趣啊

有興趣啊,點約法?

我有興趣!!!預計幾時?

打算6月中左右 星期幾大家會放便d 同什麼地點會比較好
我就是我
Line & Wechat  ID:     ashleyaasecret

引用:
原帖由 aa951016 於 2015-5-28 11:39 發表   
+ n$ b5 v/ ^( l" \; M7 r1 y! }# }打算6月中左右 星期幾大家會放便d 同什麼地點會比較好
/ p3 x+ b. E/ U5 e6 ?& f
3 e7 W$ I5 O  _  \# D) z+ C8 H我要閒日,朝9開始玩至4點結束我會合適啲

引用:
原帖由 momolee 於 2015-5-28 12:34 發表   
$ H& w1 L* i5 I/ V
0 c& Y7 E" Z3 r& \$ Y# C1 H0 [, w8 ]$ k* [, R. m# U- [
我要閒日,朝9開始玩至4點結束我會合適啲
5 ]7 X. G$ B+ }. x% ]) g
$ v9 X7 U# ~, T! N5 Q我閒日都ok,不過要預早

我要晚上才可以唷~

啱時間的話我都想…

如果成真,應該都幾好玩," P6 C% B. ~4 V0 ?5 }
唔知大概要幾多錢呢?

引用:
原帖由 momolee 於 2015-5-28 12:34 發表   
" {3 o( P3 ^2 N0 _, p0 q# L4 C& o" _* E% s& g" P

' s' k) m$ h, B. g% \我要閒日,朝9開始玩至4點結束我會合適啲
8 c1 m; g* G% n& X- d5 }, c6 L
, c1 i+ ?' p* M# D5 L應該冇酒店會12點前checkin

一定要一至五早上10點至下午4點  最好九龍區/ ~- g( y' }; Q* A& h

- E& {9 D3 j0 D) X[ 本帖最後由 hosa 於 2015-5-28 17:10 編輯 ]

are you in hk?

如果朝九晚六既時間 我就唔係太清楚那裡有呢類的酒店租8 H- Q; S+ v: U# n3 a6 q3 D
大家有冇好介紹?
! I/ g) e  l5 H/ _- P7 A
% p9 \( N; }- C我通常都係租過夜果d 順便可以偽街一下
我就是我

引用:
原帖由 1677 於 2015-5-28 16:52 發表   3 T) z9 u- W  D: B2 @' @/ V+ q! ?
如果成真,應該都幾好玩,' t4 Z. n/ {' K5 e
唔知大概要幾多錢呢?
/ ^6 o* J/ M! a2 e6 [0 n
2 X- n5 g9 ^& _3 P7 a0 h0 t& f) ]
應該都不用好貴 如果有3∼4人 我諗每人都是2xx左右
我就是我

我唔識化妝,樓主能否幫忙?

我都是識小小 到時應該還有其他姊妹5 N9 t. b; Q$ e; R& R. {3 \
應該冇問題既
我就是我

引用:
原帖由 aa951016 於 2015-5-28 19:40 發表   
' a' F& o9 `9 q( }4 D( G如果朝九晚六既時間 我就唔係太清楚那裡有呢類的酒店租
- M1 Y* O, g: n8 R' x大家有冇好介紹?/ {% e9 n0 Q; s5 n; l: Z
9 ^  b5 c" |0 o" v( m
我通常都係租過夜果d 順便可以偽街一下
# |4 z  R# |2 `; K5 U% v7 S

: K  r+ a) c' m! N如果過夜,去長洲租渡假屋都好

長洲 # X8 h( Q! P, h9 z/ i0 I4 U3 K0 D+ f
半夜如果有急事咪走唔到
我就是我

引用:
原帖由 aa951016 於 2015-5-28 23:28 發表   3 t. B9 m0 A7 ^- Y: o; m
長洲
2 e$ ]. ]6 X7 s) ]- ~9 j半夜如果有急事咪走唔到
, O  j/ ~3 q: e; P- B
% o% i8 X# I$ p. {, W5 s
真係走唔到

如果去長州就唔好一晚啦
8 C) E4 m- J/ L; P3日2夜啦

最近訪問的版塊