嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

邊度有空姐制服買?

邊度有空姐制服買?

據聞空姐制服好難買) s+ Y/ e( h; d" _# L  N5 p
邊度有得買? 要真嘢唔係要情趣服
$ N, J- T) `# w0 v6 b- J8 z如果二手更好~6 u2 @$ d* H! y" ]" r' E

! n7 i& m0 m% |8 {& sP.S.唔好同我講淘寶
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
冇人脈的話只能上各大拍賣網等人放

訂做幾靚都得啦?使唔使要人地著過

如果係真空姐著過, 其實未必岩我地著, 始終係fit 佢地

難d,航空公司對制服好嚴 都要一換一, 點解有時會有流出....就唔知點解

你想買什麼航空公司既空姐制服?0 W1 j: F) R; [! ]) O
如果係港龍(最新版), 我可以介紹你,3 c( R# P; {- [" d6 G& F
雖然係taobao買, 但質素真的不錯的

制服買左都唔知點收埋....比人發現以為係偷仲麻煩....反而想要空姐二手野...圍巾,名牌,絲襪...之類...有意放/識人想放pm me...thx                .

引用:
原帖由 wing_9_27 於 2016-5-2 14:00 發表   / q% j! H" X( n7 R; W5 C
你想買什麼航空公司既空姐制服?* G/ [5 c$ k! y1 ]
如果係港龍(最新版), 我可以介紹你,
2 q+ P7 u2 [+ j3 G雖然係taobao買, 但質素真的不錯的
8 R% F& n2 m- W3 z, U/ b$ V" V, q可唔可以放條link出黎?3 J  t: `& I. k  J. e9 e3 a: r5 X2 y2 O

' b3 ?  i, k+ l2 l3 L無論CX定KA,taobao好似再揾唔到訂做制服

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-3 13:16 發表   % d: i8 Y/ z1 z, \, }9 Q' h) {2 s
0 x& B) v1 C; e" C; p/ S6 g& X$ R
可唔可以放條link出黎?
5 n" H, P# |0 _3 a* j4 u2 n  e4 a6 _1 i: x% H
無論CX定KA,taobao好似再揾唔到訂做制服
: E1 T: t7 \. s+ B. P3 R
https://shop34713723.world.taobao.com/shop/view_shop.htm?spm=a1z3p.7398038.2014080701.2.slFbZi&_lang=zh_CN:TB-GBK6 U! \8 Y, _+ c" N, v; d, Z! K; B
就咁睇相呢間算似.但我始終覺得要收正版先有收藏價值

引用:
原帖由 bbalice 於 2016-5-4 00:10 發表   ! W; [& Q) c: Y" |4 w5 N

5 ]( t7 e1 H6 zhttps://shop34713723.world.taobao.com/shop/view_shop.htm?spm=a1z3p.7398038.2014080701.2.slFbZi&_lang=zh_CN:TB-GBK
# {$ y( r& J( [) `- O就咁睇相呢間算似.但我始終覺得要收正版先有收藏價值
+ V  H. ^: k* F* E1 t  ]* R1 R/ P& m

, p$ O. }0 c$ B我淘寶買的港龍制服, 都係找呢間店鋪呢

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-3 13:16 發表   
' }- \& V; B9 {4 K4 a( P
$ D# Q8 ^7 d) \3 p8 U可唔可以放條link出黎?
8 y  r9 M. }" P% A% D9 I* E( p) r0 H$ Q
無論CX定KA,taobao好似再揾唔到訂做制服
$ a9 r7 ~0 n$ e8 x7 {, A( J
# j1 L# ^5 [- j' A4 O' j
' u: q' d4 @# x2 ?  Y4 Z
https://world.taobao.com/item/45 ... 051050203.20.EGSzwL
7 {4 O/ Z; V+ d- e& Z) n
% I3 }% x8 I0 A, ?4 P我都係無意中找到的, 因為起初見條裙係綠色.( u- b! x7 g: b4 g+ G' C5 j
點知click入去睇, 原來有其他顏色! 黑色, 紅色都好似現在的港龍制服呢., }2 H3 c) i) N0 Q; z: L

% h( N# F1 p  @- S! h. z$ J2 _我找了會員kaka1014幫我買, 佢好幫得手的!
# }: q' v9 z; Q' O# d7 @有左佢幫忙, 我問清楚d size, 送貨安排, 收到貨時真係好開心呢

回復 11# wing_9_27 的帖子

像真度高唔高先?

引用:
原帖由 uniform 於 2016-5-13 11:53 發表   
; q" {" S7 I8 [, N0 C  L8 p* J  W像真度高唔高先?
  F# }- L+ F6 }; P. K
. z4 K. v+ S4 S) |都幾高ga

我知邊到有,可以PM me

引用:
原帖由 lalay 於 2016-5-24 19:26 發表   . R# Q5 X0 [8 M5 _6 _3 A/ B# C0 j
我知邊到有,可以PM me
0 i& B0 n9 @5 a% |4 y+ C7 JPMed Thanks

回復 13# wing_9_27 的帖子

係咪幾可亂真嗰種?

KA的我有真的了,反倒想買CX的,* ]/ b3 c1 B0 y5 ^7 T
但好像只有外套,沒有裇衫?2 ?8 E& V+ a& F: ?: ]+ c
有人買過嗎?: B# g" q5 t$ N7 ~  H+ ]$ {
! C. o+ V' w3 p* L" ?8 }
http://m.intl.taobao.com/detail/ ... &id=45417769290

引用:
原帖由 可怡妹 於 2016-5-27 18:52 發表   
9 F: H4 X2 S* V1 e  P3 j/ zKA的我有真的了,反倒想買CX的,
) T  t( Z* Z/ i% A/ H% X但好像只有外套,沒有裇衫?9 Y* T" k! O! s* W5 j" A8 g
有人買過嗎?# ]; I/ X" |* j) m, M8 \; F0 j
! Q3 X4 H. h0 U) |+ x4 L/ a4 z! i
http://m.intl.taobao.com/detail/ ... &id=45417769290
$ e+ \; i8 B7 r+ H) w
估計因為裇衫要印LOGO成本唔平,所以唔跟

回復 17# 可怡妹 的帖子

怎樣能收到?
/ w4 [, v2 `3 [1 n0 S3 U# F1 n穿上後分享一下嗎?

回復 6# wing_9_27 的帖子

我想買港龍制服。求介紹