嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人會買女性荷爾蒙食?

有冇人會買女性荷爾蒙食?

想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?7 ~6 ?, u9 \; N2 m' n* J$ p* _, _* f
因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用& ~* O  u0 ~6 l
想試又有D驚驚 6 v# Z* g1 L, |9 j( L$ X4 Z
4 x$ S7 m/ ~; e. D# m
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?: c1 O- y% _. e
有冇邊隻牌子好D?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
自己買荷爾蒙藥食有危險,會傷肝功能

冇乜用, 不如用其他食療, 飲食上節制, 做個激光脫毛, 仲實際健康.
2 i1 Z% k5 K) a- F, V2 n( a& U7 L6 X3 r0 T& V5 X( z2 q
食荷爾蒙, 只是心理上好過一點.: y! M! y+ {. H5 `7 B
& X% N! ~( P, F% i; f* n1 [
引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 07:04 發表   
! H7 k: |* _4 K% z5 f) t! P# H想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?
% d/ l2 J. u1 Z% _3 T7 [0 b6 l3 s因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用
; e" w0 _+ U4 k1 Y7 v4 ?, ]想試又有D驚驚 9 ~2 b* h) F2 L: C  z- O
2 R1 o! b+ w% b7 R2 J
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?
5 i: \' C9 s5 u+ V6 R$ ]有冇邊隻牌子好D?

其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由  F' w" ?9 O5 K% }$ U% J% m7 |
$ Q& B' H! x$ `0 V. l: U
順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 13:37 發表   5 X/ ~6 v. {2 ^: G: C
其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由
$ Q6 l8 f  t& z/ W2 ]. ]$ M: P% f  q
順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
1 _1 o! `" Q4 U* i7 l7 k/ a
令皮膚滑D同毛少D
3 |) M; ]" S5 f# d" S$ X. ?* R呢個已經係原因

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   
3 h1 y% T% G3 D! B5 v: ]& ~; ~" r7 S8 x
令皮膚滑D同毛少D; b) P7 U$ u6 D2 V( e& l% J
呢個已經係原因
1 S, }( ]( }+ H7 [; s8 O, @
但其實唔使食荷爾蒙藥都可以做到依兩樣嘢...
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   9 T& ~7 j, k" d- @# a  K

" G/ u3 z4 l$ l- {令皮膚滑D同毛少D
! u; |" Q: Z3 X% |2 z) I. R$ O呢個已經係原因
. _7 v/ d' N! z+ e$ A* C; c) A附送黑眼圈添.....
0 T) ?2 L6 ~! e唔通d女仔多毛/皮膚唔靚又要食咩?削足就履,唔好玩啦
9 n- M% K7 }) W
* ^) Q! J1 R1 F2 c# g: ]0 Q皮膚滑d?我用得電腦多,手腕鞋左好多啦...細個好白滑,大左差d,唔通又要食咩& ^6 z! _/ m/ q& ~% \0 V
3 a8 \0 T( g8 z: z8 h$ W% g
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D? " q$ r1 @$ E6 A, E+ S
想清楚會 斷欲望做聖人,食過會無咁硬  ' ]/ s. T0 b6 O$ B3 ?' I* ~' ?

9 k5 C* Z' q8 @1 O食藥得既話 話美容行業要關門: l9 P' x( h- h) Z
皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既8 S) e& a- a" o4 I

7 ~& g3 P, J- g2 H% Y$ ?+ O去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?6 }4 L+ E9 X& n+ l2 B; x
或者問你拿醫生處方
. A2 M: p8 d$ i$ Q* }' P4 G$ t4 }(原來係香港字食左字' q  x$ z3 a( X  B" u) k
2 w' B: A% f% F) B

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-10 14:44 發表   - O0 m7 z6 X" p+ v% G
邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D?
. m6 G5 k4 O" c. J0 s, D想清楚會 斷欲望做聖人  8 \6 |- Q9 m4 \( Q7 J
% R2 U6 ?- p; O, s, a3 [3 @
食藥得既話 話美容行業要關門
7 [# `3 G1 t/ T+ l皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既5 p! z  T/ s' Z/ {

! B% l/ z: G5 z; i! _# v去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?
, V- a- {6 N7 ~2 w; f& n或 ...
0 Z# T$ C+ t/ U0 e8 H無錯,太多食藥萬能俠傳福音嘛1 y5 w$ k" p) B, D" `0 O
真女無乜人咁傻 sosad

離開的R是有福的...

已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
4 Y' G* Z( u7 s0 R( a係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
4 G( Q1 `4 \/ ^3 @感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
9 B5 \8 i$ \7 F" ^& j* [甘樣仲衰仲辛苦
7 Q! M. v  i) a2 N同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
/ \# x2 S( ?6 x% Q; Z7 R5 M. Y2 ?當然你有將來又要付出真心 . p, d- k5 E* {3 m
月入無5w真心唔好做男$ s" e: B* D; u/ p5 R& u2 E

, K# ?) Y+ j1 Y7 O1 t& A[ 本帖最後由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:26 編輯 ]

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   7 ^; J4 j1 o2 v6 Y7 ^/ l$ g
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
- R3 a& \9 Z% v8 ^2 X0 m係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧+ u" V/ g& K3 C4 q
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
( m4 H. X4 u8 `# X甘樣仲衰仲辛苦
% m. K" T) P+ s同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎' s: F  _/ L% F/ K6 u4 L4 @
當然你有將來又要付出真心 ...
; R/ I6 N1 R) ]1 P0 v( |/ W4 F食完藥唔見得有成就囉& n5 v% T7 x) p0 {' g5 B; L
+ [% Q$ g* b7 D; X% O. V" |
同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?7 [4 _5 E/ D$ [4 z/ O
就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
( f4 e! H7 f; _& z2 u) @: r' [5 F$ D$ [5 [, A

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   0 K* B' ]8 R, p
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥  f4 K1 d1 P7 T- B
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧& Q7 l) R! `/ I) L. Q
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女" x5 n. s. W$ X. {/ [; e
甘樣仲衰仲辛苦
' `7 P: a% a  ~' C同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎1 Z, T% q7 Z% Y" J4 D/ G
當然你有將來又要付出真心 ...
! N( m& T8 e& G4 M9 Y+ y4 A; m, l乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚嘅偽娘之所以會靚,後天嘅保養打理比先天條件重要好多,依啲嘢完全唔關食藥事!
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

典型的拜金主意。何其悲哀。" G9 V* b" S& \& N" B  ]

7 u. G4 d1 x* R$ }
引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
* l# C/ K; p) o1 c+ j* B+ y已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
  e( p5 y7 v" `6 B2 T係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧. u$ A4 p( c  k+ h2 w
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女- c. [% R5 O  S) T! d* a
甘樣仲衰仲辛苦
, V/ `1 R4 I; r) L5 @同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
; C8 V# A" L& h1 `2 L當然你有將來又要付出真心 ...

你呢兩個問題,後天都有好多野可以幫到既 ( e! U0 n: n4 @# T( T5 j- Y7 \
不舉 / 不孕唔係講笑架,諗清楚

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   # A2 A" Y% z! l0 K0 [; C) k: r3 z
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥6 f* _, g1 X; J. b( G! L9 g
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
: I  l0 `4 Q9 U; b4 l9 a感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女* s1 k) ]) P1 m4 ^0 g! V" J
甘樣仲衰仲辛苦 . k, R6 I! S. `! @/ T
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
6 e$ `8 C. G+ J0 |當然你有將來又要付出真心 ...
4 D6 c" w3 X" I. @) F: K日日想女 性慾依家野係好難控制

[版主管理留言]2022-8-31 18:08 by janet請勿灌水,這次向你發出警告,再犯將被禁言

Very Nice!

我有食

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 21:06 發表   
  H4 {5 y: Y) s  r" a$ ?: c/ ~: X5 S+ b1 t- H  B; s+ Q
食完藥唔見得有成就囉
; y6 \# W8 f# }7 I  D: }4 K  I' w5 w9 i! M7 N* z- }) i
同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?
6 w9 k/ ?. S( G就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
* b, k" r. G, l: F5 m8 l0 j+ p0 E
5 d. z8 U8 [6 i, `$ n  J' k; Z9 A4 A1 i* ?5 R/ p
佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無
; x8 v( C/ A. s2 B
$ M4 J0 e" G8 x0 [, C4 J# J' k* e( P
引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-7-10 22:36 發表   
# ?& c& T+ A, s6 `* J4 |$ K& o0 p# w: e3 ~# Q6 P
日日想女 性慾依家野係好難控制
  h! h* e' s' P2 C+ D6 q  P9 m

; s6 M9 U. R7 \1 E到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難
6 D9 x) _5 G, _. ~9 x" w) }  M0 X4 z6 \+ `3 y1 E
+ @! k$ o9 L& ]* m2 n' D' U5 m- I! R
引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-10 21:41 發表   
) E! a0 P5 |0 ^9 ~6 e8 I' I" V. g2 _: p* g8 s* @! v- c% v
乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚o既偽娘之所以會靚,後天o既保養打理比先天條件重要好多,依D ...
: u5 x" D% {) U$ \5 t" |, f1 }# K8 b. d/ }* s/ k, ]! q- j8 n- s, h
或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖
7 s# u& E. u+ k; O$ ^: R9 ~後天保養/天生 都好睇切入點, 不能一概而論6 a9 W/ }- b4 C2 {" O

/ d9 c; Z) m1 S" ]; z) H[ 本帖最後由 Saya 於 2020-7-11 13:59 編輯 ]

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-11 13:44 發表   ( B: e8 O: s; w: D, \# m0 Z1 \% n
佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無9 S- i( A9 k! m( T0 I
! _% P% q# V9 R* ?8 ?  {
到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難
) E- c; b5 m: l* [# z/ K  h0 ^: S+ d/ D. _& @# G- X. D
或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖& }  h+ {0 ]1 v$ f5 d
後天保養/天生 ...
: s7 [* p9 \* }6 X
做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser
3 s1 g/ |: q. B) g0 u4 T1 Q7 @唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?
3 r8 z+ D( W/ J
6 r3 n( @6 E8 R3 ~其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-11 21:03 發表   7 D: k, O% ?( G  M
1 W% d! |/ l& B1 R6 U
做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser. A, i4 V$ Z5 X) ?& n7 T
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?
  E8 b5 y7 }3 o& u, m( J7 g1 r7 @6 d% C4 E2 ~
其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad
/ C/ {( H, ^" E8 C
可能有d人覺得做TS等於重刷首抽呢
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi