嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問大家收藏咗幾多條校服裙?

請問大家收藏咗幾多條校服裙?

我自己就有約一百條二手校服裙、都係上網直接同女生收的、超好味同超舒服🤤
覺得好的就按一下感謝吧~~

有冇相可以睇下

夏季.上智.東華.保良局.地利亞.聖安當.寧波二.福建
& _2 o) G1 k  [  m% ^1 H/ q冬季.上智.地利亞

回復 2# mapletree 的帖子

我唔識放相上嚟🙈

哇,好多啊,小晴都想買多D,可惜有D貴
' b* k7 j( b% Y3 O) s* B小晴只係得5條炸
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

引用:
原帖由 mimiwong 於 2018-10-29 17:47 發表   / J. R( l. C: R9 f. s; ~5 l
我自己就有約一百條二手校服裙、都係上網直接同女生收的、超好味同超舒服🤤
8 g: M2 X9 }7 l: D0 K* M  a3 A
要好多地方收藏喎…

20-30條左右..全都全新買番來

引用:
原帖由 web88 於 2018-10-29 20:08 發表   2 i! t1 y8 L3 ?+ E
. s8 S0 L3 X; i7 O& g6 f; m0 f3 ~
要好多地方收藏喎…
. u+ j6 E" p5 t* A好在自己有個房(^_^*)

引用:
原帖由 xxx123 於 2018-10-29 20:58 發表   
$ ]& p# p0 C* Y) Q) e- D6 p20-30條左右..全都全新買番來
/ H" S4 N! z! u
全新好似冇真正校園味喎😅

引用:
原帖由 tiffany0914 於 2018-10-29 20:05 發表   
( \6 b8 J% a2 {* m; r$ m哇,好多啊,小晴都想買多D,可惜有D貴
- c& ^( T  W" ~* \小晴只係得5條炸
) O6 }+ d6 F8 U( J9 w
咁要加油啦💪

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2018-10-29 18:42 發表   
4 p" Q3 b, i/ ?: O. T夏季.上智.東華.保良局.地利亞.聖安當.寧波二.福建
% b0 e! G! X* {  l9 E0 u, l冬季.上智.地利亞
3 z  `) P( D4 f* ?
除左寧波二 我其他都有呀

引用:
原帖由 mapletree 於 2018-10-29 18:33 發表   4 E9 u+ W, e4 M: z0 n
有冇相可以睇下
  i$ L! T1 x5 t! y" R9 b2 D/ w佢話我啲相太大⋯⋯放唔到上嚟

100條校裙 怎樣先收藏好

回復 1# mimiwong 的帖子

係,女生著過既係真係舒服過買既好多好多倍

我都有20-30條,有自己係校服鋪買,有收女生的。 收女生的因為多數不合size, 所有唯有自己買

引用:
原帖由 mimiwong 於 2018-10-29 22:02 發表   ! R8 D5 A9 ]4 S5 {( N

7 C2 B3 y& W- \# @8 L( c全新好似冇真正校園味喎😅
9 G5 Y) b& s- o
% r4 d! c8 K6 d- v& ]! A
因為都是比女友穿的

我得兩套咋
# N1 w) V4 Y2 T  rBtw 大家係邊到收二手校服?

越黎越多家長要學生証明先肯賣
, o) x% e2 Q0 J
2 B% G+ ^3 V1 s1 y4 E' R全新及二手加埋應有半百

引用:
原帖由 cdelli629 於 2018-10-30 21:53 發表   
. U( M7 Z2 _( v4 Z越黎越多家長要學生証明先肯賣
5 L. m9 l4 l( M8 k# x* _, G
* {. G# g8 T. u全新及二手加埋應有半百
; [2 m+ c3 l4 K都好勁喎👍

9條...全部2nd hand" L# G4 u& H  i' C9 U4 S# Q* n
3條係上網買衫果時問個賣家幫佢收'4條係個frd grad左想掉 我借d意話環保,拎佢d校裙黎做DIY叫佢畀我'另外2條係fb見到有人grad左free出黎

最近訪問的版塊