嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日戴bra返工出事了

今日戴bra返工出事了

今朝起身好似有D涼涼地, 諗住戴爸爸返工開心下啦, 沿途都好正, 一入地鐵就出事, 熱到傻左但又唔除得外套, 車箱人多都知架喇, 不過我搭車時間唔算十分迫都上到車, 上到車好自然將背囊放前面, 差不多埋站突然急剎左一下車, 我後面個女仔一手掌按落我背扣位... 心諗唔係呀...架車埋站停車果下我又feel 到有隻手好快速咁由上而下掃左一下,然後見到個女仔响我右手面出車, 之後佢木無表情咁回頭望左我一眼, 我都未來得切反應車門就關左, 心諗咁黑仔? 都係快快趣返公司好D, 急急腳返公司, 入到廁所已經成身濕晒, 除低件衫見到個背脊位個bra帶位係無咁濕, 個bra就吸晒汗...真樣衰
3 e& _/ m, ]( ?6 B! _9 N
0 ?3 e+ m" T3 ^' w9 d& s  L8 b
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你呢段文字...係同網友分享既經驗0 i/ U% t7 Q2 F
而唔係在差館落既口供...所以你都冇出事' |( J3 W* ~# [+ e. A# x3 O% [
個女仔都落左車仲鬼記得你...死冇對證( T1 }4 F" l! P$ H/ S2 ]
放工再玩多次睇下撞唔撞得翻個女仔啦

被標題嚇親...
& @5 j8 \% w! n% h  l2 S7 ~果然係一次"濕晒" 的好體驗

我依幾日都有帶BraBra返工, 同出街! 着咗件長樓出面。) u9 q/ ^  v, Y. t! o9 V
但今日好很熱啫。

都唔係俾同事見到,唔算出事

向好果面諗:9 f* ]+ W3 K, ^  _! w# n
--果位女仔只係路人,你冇乜機會再見到佢
7 U; e) B) t" r1 S! d. v: ?( V, a--件事係佢落車果陣發生,你只係尷尬左幾秒,唔係尷尬一程車8 F( P! i. D7 D9 k, A8 O' @! P! [

* y% E6 C' i% A3 v& Q& Q' e; }所以只係小事!, r+ `( f/ G6 p
萬一發現果個係:朋友/同事/上師/家人
7 ]4 A4 l2 j, m3 m' ~+ {4 c( d咁就麻煩啦

都唔算太大問題,佢都唔會記得你個樣.其實箸得出街就預左有風險,例如有意外發生

你個 bra 的暗花又幾靚喎

帶BraBra出街關佢咩事, 自己開心就得!

正呀,我都想有呢個經驗呀

正呀,我都想有呢個經驗呀

兩次掂到未必係同一個人掛?8 K: e6 r: C/ A' V) d
佢知都無用啦, 多數唔認得你, 認得都未必再有機會同一班車同一車卡.
0 A8 n5 x9 w, Y+ n% ?. s% g$ ^8 w% q/ _8 I  ]% L
不過, 呢個月內最好就行前行後去第二卡上車啦, 避一避以免招惹麻煩.

引用:
原帖由 silkypanties 於 2014-12-11 14:02 發表   # l  K3 H2 {; m' h/ n. o
今朝起身好似有D涼涼地, 諗住戴爸爸返工開心下啦, 沿途都好正, 一入地鐵就出事, 熱到傻左但又唔除得外套, 車箱人多都知架喇, 不過我搭車時間唔算十分迫都上到車, 上到車好自然將背囊放前面, 差不多埋站突然急剎左一下 ...
+ X5 v2 @7 a5 e

1 \9 [1 R- d9 [$ m: R如果個女仔同你微笑咁你會點?
我是莊銘珊 Alice Chong *^.^* . With love and all the best wish! ^ ^V

昨日放工再挑戰地鐵, 係比較熱但唔算迫人, 臨落車有人篤我手臂, 原來係舊同事, 第一次撞到佢, 不過今次唔驚, 因為我知佢唔會知我內裡乾坤, 打完招呼我都下車 lu, 返到屋企即刻洗左個 Bra.
. o8 V" T! L) g" z' M' Z( C6 _$ {- ~# P+ F3 T% Z
引用:
原帖由 chantelise 於 2014-12-11 03:02 PM 發表   
" u$ x# s5 |7 y* F被標題嚇親.... v+ F7 C# w; w1 ~! o$ @5 d
果然係一次"濕晒" 的好體驗
5 F# l7 `: q! `
, R: E& y# L0 Y6 o9 d/ j" L6 N
真係濕晒架
: I. R. ~4 g4 |2 l( P
" ]7 @3 ^9 O% E9 F
引用:
原帖由 yoyochan 於 2014-12-11 03:33 PM 發表   
! ?& a( z- ^7 F4 {* L% T我依幾日都有帶BraBra返工, 同出街! 着咗件長樓出面。1 `8 q- T# a) k0 F
但今日好很熱啫。
$ p0 t% s8 y6 J  Y# o' U4 @# R9 E' U. A8 c
今日涼好多 2 D, t/ m, q1 Q2 _' ?
  }' j, `% Y' y& L
引用:
原帖由 prodigaz 於 2014-12-11 03:38 PM 發表   : ~2 v- c& _$ B8 S& _. B' T
都唔係俾同事見到,唔算出事
2 D& h; ]3 n/ ]0 [% p' v: ?% v1 U
- M7 Y: o. S) a8 q% `2 a
今次係舊同事 - @, ?, O( z5 j2 L. n5 h, V
/ c4 o! K; n* Q; J* Q
引用:
原帖由 suedemi 於 2014-12-11 10:52 PM 發表   , \- A) D/ F6 ]; L3 C7 w0 E
你個 bra 的暗花又幾靚喎
( ?* _/ R( T! A4 x; d

: Q2 e) J0 R! M4 Y' u佢陪左我好耐架喇, 開始舊 lu
4 Q. {. q! H, F! X' l. _2 _4 f
引用:
原帖由 kathw1984 於 2014-12-12 01:28 AM 發表   1 ~0 C  _: H: D4 F+ t4 u# u! ^
帶BraBra出街關佢咩事, 自己開心就得!
# ?6 r: U; }2 S7 @" Z  H+ _# N! f
. J4 C$ y; W9 d( |
都係既, 不過香港人都係保守
* j- L; b! ]6 U
5 Q0 J  C. p- ~1 N8 O8 L4 |
引用:
原帖由 siuyan_7 於 2014-12-12 02:02 AM 發表   
& F( ?; Z4 W' l5 G6 }. L' U0 r正呀,我都想有呢個經驗呀
8 V( f  `' F2 s' ^; O8 Q/ N) ^+ g3 Y+ M
% E4 X0 D& m5 b4 M0 o# x( Q
試下啦, 好刺激
3 I, H$ E" Q9 {
. m( t, }: ~' P) J0 t0 {3 t
引用:
原帖由 mac02 於 2014-12-12 03:02 AM 發表   / u4 ?8 `6 A, x2 H; {
兩次掂到未必係同一個人掛?
: h* @% S1 h/ k佢知都無用啦, 多數唔認得你, 認得都未必再有機會同一班車同一車卡.7 N5 y" v  g& k- [5 O* u4 R
; F) w1 G! S; F  q: ]1 O. q; r
不過, 呢個月內最好就行前行後去第二卡上車啦, 避一避以免招惹麻煩.
+ e% l; S0 r) Z  q! J# J" {3 H: g1 D4 |) y, j2 v& ?
我覺得係同一個人, 唔係點會會端端掃人背脊喎4 A9 Y: B8 [7 S- w3 V
+ B% P+ z. L/ P3 p
引用:
原帖由 AliceChong 於 2014-12-12 03:06 AM 發表   
6 H6 |1 u3 x3 _! B# s* h, s3 ?& Z0 q5 M- b( m6 j
如果個女仔同你微笑咁你會點?
4 b: b, _: [- g' L
! ~: Y7 W2 b9 |; v3 w6 G來唔切反應

今日凍左好多, 又係戴bra好機會, 可惜唔知醒, 遲左起身, 趕唔切, 唯袋住返公司, 放工先有得戴

今日戴呢款, 快D到放工啦...' g3 h0 w: Y) z% D
5 b  T4 M, B0 j& u$ _- Z% }; r

我今日都有帶BRA返工~~

樓主,你著咩碼,著左後現唔現?

@@反正不認識,知道了都無野
一枚大地系的女孩子=w= ( 好友募集中,僞娘限定)

最近訪問的版塊