嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買胸圍

買胸圍

有無舖頭係可以接受男裝入去買胸圍,而且仲俾你試,介紹下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去啲细鋪頭有1 w8 Y% N8 W! d# ~1 F: _2 J
. a9 N( ~  u1 [! k4 G

wow! 樓主很勇士呀!; D! ?. @) q* y+ B2 W9 v) v
不論任何店舖,不要在繁忙時間去
; a9 Z* W0 L& v  t1 Z也很樂意介紹,不過試身可能不會

買一定無問題,試身9成唔比

差唔多日日都推果2個Post果間咪有得試囉

買一定無問題,唔比試身
/ v8 O+ z0 v8 b4 y) g- x! w

回復 1# peter19470484 的帖子

人少時去買囉!; R; j/ s* _* h! P
試身就唔無得試啦!阿姐心諗,都唔知你拿個bra入去搞乜,搞到件貨報銷就唔好啦!7 k/ g4 O5 `9 P* G4 x4 T
但聽其他姊妹過往的分享,有些好人的姨姨,可能可以幫你度妅度胸size呢!

我去外國旅行,有次傻傻地問,竟然比我試。

我試過Tshirt牛仔褲(我長頭髮扎馬尾)入去舖頭,本來諗住買咗就走,點知店員問我試唔試,咁咪試

引用:
原帖由 Nanase 於 2022-7-25 17:57 發表   
8 u9 `( c9 S8 }6 p差唔多日日都推果2個Post果間咪有得試囉
- b2 o% d$ ?( i$ B% r+ s請問邊2個Post

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-7-25 22:46 發表   6 U! ~/ m9 v( n7 N
人少時去買囉!, k7 C/ W; V# U" S+ h8 w/ L
試身就唔無得試啦!阿姐心諗,都唔知你拿個bra入去搞乜,搞到件貨報銷就唔好啦!
* y% o! b4 f! q/ I/ {0 j但聽其他姊妹過往的分享,有些好人的姨姨,可能可以幫你度妅度胸size呢!
1 V& I, [+ H2 h. A. A* j* L# w: D. `+ u8 [
係,都係揀人少時間,所以有時會揾日平日去睇或者夜d,晚卜7,8點時間。

以前都买过啊,は问题啊

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2022-7-26 01:05 發表   5 j  \  H5 ^0 Z8 [6 Q+ j8 X; z

3 H' I8 P5 [9 h3 t2 w請問邊2個Post
7 J. A+ o+ _0 C: h& R5 `- p5 q7 B
% T4 C8 n* v0 U  j& g1 z
入購物交流版就會搵到

引用:
原帖由 Nanase 於 2022-7-26 22:56 發表   5 w. b$ e: Q* _

! B4 ^' o0 d4 ?$ U9 Y! \
0 U+ s/ \) r! h: ?+ z/ m4 T& a入購物交流版就會搵到
: j5 l& h2 u: U2 q( j, _( u; R多謝提點,太耐冇入,都唔記得有這版

仲未敢去買,上網買算

學好裝扮買乜都冇問題,其實知到著咩碼係唔洗試,不過我好享受店員用軟尺同我度胸圍8 m& G' O" h' J1 N1 l6 D
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

今日去左安莉芳買,做特價買左個

回復 17# peter19470484 的帖子

Good trial! 加油!

好正,很用心装扮拉
  g7 X. E4 e& J. |
引用:
原帖由 zz67098 於 2022-7-27 20:04 發表   
1 Q1 U9 e" z. H  J學好裝扮買乜都冇問題,其實知到著咩碼係唔洗試,不過我好享受店員用軟尺同我度胸圍
/ r; j! ]" z6 z* B308658308659308660308661

引用:
原帖由 peter19470484 於 29/7/2022 22:33 發表   $ o, f- A1 F5 P
今日去左安莉芳買,做特價買左個
; H7 J& j3 U. v! l) ~  \' M9 n% `  `; d9 t2 n4 K* M
恭喜..........