嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實男裝都可以著裙

其實男裝都可以著裙

唔知有無人想買黎男裝著
% s0 ~) H  O; R( b1 T: w6 c/ l1 p3 @3 a2 I8 r: C2 ^* f. x" v# g
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 under1 於 2016-12-27 23:59 發表   ( i( I# y* {) Y. M
唔知有無人想買黎男裝著
7 M2 A8 Y3 s' R; f2 i  K# g1 F格仔裙最迷人!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。7 l( F2 H& V2 F& K* c( |8 s
穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

5錯喎!

無錯,係可以著裙,但係我覺得咁著同男裝無乜分別!
" ~& A) ^- q6 R8 f3 l  F7 v4 h3 H9 c( L+ T" F5 P! Q
引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-28 02:28 發表   
" H! @8 s: F9 L! S( X# f只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。1 x1 Z2 L8 z1 i
穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   5 [7 s+ d# o8 I, q) M. N
著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
, u* J) m) e% s5 X; x

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   ' ?0 @- W8 \. Q% ~+ J
- B/ E4 H1 M9 u* e係想「扮女性」,唔係「扮男性」

其實不嬲男裝都可以著裙
* j8 f, n& K) W- w. ~歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙) T! G5 o4 k- h/ G. {& m% m1 _" ^

) p$ h! K( X% ]5 B! I但我始終覺得+ ~9 L$ F. `  K" i
服裝就唔需要分男或者女
( B/ I8 _7 R  W+ @( O, m2 U; f1 L) e著得舒服,自己鐘意就OK
& Z9 E+ j$ h) k只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係表示咋嘛
; e, Q1 w; V* a  j) M4 O女學生校服就係校裙,男既就著褲,其實都係一直灌輸緊咁既意識俾社會
% w) R9 T/ J/ ~2 S* I7 E# H
( n: w; W6 f# n# Y1 q7 ^想要改變8 {2 s4 @1 }3 I7 b/ p1 }, E. o
就要從教育做起

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   
% O9 x# N2 m& H9 f& O* w% Z1 A其實不嬲男裝都可以著裙
  {: ^" m9 Z1 k' t& n9 u歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙
1 E; v, @* z( B) _" d/ A  m% y7 U& R
但我始終覺得# l' g, A+ }% G  L* Z' d9 _# V; `
服裝就唔需要分男或者女
$ M2 _! g' }; `- \% e1 u) H4 p著得舒服,自己鐘意就OK/ }) M7 C8 F) k9 g- T; q+ m
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
, ]4 I& t" t" {$ t係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-28 19:15 發表   0 y0 ?* j3 g# R0 s
( }' ^: A- m) P( x# f' ?
係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望
$ f& a! S% o) I& k! G
+ m/ ^. r# r& b4 _% ?

' F2 P# X+ E" {' C0 D4 p; f其實我又唔覺呢款好好睇
6 D- T4 W" L, |1 Z純粹表達下
1 f/ G* K2 Q7 A  Q對於男裝裙的意見
* \/ \' `6 a& J! H4 d
" Y- i4 n6 u# `7 T6 m1 ~% w自由社會,可以不認同我的~

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-29 18:35 發表   
9 M( a- o$ `) T5 ]  ?5 V2 Q: i$ l5 p4 I, n8 h' s1 ^
. }: ^+ y1 h3 Q% @
+ P- `# y2 p6 E# }
其實我又唔覺呢款好好睇
2 k( Q. i4 L1 `/ t) |. a1 u純粹表達下
$ C0 p4 Y$ d9 A* O# a對於男裝裙的意見' N. R# H2 s/ P% d+ q; Y2 g  H

; ~/ N4 q% h/ t- E7 b+ A  b' @自由社會,可以不認同我的~
$ l# B% x0 `5 H7 A+ K4 v# o; ]* K! _
我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-29 23:29 發表   , I; x/ d' c# Z* g9 U2 Q; N/ Y

' K9 j+ N/ H# _* D. L我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左
1 O& U. T! k$ ?: M- V8 [7 Y; |原來香港也有買,不過這套很貴嗎?+ ]) M6 I9 m7 V) D! o& J
因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   
0 f% V( u4 Z8 D0 S& v$ {: x( s其實不嬲男裝都可以著裙9 {# L4 P) x' N. c  S1 m7 c
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙- |) [( V, ~% i) a9 J/ v
) m1 D% H  r6 |$ L
但我始終覺得
, @1 T* \* f# P: [$ |服裝就唔需要分男或者女
. D9 c) j3 p$ ~* l1 e' ~著得舒服,自己鐘意就OK- g+ \- |+ o! o  G0 U
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
4 d  W2 W& v6 `/ h3 b3 C

0 D& W3 a5 K6 w6 a, ^$ J女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維

引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-30 00:04 發表   
5 \+ h. r# ^) @- p  g* `  I' I3 y% \) Y# r3 |3 s: @: `; T+ p$ N& K: a1 {( W
原來香港也有買,不過這套很貴嗎?
2 t+ P8 q$ Y, X, `& b: v/ ^# \因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。
/ S4 {7 K8 X. p6 h8 R: {唔知價錢 間野係 IT

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2016-12-30 00:04 發表   8 ?1 ~5 W0 D; T3 _" y

% P4 r" ~& `+ w6 y1 D" }. n- M; B6 S
女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維
% N, j) u/ z7 V( k8 @, x8 V) Z2 C, }2 ]) o0 ]
7 e( c; J) s! l$ C+ K0 R! i6 w
其實呢D 就係要改lor) O* X/ A* P# ^0 K, d3 l
個教育係咁的話,其實灌輸左佢地錯的知識) D) @7 b2 S7 x; r' S
: ~5 w! m! K  O# O
所以我一向都認為要從教育開始改變

好正bo....

最近訪問的版塊