嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

呢個世界真係細到我想爆粗

呢個世界真係細到我想爆粗

以前其實一直我都唔會露面
" R' I2 z% Q- I" @' F% \即係唔會出黎交收或者網聚等等5 @3 l# k# X, Z
相更加唔會玩露面
6 p" b; {4 @& x$ m係因為之前有單野搞到唔開心# c! Y) Y7 b0 B( }: n# o$ ]+ E
先玩返CD1 F7 H" x3 Y9 e! l
搞搞下又覺得露面都唔會有人認得
5 c6 T& B1 a' H+ ?0 M2 e/ w不過原來呢個世界真係好細3 A, q2 z0 R) h2 `; z2 H
星期三網聚撞返個人5 i5 u' ?  _: o1 o6 U: o, U
不過以前都唔熟都算! h7 K+ c) Y( |  N" K  \
點知今日傾交收...........8 V/ \! [( f0 b) \4 N0 l6 _9 `
真係遇到個熟人...
# A4 M7 {. i: }0 v, v一個星期遇兩個,唔知下次我會遇到邊個呢9 e% L! |5 z8 Z; c
2 V4 c+ h/ Y5 @2 H9 K4 n; f' F
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
仲要同會....点呀心儀?

世界真細小!可能自己身邊的人就是妳的網友!心儀!忘記唔開心!盡管做自己鐘意做的事!婷婷同姊妹都支持妳架!

同會?..咁既然佢都係同好..相信會保守機密既~

引用:
原帖由 心絲絲 於 2010-3-12 11:41 發表   1 E) X8 h( N* N! O' r3 a- Q6 m
同會?..咁既然佢都係同好..相信會保守機密既~
* F% n; r# K/ q/ n+ [/ n2 h  C. {同埋一個club成日玩的
: b; [, L% L( c. `不過我都幾個月無返去喇
. _' @3 ?0 |' @/ t5 s只係一星期撞到兩個識既都係CD覺得有d驚姐

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-3-12 11:34 發表   / {- l2 E0 r* U2 c; z3 Q
世界真細小!可能自己身邊的人就是妳的網友!心儀!忘記唔開心!盡管做自己鐘意做的事!婷婷同姊妹都支持妳架!
* O; f: {# y/ c. x7 O3 A0 ^
唔係唔開心
" e9 N2 t# u- l7 e6 U( {% E5 \係忽然間唔知點姐
# o4 a, I# E2 E1 V0 ?1 J9 V- S3 W唔知幾時又會撞到邊個1 j: j: H: H* K. Z' n, w3 T0 |! R
圈子比較大的朋友們又不想比人知道既就小心了

心儀..不如你學女聲
+ Y, f5 _2 I3 ?, d2 ]& x學左見到網友 都吾洗怕

以前讀U, 幫同宿舍既男同學執櫃搬房, 俾我找到兩、三對絲襪.....
/ N$ h+ ]) D+ ^; R2 f4 n( Y8 C7 `; b" p0 P; R. A: y
雖然發現同好, 但當然唔出聲...

唔好咁啦~XDDDD
! H, F, y9 h8 x$ `& {- k9 s世界係細d張就下啦~XDDD''

引用:
原帖由 陳真 於 2010-3-12 13:12 發表   
7 y3 V* M& z( U! m以前讀U, 幫同宿舍既男同學執櫃搬房, 俾我找到兩、三對絲襪.....
# @9 u% N/ H4 O4 h0 Z! R3 u# p7 F# Z& g2 |) S" h
雖然發現同好, 但當然唔出聲...
+ R2 Y$ s5 w4 p  g5 y

6 H4 ?$ ~' Y, b! u: ?: ]; _
1 V! h- {! Q& ]) a會唔會係佢地啲女朋友留低的?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2010-3-12 15:40 發表   : i" p! x4 R0 f( M/ _! S1 s( r/ Q" o
& V3 d8 T$ k. m& f: B1 _
$ w- i7 _- Y7 \+ }5 z4 H
& h8 G! Y+ S4 G( }
會唔會係佢地啲女朋友留低的?
' W" ^3 m4 A* K* s
6 Z0 h5 E5 U9 Q$ d& z我個舊flat mate 當時冇女友.....3 [) A8 T* L8 A7 @1 S
係街見到靚女著絲襪, 傾開條女對腳正, 又著住絲襪.....條友仔仲興奮過我......
$ \+ D" a; J# O* v所以我知道佢都係絲襪男.

我都曾經在一次聚會中, 遇過幾位姊妹, 佢地係我當時做既學校既校友...-.-"

邊到讀U先?我在日本讀書時都着絲襪LA。冬天時得0度。內褲都是女装架。

心儀,Ha..Ha..我知道你撞到邊個la...
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-13 03:07 發表   ; q! V9 E4 m- }- @) u' v. E3 F
心儀,Ha..Ha..我知道你撞到邊個la...
. I  g. a: e% u" q* i0 H你又知...?

不是小R嗎? @@

咁者係你平時人面廣者,而且見到識既未必壞事喎~話唔定會有好多唔同既話題呢...