嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

今日去左aigle 店隨口問有冇我夢寐以求嘅粉紅色雨靴, % O+ E; c' n( X; J4 H9 _4 i* Q  [
我打定輸數, 因為係舊顏色, 不過佢話全線仲淨返一對.; k) a! X) D& u; i0 p) H0 W2 N& m
雖然係偏大(size 40, 實質42 都ok),我都買左...
/ v6 G: r4 J0 X1 _5 A8 G
8 \- V3 E" l$ U# M$ `0 K9 s7 O依家我滿足晒....最想要嘅顏色都有啦
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
All are yours or u took photo at shop?

居然有咁大SIZE既鞋, ^/ }( y) t% j0 M. k* c, `. U
我都搵左好耐
' S0 c4 l, ~6 X3 U都搵唔到~~

原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~

引用:
原帖由 peterchan01 於 2011-8-16 11:17 發表   
$ @! U$ A' |% XAll are yours or u took photo at shop?
' r$ u- K1 y2 p0 k5 w

( G8 [9 N4 Y5 F唔係呀, 係我個collection 嚟架( N9 K6 z# Y& A% J( p: |1 N" S
不過依家連最想要嘅粉紅色都買到, 我會停買lu

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 11:34 發表   
1 N$ K6 E% V! a, d1 v. p# q6 K居然有咁大SIZE既鞋, I( s$ A0 k3 E# f/ A# m& H
我都搵左好耐
' ?/ n: J1 [9 ~. @8 c" o1 p都搵唔到~~
3 W$ r! B( d5 F* `3 A
, n. _/ ^* A  @  q  t有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,6 c/ v+ P) _1 p0 ]6 O
我平時著41, 不過呢種就39 先最fit

引用:
原帖由 samou 於 2011-8-16 12:02 發表   9 M% d+ w: \$ M6 i
原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~
) e8 Q: O) m; Y& u7 a0 ^5 b

! O, i, \: R4 l& e大部分係舊色嚟架, 得返深藍色紅邊仲有出

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 17:53 發表   3 b) Z7 N  L3 s/ m, b& K8 L. Q
) J: p  m- q9 \% |6 j% D( C7 c7 A, b; J

& y- M  }/ D7 T7 s7 n: Q! x0 P有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
0 Z7 T& D/ y; {( A+ h" M我平時著41, 不過呢種就39 先最fit
4 ^3 N# P% I3 C; `4 T# ]

9 @, v0 F) A1 t3 l8 ?. i% R% v7 K+ ^9 o1 y* x2 z' q* O
係呀0 U5 k! j* d  B! {& j
咁邊度有得賣呀?
6 o* D/ ?5 Q1 i0 L款又多唔多?
! ]& F) S4 `% L+ V貴唔貴呀?3 v; P. Y' d9 {( @$ M( a
我都想買對

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 18:01 發表   % h+ ^. j2 I+ z7 P$ ^  p0 M' z6 g3 F

1 C6 ^2 L8 r' }: G# Y0 p
. H' a( U8 W% H& b4 d  v
6 a, C# g) r! w; y/ k1 ]- Q係呀
; Y" G7 L( K( B# z, v: R( j& B$ [咁邊度有得賣呀?& C' C, Y# P1 w8 H. e" l
款又多唔多?8 X! w2 G: H* y, l
貴唔貴呀?- ~8 J6 \6 n$ O
我都想買對
7 G2 k# R, [4 ~, |' n

! m( r7 h) K" \7 _. r' F去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
4 p! I& d9 W; N& }# _$ U不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 18:04 發表   
4 [3 {# V+ a6 U2 I2 y  }# T
! M( T9 C' F. v2 i& ?5 n' K7 b; O' ~7 T$ s. [  X7 m2 C
去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
4 w; R" S5 i$ c5 \! V8 q6 M+ j, h9 s不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過
! c' u% i/ q5 j! T
5 f( n7 R, x3 U- S; E! ~  u( V5 ~3 T/ H; _: |  c
我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....

引用:
原帖由 willy 於 2011-8-16 22:17 發表   9 @/ P8 W) D; L& y3 P- k
1 x2 Q8 ?( q1 A) Q* u+ J: v
0 t  m  r! S* d- B2 _/ p. b! W& N7 k
, ]1 ~+ X3 f9 p/ h) E8 ^: X! b5 m0 o
我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....
% }$ j& R& c* }# t' U: v7 j" z# A4 H: \7 Z
幾舒服架, 我著住訓覺

wow...同一隻鞋買晒D色...好瘋狂...讚!

U r so rich !

很象学生妹穿的鞋

粉紅色最美

師兄真有米 好索

唔錯呀

好美的靴子

雨靴搭絲襪 真的很配   

最近訪問的版塊