嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

13.5cm高跟長靴

13.5cm高跟長靴

呢對13.5cm高跟長boot個跟真係好高,著住企起身時,要保持個身平衡真係唔易,但係著耐咗,又真係覺得幾好著喎,特別係配合黑色絲襪同埋牛仔窄裙一齊著時,企起身時下面真係覺得有反應,甚至有想射- m$ `! D4 A- i' [
' B7 M) G4 s" b2 g- p
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
再加一張比大家睇睇^^, @0 C5 H$ F$ d% [
0 @9 x7 \0 A% Z6 i# f# ~) {' [3 m
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔錯, 最好著黎係尖沙咀行街。。。。

幾靚 邊度買? 我都想買返對

引用:
原帖由 squirrel99 於 2017-3-12 22:04 發表   4 f; o( x$ F' }8 \5 m5 C5 o
幾靚 邊度買? 我都想買返對
0 g% M6 B; |/ w/ N4 J& S  `% P" v* N) X
上淘寶網可以搵到~

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2017-3-12 23:49 發表   
# S* m) t9 P) _3 K9 k: T( `9 b
$ A" E; g3 s* w. J% Q! F8 A
' V1 [1 B# B; h. X% w上淘寶網可以搵到~
4 X2 p! y& J6 ^) y" G. Y5 O: B可唔可以比條 LINK 我, THANK YOU !

對靴好襯呢對絲

they are so sexy!!

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2017-3-12 19:07 發表   9 o$ i9 G8 c" d4 n5 {1 o+ c" A* M
呢對13.5cm高跟長boot個跟真係好高,著住企起身時,要保持個身平衡真係唔易,但係著耐咗,又真係覺得幾好著喎,特別係配合黑色絲襪同埋牛仔窄裙一齊著時,企起身時下面真係覺得有反應,甚至有想射
' A" l5 P' Y8 ?' c
+ n/ O  Z# _6 i" o. U& g
$ C& v! I% z' W* X7 i/ g# d$ o真係著得幾好睇0 m# I6 F. g  \5 Z3 N: y& i8 c
你邊間買?可否俾資料我?4 Y! G& ]9 O6 H3 ?

% Z" F& y" S/ E) C% l著裙好睇過襯褲
5 b2 `; ]+ G/ Z5 d- q7 Q* [feminine d

很好看也很性感呢

https://world.taobao.com/search/ ... .7700714.0.0.uC2MmS
8 U; Z# A2 y4 Y3 d/ X  c" E) M1 T. o# P
上面呢個link就係同一對boots唔同價錢

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2017-3-13 20:45 發表   
& m. g, s% e; X( z3 Xhttps://world.taobao.com/search/ ... .7700714.0.0.uC2MmS, _" O  Y. i/ Q& b- j9 ~

8 e- s/ {7 j9 z( b: i- v上面呢個link就係同一對boots唔同價錢
% d0 {6 k' `9 n1 j) v

+ ]* C# \; ~5 @1 s+ q3 Z2 L% D0 V# {. k/ A3 B' v; V% A0 y9 P
唔該哂
0 J' U. e8 X2 r4 ~  q! N0 ]( w( g. \& X3 q
其實我相信大家都有買開的商家' O3 x" ]: n! ^" _) T
不過有D 特別款又係人地才有
; r; I+ @6 c; |$ F, S所以想搵D 有口啤的1 f3 b9 e  Y) a3 s6 N2 a
& Q& x" B! G9 }2 k- W' m

/ Z  R! i0 A* K* [9 Y謝謝連結提供