嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO
# q/ O8 L2 z& x! _' W: d; i4 ^放飛機+ M6 J' }9 {) x  n0 o9 t9 a. ^
隔左成日先覆人話電話壞左% V7 b! y0 l/ ~+ i6 y* x$ u8 V- {9 \
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
- E- F/ p# h% p4 \HI完之後講完D性幻想就約你
! T6 J/ u3 J0 ]* }中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦/ L% l! S' j0 F0 {; j

! B( R: a, K; s9 e* W* J& P* x8 b其實D毒男根本現實就係溝唔到真女/ K7 j# P$ o) t3 u0 N# q
就求其搵CD出火+ ^) h# J1 w* O' c
睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩4 z+ c+ w1 k, z, ^" v( a" `* H
唔識氹人6 i1 Q4 _6 S9 T  ?" d
仲有D 頭像都唔敢SHOW
) |  V0 ?4 q. o  g2 |$ M1 i一味問你拎相黎睇# ]% j8 H: x: `8 N3 t3 N8 h! G" V
5 @2 o" S# |( T- u
可以咁講: x, p; o3 M4 G( a7 M
唔敢SHOW相一定有古怪
+ y0 d: |/ h$ F4 r佢地唔SHOW相,根本冇野輸
: {3 \4 _, h) \& m8 k6 p: L" u你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾
+ N! ^' z8 D6 k4 O7 q而家連相都冇,佢地真係冇野輸8 E, U7 \8 [! ]. r7 Y  _  Z

. p; o. W5 R! m0 |[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-25 22:33 編輯 ]
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html$ \  J; j. N+ m8 S: z
0 m$ t/ E1 D7 `* W9 D7 f# Q) H( x
唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
8 H6 U) d+ m. X. ]8 i; V* W我都試過WO
! ?' ]( n5 o+ u8 x. u% A放飛機. L( Y3 A, m! V+ h% `5 N& X/ Z5 I6 J
隔左成日先覆人話電話壞左
4 |% s# J7 U# U+ {, @' X2 I5 |2 c老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
2 P, \; O# |$ gHI完之後講完D性幻想就約你& Z5 S0 f4 |! `' k
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦1 {+ D; q* Z9 x% H% ?5 j( t( F
  }: m. Z+ j5 G
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女, U" }/ B% b4 ]
就求其搵CD出火
  q2 t$ M; I- Z& o4 L睇講說 ...
( u* o# Q8 `% v9 ^" u6 H# T, B3 c
你身材咁好都比人放飛機。

抱歉
3 b, [4 A0 b' l" f% k9 b8 y  E我個人也算是較少約人
6 f5 ^! G* R* x6 }類似的事也試過
9 u1 n, }: ]% N' ^, E* S確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
( p/ j% W2 M* U* d7 K我都試過WO  i3 B1 X  Q" x- T
放飛機3 A$ ]  |8 P6 L+ L5 j- r* y1 V) E
隔左成日先覆人話電話壞左
* O8 ?8 T* B2 ~- o老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出) G1 d- P7 ?# Y, p
HI完之後講完D性幻想就約你$ z; r1 s: j6 X3 K- I, |( U5 |  w
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦7 G" x/ d; w. o+ E
3 y7 S, C- r. {& I0 C
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
: T; I% W% j! L& ~2 V5 O就求其搵CD出火; h5 ~% W2 o- c7 v* O/ f
睇講說 ...
0 _6 l: L4 ]3 y% u: q5 B1 o
咁又唔好數臭人0 X: w4 t# L8 o
你問下你自己當初既初心係乜先, m7 j0 g9 Z% W# a
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
/ \7 h$ q6 ]3 o$ j2 X5 o
7 B, B* l* b) M" w4 o[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 10:51 編輯 ]

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表   ; [- w" T/ v! T  D

- s7 S6 k& T: x3 M, ^" |$ `咁又唔好數臭人; {4 J+ R/ T9 c9 q! p/ Y0 W/ B
你問下你自己當初既初心係乜先# C) I1 U" N6 P" Q
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
3 T( f0 d  }' P1 _7 J7 @
2 k+ g( \! q8 a3 r% t3 d  M唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....$ H; E3 Y- n7 ]% u- s( o
我CD係為左滿足自己8 M# h: y( I9 |3 D5 B' W
唔係為左滿足D死毒男既性欲
; d. h1 w7 y' `; w加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人3 w5 K7 m( ?. J  @: W. H( a. h
唔好講到CD係為左男人
5 z3 ]  L# e6 C+ y  Z0 b8 F
! _" j( m; p8 E' F0 L" B0 u$ y7 v
各位CD都要諗
: L) I- I" V' @) b$ S/ r6 n5 C你CD為左咩?
! O( ~; {; j+ K! ~4 L$ N為左自己開心?& p1 S" N5 }, e! F
定係幫D毒男出火?
8 w+ o) Q6 s3 ~' a9 i, e) t, p. }
9 l5 [7 E$ T9 \7 e" v' p5 Q. c4 F( U  u% f[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 11:06 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   
+ p* ~$ ~4 B( x  G- M$ `1 N: Q" v$ E) K  |4 ]6 i% v+ u1 f

- M; U  O& s# R. T唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁...., i) ~. g" X$ s
我CD係為左滿足自己
3 L2 h2 L9 B9 D1 I& J9 a+ a' a' _- T唔係為左滿足D死毒男既性欲
+ z$ j8 |* Y3 M4 H7 V加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人0 J$ {; c, R! m& Z' W2 {
唔好講到CD係為左男人 4 j8 r! t6 c+ ?

) ]0 ~  r( H- E
! K, |* {" A  M- t各位CD都要諗
8 k) E$ M/ N3 t0 h你CD為左咩?
# ]- }0 p- K0 e為左自己開 ...
4 O& t# |% h, N9 O% c其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?0 u2 W+ _# ]/ E3 V- n, j$ B
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   / n. ~1 ~+ L- _- h  \

. i) V  T6 S. A+ }1 H% ^# _- @4 j其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
) n; F; t, N# x0 L9 o) H你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
7 }, ?' b/ B) P
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   0 X  [* y( o& ^  `: H

7 @2 |* v$ y% b6 W% p( l4 v4 `0 _其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
( u/ e  ~9 J& U3 e/ |; G: X0 j: z你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
( w# i; V1 R5 \3 }/ g: ?" R
# m8 f+ J8 o' X- T  @
我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?
. {% e9 D! l/ L. ?0 v2 k5 x我女朋友有時都會同我一齊買衫衫
8 P  u& ?- X8 P# _唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
6 n* J& r4 l- y, W% Q: H8 L( q
. h- e9 t/ ?$ U事實係D死毒撚做錯在先
' i0 J( ?0 `* z) e0 }! ]唔通要叫先生?7 [7 V+ B+ L( e+ q
我又冇開名3 v5 {+ W! V& z7 x4 a6 X$ h9 p* Y
唱衰緊邊個?
) j: r1 M) j2 G3 C4 m' w+ a定係有人對號入座,覺得係自己?
  H, S* X% p& u% O聽完係咪覺得唔舒服?
" H1 x0 O# M7 R9 E從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品% Z% V- d1 z8 R/ G9 o6 L

6 n+ Z7 P5 d4 s[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 12:48 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   
* O6 t) T  s. v" N6 ^" Y& H
. z3 y3 H) m6 s) {5 G& Q* u
. e4 s! y1 _% ?- W) O+ o4 W我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?
4 P* B. G3 R8 x我女朋友有時都會同我一齊買衫衫5 e  F2 W/ e) C3 x9 c# X
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
2 \  @6 ?1 T# T* Z# l
3 w  \: p: f4 v, p$ ?; C事實係D死毒撚做錯在先. t; J3 j# z* g- O6 [4 c
唔通要叫先生?
: w" g9 B3 M  L, f8 i8 t我又冇開名
7 `; O6 E$ m, w; a+ k' j唱衰緊邊個?4 p- N) d* Z! s6 {
定係有人對號入座,覺得係自己? ...
6 E. N9 Y6 t! o8 @7 N4 G% E* A  g
仲要用死毒燃
% j! G3 T3 K0 u3 }& r日日自我感覺良好# O! }" L7 z5 m3 e! \' W
好似全世界都欠左你
$ F  A5 ^& B7 K- h8 [& w! H有時一個人突然咁大反差,一定有原因
. T4 Q, X5 ?& }$ {) e" h
4 _4 N3 l+ ?* `# U[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:20 編輯 ]

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   0 @' v! ^1 |  Y7 i9 {# m, q9 t

- k* t" L" }6 B- }$ O" n有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
* `0 D8 O- \) p0 N7 l& K: S你唔好幫住佢6 e% ~) \+ H) H- t
佢唔識思考先會咁
6 ~. _0 H6 _3 @有時覺得你地既思維好獨特
' j. g! b/ H% i3 @# Q$ W" u$ R對你好,又覺得人地有企圖+ b3 y; F. j5 D- i- Y/ u: o
對你唔好,就唱人毒男  L' ~$ N& }8 O1 u

8 N. d+ \& V. ?" A[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:28 編輯 ]

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。( K! R+ R0 t' s3 ^( D3 m- V
可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。
$ n4 ~% j) v( u* f9 b& i不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。/ D: Z6 A+ O# x9 a( g
真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   
/ i( f3 ~9 S" P; P7 |6 ]0 t3 h7 M/ j咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
8 d" L( T. s5 f" P5 D- g可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。. N7 |9 v* t) f( f  v# d1 F+ [% w
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
( n4 Z6 \: q0 w  f) s有時有d人可能想交個朋友
( r0 P8 Q" G( a- G  d" E" }2 ]3 u想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表   6 _5 u; I6 N1 G
4 I( S' S/ |% ?! o
你唔好幫住佢) @9 R* A: b! A" `3 Q0 ]
佢唔識思考先會咁
. u9 p' a% ?- T有時覺得你地既思維好獨特
1 x- m/ D1 Z/ _; g- U: I  K2 J9 t對你好,又覺得人地有企圖% X6 d* Z# U' O8 I4 X" h3 ]
對你唔好,就唱人毒男
4 F- p7 z3 `# B
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]) t3 o! E* y- \: W* c# e
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
2 N9 A" b# L/ Q: p; h不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講# h# {: D7 R0 Y

% n) [# H" _" B9 L5 ]Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心! F4 M( g$ _* M
個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭% z7 p7 z; z6 }! p  Y: C
9 x- c* j) k1 S% E% \  r0 G& b
BTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD
1 P# p( M/ ?! [$ `" e我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je
- c7 o: }) l6 K, R- `/ r
1 W' C7 T) r" ^0 U' C  q) F[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-26 16:06 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   
* @/ |; d# r9 F# ^7 g& A0 n. m" N% R" G/ Z2 ]4 Q: Z
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]
* u7 Y& y, Q- f' l可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
" q4 ^* B# w8 H7 u不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
+ ]6 A5 D; C" T9 ?: n5 |# K" S3 Z+ h) v/ W4 {
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
/ }5 p! I2 V  p. Y個個搭訕都話想 ...
1 b. g6 w2 M1 E) Z. A一句到尾都係你地心態問題
3 @0 V, Q' X) f你地就係討厭男人,先去cd9 W& p: v1 f. t8 q+ k
就正如你唔鐘意份工,先去轉工
: v9 n: ?9 P! U) P8 M% f所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌
  A9 c& @! h. ?, t9 {即係狗眼看人低" u1 p/ ^+ @: K3 g. }/ ?

, T5 K' L9 C5 T& l. k/ {[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 21:11 編輯 ]